Haloween.

Sov hos Sabat igår med Josefine, Dilan och Sara. Vad ska man säga? Alltid lika roligt! Idag är det haloween, it will be fun:D
Jag har bilder från igår men måste lägga in på Anders data innan så det kommer bilder iaf senare.
Nu ska jag ta mig en dusch och börja fundera på vad jag kan ha på mig kväll...Vampyr? hmm

Iväg.

Nu åker jag ner mot stan, vi tänkte ta en fika innan! Blir det Cornetto som vanligt tro? Skulle nog tro det faktiskt haha...Stammisar.
Men jag har använt en "vanlig" make idag, med bas mascara och kajal. (När jag skriver bas menar jag bara foundation+puder och rouge)


I wanna live my life.

Ikväll är det bio som gäller, Zombielannd med Dilan och Sabat. Den ska tydligen vara skit rolig!
Annars har jag inte gjort ett skit i dag muhehe lekt med min webcamera, spelat buzz med Becca och Micke, jag förlorar varje gång, hatar buzz ska aldrig mera spela det.
Puss nu ska jag ta en quick showerrrrrrr.

Hej svall...Du måste klippas.

A helping hand.


Börjar med att lägga en bas såklart med denna pensel. Jag brukar tvätta den varannan gång som jag använt den. Den är jätte bra. Men jag använder mig av Cream från Make up store. Och deras löspuder Milk.

Varör jag lägger på puder efter är för att jämna ut och se till att basen håller hela dagen.
Efter det lägger jag en såkallad "Stopper", där kan skuggan trilla ner, och sedan ta en puder eller rouge-borste och ta bort utan att förstöra basen med ögonskugga.

Nu har jag lagt på ganska mycket, vilket man ska göra så att inte skuggan går igenom.
Innan jag börjar med skuggan är det viktigt att lägga in primer på locket så det håller en hel dag. Den är också från makeup store och är skit bra. REKOMENDERAR.


Det som är så bra med denna pensel är att man kan gå enda in i ögonvrån!

Pensel är skit bra och jag rekomenderar den om du vill göra en snygg sotning, eller få till det bra med en eyedust skugga.

Och sen tar man bara bort stoppern ungefär såhär så blir du inte lila då (som jag använde på skuggan), på basen.

Nu är det så att jag skulle aldrig använda endast denna skugga eftersom den har lite blåtira-effekt utan skulle dämpa in den med en annan skugga.
Men iallafall det var pensel jag skulle demonstrera lite för och inte en sotning eller whatever så hoppas ni fick in något. Penseln ger en jämn och fin skugga. Kostar 165 kr.

091029

Om ett litet tag ska jag visa hur jag skuggar med den nya penseln, och skuggan som jag köpte. Så håll ögonen öppna;)

23.46

Har inte gjort ett skit idag på dagen och jag har inte kunnat ta mig i kragen och skriva ett inlägg? Jag hade tänk visa den nya skuggan och hur man gör med den nya penseln som jag köpte. Alltså en pensel till eyedust och skuggning. Skulle bli en skit cool skuggning med den nya lila som jag köpte. Iallafall, jag ska visa hur man går till väga! Går till väga...hahaha aja.

Annars då, jag och Dilan åkte hem till Sabat vid sju, och när klockan var 23.03 kollade jag buss och då skulle den gå 23.04 annars gick den inte förns 05.00!!! Fort på med skorna och kuta, och vi hann PÅ PRICKEN! A men vi hade kul ikväll.
Lovet går för fort...

Hapyface.

Denna kväll är jag så glaaaad! Min nya data funkar som den ska, den är super! Webben på den är bra så nu kan jag visa sminkningar och massa annat utan att bli besviken. OCH vi har hittat ett as bra hotell i Grekland till nästa sommar och det lutar mot att boka redan nästa vecka om allt går som planerat:DDDD Alltså jag är så jävla glad.
Nej nu ska jag leka lite med nya datan och drömma mig vidare om nästa sommar.
GODNATT!

A stranger saved my life.

Jag sitter här med hyffast blött hår, håller på att torka! Känslan och lukten av nytvättat hår, finns det något bättre? Dock tvättar jag det inte alls ofta eftersom det inte är bra för håret. Men jag tvättar det med schampoo och balsam varannan gång och shampoo och hårinpackning varannan gång. Jag använder en jätte bra hårinpackning från Revlon, som jag rekomenderar starkt. Den riktar sig först och främst till färgade blont hår.

Jag och Dilan nöjde oss inte med gårdagen så vi beger oss till stan idag igen. Kaaanske smiter vi in på resebyrån, är så sugen heheh måste höra med Dilan. Men bara för lite information:)
Ha en bra dag!

091027

Godmogon.
Jag har sovit riiiiktigt gott, var riktigt skönt att få sova. Idag vet jag inte vad som händer, vet iallafall att jag får min data idag (efter längtat) efter många hit och dit så fick vi nu veta att den finns att hämta på ica skrapan. Hahah vi fick ju en AVI att den var i hallstahammar eftersom att dom hade skrivit fel postadress, så då åker vi dit och hämtar den men den fanns inte där. Så vi åkte hem, fundersamma över vart datan kunde vara,och igår fick vi reda på att den hade vart på Ica skrapan heeela tiden! Haha aja....

Kväller.

Tackar Maddesträv för blogg-designen, nu ska jag se om det är något bra på tv.

Huvudstaden.

Jag och tjejerna tog tåget till Stockholm imorse för lite shopping, fick med mig hem två tunikor/skjortor från gina och en skugga från Face och en pensel från MUS (makeup store) som jag tänkte visa. Dock fick jag såklart sämsta bilden så jag lovar att ta nya när jag får min data då det blir lättare att lägga in. Och så glömde jag visa min favorit-skugga så det ska jag också göra.

Men annars då? Aaaas bra dag i Stockholm, träffade på Seb och spendera tid med han och på tåget hem planerade vi för Grekland i två veckor nääästa sommar! Can't wait. Vi ska kika i veckan på resan.
Det kommer mera bilder från dagen senare när jag får igång den andra datan.

Här är penseln, den är till för eyedust, och så kan man göra väldigt snygga sotningar.

Och här är INTE den jag köpte, utan det här var den jag skulla visa. En grön, riktigt sådär höstig, gillar den skit mkt.
Men den jag köpte idag ville inte fastna på bild så bra, men det är iaf en eyedust (lös-skugga), en lila skiftar lite i mörkt och a glitter form. Skit snygg!

OMBYGGNAD PÅGÅR!

Ursäkta röran.

Natti.

Nu blir det nog till att natta kudden, imorrn tänkte jag visa min favorit skugga som jag använder ganska flitigt fast mest på helger!
Godnatt.


Lördag.

Eftersom jag hade mer tänk göra denna blogg till en smink -och hårblogg så kan jag börja med att tipsa lite om vad man själv kan göra för att ta hand om sig själv. Det här kommer från våran gemensama "stylist-blogg" på skolan, och eftersom vi nu har höstlov så är inte kundmottagningen öppen och därför tipsar vi lite vad man kan göra.

Så..

* Peela kroppen, händerna och fötterna.
* Smörj in hela kroppen med en mjukgörande cremé.
* Drick grönt the.
* Packa in händerna med en skön inpackning och lägg på nageloljan "nailfood" från Scratch.
 
Vi kommer tillbaka Måndagen v.45
Då är ni välkomna att ringa och boka tid! :)
021-122002
Lysgränd 1
 

Lycka.

YEEEEEEEEY! Höstlovet började suuuuuuper!!!

YEY twilight-new moon kväll:D:D
(maddesträv bokade såklart alla åtta högst upp)

091022

Idag var det torsdag som vanligt och det innebar ingen salong för våran del utan det var råby med vanliga skolämnen...Har verkligen varit en händelserik dag haha bl.a så ramla jag i STENtrappen som ligger utanför skolan, hahaha vi fick ju oss ett gott skratt. Sen massa annat, vi gick också på bussen på fel sida så vi åkte en liten bussfärd i onödan haha ush ush.

Men iallafall så tänkte jag tipa om Exuviance-serien som är väldigt bra. Den finns för både fet hy/torr hy/normal hy. Så den funkar alla hudtyper och priser varierar beroende på vilken typ av produkt man har. Vi har som i skolan och dom som läser till Hudterapefter och dom som läser (salong)stylist jobbar med dom. Och så använder vi dom på kunder.

Fransmarkering.

En fransmarkering lägger man om man vill få så att det ser ut att fransarna är tätare och fylligare, och man ser inga ljus hål imellan fransarna!
Men när man lägger en fransmarkering så drar man upp ögat så man kan peta in penseln imellan underifrån, man jobbar med en snedskuren och trycker in mellan fransarna och slemhinnan. Man ska inte lägga på slemhinnan utan precis ovanför på fransraden. Låter enkelt och var lite krångligt i början.

Såhär kan det se ut med en fransmarkering. Man kan lägga både eyeliner och en fransmarkering. Ett plus, det blir ju bara mer fylligare:)
(Bild lånad)

Hårstyling.

Idag hade vi efterlängtade hårstyling som vi inte haft på lääänge bara för det har vart massa annat i mellan. Men nu så, idag så skulle vi köra lite repetion så vi körde på varandra då, en tvättning med fönteknik sen en valfri styling. Det skulle vara en så pass bra att man kunde skicka ut sin kund på en visning sen. Jag och Emelie jobbade tsm och jag tuperade först upp hennes hår sedan kammade jag ner det och satt in det liksom på sidorna med underhåret, skit svårt att förklara men har bilder.

Det är som "instoppat" på sidorna så själva tuperingshåret kan få hänga över.


Var också tvungen att sätta i smycken. Vart uj inte helt nöjd då men ja!
Och det såg bättre ut i verkligheten än bilderna.

Snabba läppar.

Blogg.se segar som in i, men jag kämpade för lovade att jag skulle "demonstrera" lite i "Snabba läppar" ju. Tar det andra imorgon eller så.

Men iallafall man ska jobba med en läppenna genom att först och främst rama in läpparna. Dvs du börjar att dra ett sträck så att läpparna delas in i två sidor, sen fyller du i "Y:et" som är högst upp på läppen och börjar sedan att rama in läpparna uppifrån och ner. Efter det så målar du läpparna helt med läppennan och den färgen du valde alltså på pennan. Och sist lägger man på glans. Så nu har du fått fram perfekta läpper som går snabbt och är enkelt att göra. Snyggt resultat också!

Imorgon kan jag förklara en fransmarkering.

It's forever.



Lite mera bilder från helgen hos Sara.
Från Josefines kamera.

School.

Idag i skolan skulle vi göra en varsin clean beauty, och nu kom jag fan på att jag glömde mitt block uppe i nagelrummet haha, hoppas det ligger kvar imorrn!!!!! Iallfall jag gjorde en på Emelie, hon fick lite rött/orange färg! Sen så tränade vi på "snabba läppar, fransmarkering och tecknande bryn" riktigt roligt. Tänkte visa, eller ja berätta hur det går till med detta.
 Blekte också Denises ögonbryn som visade inget resultat efteråt haha.

Kom hem och mina skolkort hade kommit, fysatan för gruppbilden, kunde jag inte få sitta?:o kort som satan och denna gång såg det faktiskt fuckat ut. Men enkortet vart helt okej.Inget att klaga på. Menar vet ju hur jag ser ut, vet hur jag blir på kort så...
Jag och Becca tänkte prova på ett skivstångspass idag, får se hur det går. Första gången.

Monday.

Måndag, skola, vädret kan suga och om en vecka är det shopping. Lilla lilla Västerås har ju inte ett piss så tjejerna och jag drar till huvudstaden.
Om ett tag ska jag rulla ner till skolan hoppas inte att det regnar bara.
Ha en bra dag!

091018

Söndag..Vart hos farmor min och ätit mat och så med småsyskonen:) Mysigt! Inte gjort så mycket mer idag faktist försökt få in bilderna på datan eftersom kamerasladden är väck, men jag lyckades iallafall med minnet.
Nu ska jag sätta mig och göra armband med mamma, vi köpte något nytt från Panduro om jag minns rätt så hette det Makramé armband.

Bättre bild på håret och sminket!

En del av vår fina monter på mässan.

Endast några av våra modeller på mässan.

Tema S.

Hem kommer från Sara, haed så jävla roligt och trevlig. Älskar mina vänner<3
Tänkte visa lite bilder från kvällen, och min sminkning+hår, är med mobilkamera tog bättre med den andra kameran men nu vet inte ens Anders vart sladden är haha vafan...


Här ser ni en aning, men fan vad dåligt bild haha okej ska visa bättre från kameran sen! Men iallafall en Snöprinsessa/snowflake.

Frida som sandwitch (stavning?) gubbe:D

Ida och Sara som snickare:D

Cornelia och Josefin som smurfarna..ja det syns nog haha
Sen så tog jag inga bilder på flera men Sara R var en Zebra, ja man kunde vara sånt som lät som S också:) Iallafall Ida var en, men shit nu har jag glömt hahah hjärnsläpp...Just ja Sagofe OM jag minns rätt:D Iallafall Dilan var en Sagoprinsessa, Josefin M var städerska, Josefine H var svanprinsessan, Maria var skidåkare, Sabat var Satan. Tror det var alla och dom som jag inte nämde finns ju på bild:D
Jaja nu är jag trött, tack för kvällen!


Off to go.

Okeeeeej jag är klar! Har fotat också så ni ska få se imorrn:)Hinenr inte nu för måste leta på kamera sladden som sagt, men ja nu är jag klar och nu åker jag till Sara. Kan iaf säga att resultaten var awsome:D

RIP min foundation som jag tappa :(

Hej nya stövlar<3

091016

Jag kan inte hitta kamerasladden hemma så bilderna kommer snart, dvs när Anders kommer hem så han kan ta fram sladden. Är så jävla trött på min sega data hemma nu så jag måste tjata på mamma så hon kan kolla när min nya är klar, men hon är så seg.

Sitter i skolan nu, har svenska och vi ska skriva en uppsats om vad som helst och jag försöker komma på något bra att skriva om. Alltid lika svårt, jag menar man vill ju få till det bra.
Ikväll är det Idol igen, wihu vi ska nog ha lika roligt som förra veckan muhehe. Och på lördag faaaar vi till Sara där det kommer vara tema S. Kommer visa er sen hur sminkningen och håret blir.
Nu ska jag fortsätta lyssna på den dåliga musiken som spelar och tänka ut något som jag kan skriva om.

091015

Bilder och beskrivning från gymnasiemässan kommer när jag hittar den jäkla kamerasladden..

Gymnasiemässan.

Gymnasiemässan är imorrn, alla ni som ska söka gymnasiet kom och lyssna på oss och titta på våran visning. Ni kommer inte bli besvikna hihi;)

DÖ.

Gick till skolan idag som vanligt, bara ett problem att jag glömde ta alvedon innan jag gick till skolan så jag skulle slippa att få mensvärk. Men jag tog mig igenom dagen...Nästan! Jag sitter som modell för en trea och bara känner hur värken blir värre och värre. När hon sen säger att jag ska ställa mig upp så blir jag svimfärdig som faaaan! Trodde jag skulle spy. Så jag sa till henne att jag var tvungen att åka hem alltså fick bråttom eftersom jag trodde jag skulle svimma men åkte hem tog två alvedon och somna, fyyyfan låg och kved mig i min säng serisöt värsta mensvärken jag någonsin haft! DET VAR HELT SJUUUUUUUKT!!!!
Men jaja nog om min mensvärk hahah nu ska jag titta på den nya OTH avsnitten YEEEEEEEY!!

090912

På onsdag och torsdag är det gymnasiemässa, kan berätta för er 94or att vi ska ha en stor visning, som en modevisning fast vi visar upp hår, smink och ja lite sånt. Naglar också. Själv ska jag prata om min linje i vårt "bås" och ja KOM!
Idag då, skola det har vart genrep till mässan hela dagen och det kommer blir grymt! Dock börjar jag sju på onsdag..*gäsp men det är för jag ska hjälpa Ailina med att fixa lite hår.
Iallafall vart på ett medel pass idag det som jag brukar bara det att det inte var sama instruktör och den här was a bit crazy..haha!
Nej men jag längtar till onsdag faktiskt, först mässan, kommer blir skit kul plus att då kommer min gamla skola (yey) sen ska jag och Becca sova hos dadi och vara barnvakt till Mimmi&Maja. Men peace nu ska jag nog lyssna på musik hahah!

Ny kategori.

Tänkte börja med en ny kategori, "REKOMMENDERAR" döpte jag den till. Tänkte att det kan vara kul att tipsa om en del bra saker så som makeup, naglar hudvård- ja lite sånt som jag lär mig om i skolan:) Självklart om en del andra saker också men ja främst om det.

Just ja, på lördag har Sara bjudit hem oss på middag, hon har valt ett tema också. Alla ska komma på något som börjar på bokstaven S. Eller något som låter som s, så det kan vara c och z också. Jag ska vara en "Snowflake" tror jag, tänk er en isprinssesa, man kan göra mycket coola sminkningar så det var därför hehe! Blir nog super.

Tänkte något sånt här med ögonskuggan. Sen ska det vara vit mascara och inte svart, blir nog niiiiiice. Och såklart en mycket ljus bas, så det blir mycket löspuder. Awsome ;)


I promise you, i will always be near.

Varför ska man ägna sig åt att sakna när man redan har det bästa? Jag älskar mina vänner, dom är de bästa, jag älskar min familj, mina systrar, min mamma och min pappa. Men ändå känner jag saknade där..Saknaden av min mormor är något enormt, jag saknar min pappa fast han alltid finns här..Det känns så konstig, att sakna menar jag. Att sakna någon fast den alltid finns nära. Jag saknar mina bästa tjejer när vi inte ses längre i veckorna, hela tiden. Kan någon förklara!!! Varför saknar man? Varför saknar jag så många fast dom alltid finns här? Varför är saknaden så olik till skillnad från dom som inte finns nära. Dom som jag aldrig mera kommer se?


HAHAHAHAHA


hahahahahaha egentligen så jävla skämigt att lägga upp men vafan titta hur glada vi vart helt sjukt hahaah

IDOL.

OOOOMG hahahahaha nu är jag egentligen ett "hyper johan palm-fan" men hahha fyfan man kunde ringa in till idol eftersnack och prata med dom och vi komm FRAM!!!! Till både Eddie och Erik omg jag prata med Erik hahahahahaha alltå det är så roligt hur mobbad man kan vara men fyfan:D Film och inspelning kom mer fan såklart, oooh det var kul är helt hyper hahaha:D eeeeeeerik hahah kan inte sluta skratta fan:D Kommer alltid vara ett "barn" i oss alla fan haha:D:D:D:D:DDDD


091008

Åkte iväg tidigt idag, vid åtta för skulle till tandläkaren igen, det gick bra! Skola datakunskap med sega Valter finns inget att säga. Sedan gympa och vi skulle vara på citygymmet! Tråkigt gillar faktiskt inte att gymma. Men under dagen fick jag ett sms om att mina skor hade kommit så dom hämtade jag upp efter skolan. Happy face!
Men nu är det slut shoppat med skor.


New love

Lång dag.

Ja ni..Det har vart en riktigt lång dag (känns det som iaf) fast egentligen inte eftersom vi började kvart i tio haha:)
Men vi kom till skolan så var Johan från Lanza där, han började kolla våra hår och sa vad han tänkte färga och jag fick fortsätta vara blond så då var det ju bara att köra, så i med färgen i 50 min och det klia som fan så sen när han massera med schampoo så rös jag enda ner till tåna kan jag lova haha, så jävla skönt.
Sedan sminkade vi också varandra till visnigen med riktigt feta baser fyfan inte så skönt.
Men sen fort ner till stan, käka och till Congress center där visnigen var så vi blev piffade in i det sista innan det var dags:) Har vart en riktigt rolig dag med klassen+frisörerna, nu är jag trött ska upp tidigt till tandläkaren imorrn!


Help me.

Jag kunde inte motstå...Fyyy på mig men dom bara skrek "Kööööp" hahah nej men a hehe


091006

Det har vart en lång dag idag, fixat naglarna från tio till tre, men det var det värt:) Igår så färgade en i klassen mina ögonfransar också. Egentligen ville hon göra bryna också men dom blir så mörka och man ser ut som en clown haha..
Imorrn så kommer Lanza, ett hår/färg märke till oss och vi har blivit erbjudna att sitta hårmodeller och jag kommer gärna ställa upp beroende på vilken hårfärg dom vill färga, vill ju så gärna fortsätta vara blond. Men vi får se, om jag är med så är det också som en "visning" på kvällen någonstans i västerås.

Ingen bra bild, men jag fick inte till det riktigt!

Frans-färgning på G!

Tisdag.

Tisdag, det innebär kundmottagning i skolan. Men idag ska vi få fixa våra naglar, ettorna! Wuuuhuu är behövligt så ja tack!
Och nu kommer jag inte på något mer att skriva om så ha en bra dag.

Är med och tävlar.

Nu är det dags för tävling!

Nu är det tävlingsdags!

Denna gången tävlas det ut 10 st Twin gloss i färgen Raspberry från Make up store!
Dessa glossen är speciella då man trycker på toppen av tuben så får man 50%glans och 50% färg, men trycker du på mitten av tuben får du mer färg!


Reglerna är enkla!
1.Svara på frågan i kommentarsfältet
2. Ni som har blogg kopierar inlägget och länkar tävlingen!


Frågan lyder:

Vilken produkt på hudvårdshyllan liknar cover all mix men istället för att trolla bort mörka ringar och skavanker vårdar och återfuktar den dina läppar ?

Klicka för att komma till tävlingen.

(Är med och tävlar och man skulle publicera inlägget i sin egna blogg också ifall någon undrar!)

October.

Alltså herregud vad det har gått fort sen sommarlovet..Redan Oktober för i helvete, (och ja det ska vara på engelska där har inte stavat fel på överskriften) kyligt som satan, eller nej inte kyligt KALLT!
Fast ärligt talat tycker jag det är mysigt ute när det är mörkt, mysigt med tända ljus och man kan värma upp lite hemma. Plus längtar jag till julafton för det är så mysigt när vi alltid är hos Bettan och Eddie:)

Nej snart kommer jag väl längta till sommaren igen så nu slutar vi prata om det. Skola imorrn, makeup ska vi ha hoppas det blir kul och hoppas vi får lära oss lite roliga saker. Känns inte riktigt som vi får "lära" oss hur man gör utan dom bara säger åt att att göra saker..aja vi får se:D Nu ska jag spela buzzzzzz
PEACE OUT

And then it was Sunday.

Söndag idag, jag har en del plugg att göra men innan det ska jag följa med mamma till stan och hälla. Vi ska checka in vinterjackan som jag vill ha:) Svea den är skit snygg, men vet en annan som jag vill ha också  men vi får seeeeee måste se båda först!

Igår så var några flicks här och vi tittade på film och tog en lugn lördag helt enkelt. Mycket skönt.
Nu ska jag återgå till min farm, och ja jag har skaffat en, dont ask me why men a hoppas inte att jag blir en nörd bara. Just ja mamma väckte mig halv tio imorse och frågade om jag kunde ta bort en spindel *gäsp
Men det var jävligt roligt jag filma och ska lägga upp sen haha.

Baby i know how to fly.

Förlåt för dålig uppdatering, även om jag inte har haft så speciellt mycket plugg så känns det som om jag inte riktigt har gaft tid.
Iallafall igår var den vanlig skoldag med data och idrott, och idag har vi haft kulturdag var inte så märkvärdigt direkt.

Men senare ikväll ska jag hem till Josefine med tjejerna, ser jag fram emot riktigt mycket som vanligt:)
Aldrig tråkigt med dom!
Jag har dock massa bilder som jag borde lägga in i bloggen men jag orkar inte lägga in dom på datorn lat som jag är, för det är ju såååå jobbigt.
Längtar tills min lappe kommer, den är inte riktigt klar än.
Nej jag måste gå och plocka ur diskmaskinen och gå ut med Carmen.
HA EN BRA FREDAG(k)

RSS 2.0