Dagens makeup.

Ja jag är ju inte så bra på att fota dagens makeup. Men idag så gjorde jag dettaaa, och detta är ett bevis på hur bra Makeup stores primer är, då jag fotade detta nu för typ 2 min sen haha jag gjorde sminkningen i morse ju.


Endast använt min nya oranga skugga och den nya lila som är en blöt eyeliner. Detta är lite mindre än vad jag brukar ha, men vafäään man kan inte ha svart och mörkt hela tiden.
Pussiss

The g-g-g-gym!

Jag och Becca kom nyss från friskis där vi körde ett gympass med en gyminstruktör, vi berätta om våra mål och vad vi ville med träning så kom han med ideer och hur vi skulle göra och hur hårt vi skulle köra.
Alla borde boka in en sådan, väääldigt bra för folk som gymmar. 70 kr kostar det, sedan får du tillbaka pengarna efteråt.
Alltså vi är döda fast vi inte körde nå länge alls, muskler som vi inte trodde fanns, finns helt plötsligt hahah. Nu ska vi köra HÅRT! I sommar ska jag fan trivas.
Praktik imorrn, clubdag för medlemmar, 20 % på sortimentet. Vissa butiker har clubkväll men vi har clubdag.
Nu dusch, sen BB!
Imorrn är det praktik, hem, plugga, äta och träna haha. Rutinerad människa är man ju.
PUSSSSS

MUS.

Som jag hade saknat praktiken hihhoho. Jag skrev ju fan text till inlägget under men det vägrade tydligen komma med haha.
Skrev iaf att vårens nya färger är GRYMT snygga!!! Och att ni skulle få se lite ikv eftersom jag var tvungen att handla lite.

Merits powerpuff pinglor.

Handlade en microshadow, en cybershadow, en eyedust och ett naglack. Allt är ifrån nya kollektionen PIXEL.
Med blixt, vilket inte gör färgerna rättvisa.

Utan blixt. Färgerna är grymt snygga.

Finare i verkligheten.

SMS-inlägg

201103281048 (MMS)


Biiiieberfever


Har fan fått Bieberfeeever hahah, och ja klippen blir långa vette fan hur man gör..
Jaden är ju så SJUKT söt!

Spinnar på...

Köttade på ett as tråkigt spinningspass nyss haha musiken var så jävla låg, och dålig och ledaren uft..Men köttade ändå!
Imorrn är det torsdag, vi ska ha naglar hela dagen imorgon, sen på fredag ska jag vara i skolan kl SEX!!!! Ja sex på morgonen, haha fifäään.
Snart är veckan slut, då ska jag också få träffa min underbaraste vänner som jag saknar, saknar dom fan jämt hahah vi ses knappt i veckora, men i helgen så:)
Saknar också min prakikplats riktigt mycket nu, på måndag börjar tre veckors praktik, ska bli riktigt härligt.
Mina handledare Zabina och Merit har varit på en handledarutbildning på Birka cruise igår och idag som skolan bjöd på, jag tror nog att dom tyckte att det var bra haha:)

Jag har faktiskt haft en väldigt bra vecka, fick MVG på teoretiska hårprovet, VG på samhällsprovet, tror att det gick bra på naturprovet också haha, skrev det i tisdags, och så hade vi hår prov idag, praktiskt som hade kunnat gått bättre, men annars så, då har det varit en bra vecka.
Nej en dusch nuråååå.

DÖD.

Fiifan vad spinningen var jobbig, körde armar och mage på gymmet sen drog vi hem. Helt död haha, pluggar naturkunskap nu sedan blir det Solsidan och Big brother, söndags kvällarna är bbbbäst.

Söndag.

Men fyfan vad jag suger på ett blogga hahah. Igår övningskörde jag med min farbror, blev nästan 2 och en halv timme, fyfan vad man lär sig och blir bättre. Jag gillar verkligen att köra med han. Tränade på att starta i backe, vilket var lätt som en plätt fan! Woop så jävla tagg på att ta körkort nu haha. I augusti då JÄVLARRRRR!
Nu sitter jag och pluggar naturkunskap, prov på tisdag yeyey.
Har haft en jävla lugn helg, nu vill jag bara ut så jävla härligt väder. Ska kötta på med ett spinnigpass ikväll kl 1700. Skönt.
Puss på errrr

Teoretiskt hårprov.

Idag hade vi teoretiskt hårprov i C-kursen. Jag kom till skolan riiiiktigt oförbered eftersom att jag inte hade nå att plugga på för jag har inte antecknat något i skolan, vilket ingen i klassen hade! Men det gick faktiskt fiiiiint jag kirra hem ett MVG!:D Kände mig riktigt stolt. Det praktiska provet är nästa onsdag så vi får se hur det går. Jag hade 1,5 poäng från full pott!
Nuuu har jag nyss övningskört med Uffe, min farbror, gick riktigt fint däää. Körde lite i rusningstrafiken, bra träning. Nu sk vi snart göra mat sedan blir det att plugga till naturprovet på tisdag och en träning på det så.
PUSS

Åhåhå hitta en gammalbild på Maja, fyfan vad sööööt.

110315

Hallååå
Råby-dag idag, prov i samhäll, gick väl fiiint! Sen hade jag ju hoppats på att Jacob vår svenskalärare ville släppa oss en aning tidigare så jag inte skulle behöva stressa ihjäl mig till spinnigpasset som jag hade bokat halv fem. Men icke det ville han inte. 3 min över fyra gick bussen från RÅBY! Cirka 20 över fyra hoppade jag av på östra ringvägen och kuuuutade till friskis hahaha måste sett så jävla roligt ut, fem i halv tog jag min biljett, kutade in i omklädningrummet, bytta om FORT SOM SATAN, passet började ju fan halv kom in stressig med massa saker i famnen och i slutet av passet upptäckte jag att jag hade satt byxorna bak och fram...Hahahaha så stressig var jag men jag HANN! Fyfan att jag hann från Råby till friskis på Björnön, sprang från hållplatsen och bytte om på en halvtimme haha huuua.

Imorrn blir också en lång dag med teoretiskt prov i hårkursen C, övningsköra med farbror min, PLUGGA i mängder! Fick nyss nya momentet till historian och det är inte o leka med kan jag ju lova. Fyfan.
Snart är det Big brother, dagarnas höjdpunkter fan.
Natti.

Måndaaaag.

Måndag igen dååå, kultur och stil historia har vi haft hela dagen, en ganska intressant kurs. Nu pluggar jag till samhällsprovet imorrn, senare ska jag väl pallra mig till gymmet hihih.
Det känns verkligen som vår nu, fast det kommer väl en iskall dag med snö igen..Termometern står på tio grader, då ligger solen på men ändå, as skönt.

Mello med the other family.




HOWDIDODI!

Melodifestivalen genrepet med Sandra, Andreas, Becca, Micke, Pappa och Linda!
Vi satt hyffsat högt upp med hade mycket bättre platser än förra året:D
Det var skit roligt, jag är ju ett mellofan haha.

Hårigt.

Här två bilder från hårlektionen i onsdags, 50-tals frisyrer. Clipsvågor med upphöjning.



Söndag.

Haaallåå! Har varit väldigt dålig uppdatering här på fronten haha. Har massa bilder att visa, ska fixa det imorrn orkar inte gå och hämta sladden nu. Har tränat 2 timmars spinning, varit på genrept till melodifestivalen,m sett finalen av melodifestivalen hos Josefine med lite flickor från deras klass, och idag har jag övningskört första gången med min farbror, det var riktigt skoj, vi körde först en bit ut till björnön, sedan vidare till erikslund, sedan lunch på stan och efter det ut mot sala en vädigt lång bit sedan svängde vi av till skultuna och vidare hem. Riktigt lärorikt. Nu sitter jag och pluggar samhällskunskap och ska senare ta mig mot gymmet och träna.
Pussis

Onsdag.

Becca har lurat med mig på ett spinnigspass ikv..Kommer dö, har sååååån jäääävla träningsvärk i låren hahah sjukt. Igår på gymmet så sprang jag först en 20 minutare, sen körde vi mördarmaskinen (folk på friskis rocklunda vet vilken) sedan rygg, sen körde vi mage på boll och armhävningar, sen avslutade jag med grodhopp. Var HELT död hahaha! Och nu ska vi spinna, fyhevvete.
Idag i skolan hade vi hårlektion, alla var typ döda, vi hade ju hår i tre veckor, tre dagar i veckan typ i januari.
Men jag tog lite bilder som jag ska visa sedan.
NU har jag bestämt mig för mitt projektarbete, Antonia pratade in mig till att göra portfolio haha. Det kommer bli grymt tror jag.
Nu ska jag göra klart samhällen eftersom vi har prov nästa vecka. PYSSSS

Måndag.

Slutade tidigt idag i skolan, kl ett. Var ju egentligen meningen att jag skulle hem och plugga, men jag satt för faaaan hela dagen igår så jag pallade inte haha. Ikväll eller imorgon, orkar inte känna mig stressad. Men en sak känner jag mig stressad över, projektarbetet, jag vill ha god tid på mig och jag vet inte vad jag ska göra. Jag hade en ide men jag vill byta haha...Och nu vet jag inte vad jag vill göra, jag vill göra något och känna, fan vad roligt det här är. Jag behöver bolla ideer, kommer fan inte på. Har små aningar bara, men inget säkert.
Ska åka och träna ikväll, kanske kommer på något då haha.

Alltså jag har inte varit hemma länge, men jag saknar London som FAAAAAN! Folk kanske tror att man överdriver, fast nej, London är så sjukt underbart på alla sätt.

Söndag.

Jag är faktiskt tagg på skolan imorrn, det är så mkt som ska göras och jag vill bara ha det gjort haha och komma tillbaka till praktiken sen:)
Men hörrni lyssna på denna låt, VARFÖR gick han inte vidare till finalen? Ärligt så grym låt.

Hemma......

Ärligt jag vill deppa sönder, London är så SJUKT bäst! Ville inte åka hem, älskar staden, älskar människorna, älskar affärerna, älskar resturangerna, älskar miljön, bussarna, tunnelbanorna alltså allt. Fyfan vad hemskt Västerås känns nu, FART IN THE SPACE!
Vi har haft så jävla roligt, och jag tror att jag aldrig har skrattat så mycket som jag har gjort denna vecka. Vi hann med så himla mycket också, oxford street flera ggr fram och tillbaka, vaktbytet på buckingham palace, carnaby street, piccadilly circus, bigben, london eye, busstur på typ en timme hahaha, westfieldsköpcenter, typ hela camden market och portobello road, tror inte jag har glömt något men massa annat också runt om där, där vi bodde bla och massa.
Jag handlade en del också, två par skor, tre med dom jag köpte till min syster, tre ringar, nytt schampoo och balsam som var MYCKET billigare där. En bodyspray, två milk bodyloations, en parfym, två klänningar, en kofta, en vardagströja, eller ja typ tre vardagströjor haha, strumpor, trosor, BH, as coola hörlurar till Madde, naglack till
mor min, en väska, solglasögon, och ja haha vet inte om jag har glömt något, men här får ni se lite, jag orkar inte ta kort på allt och lägga upp utan mobbade som vi var så radade vi upp allt vi hade handlat och njööööt hahaha


Schampoo och balsam, bodyspray, parfymen, hörlurarna till Madde, she loved themmm:D
Och lite smått haha ja nu har ni fått höra om min London resa och jag LOVAR att dit ska jag åka tillbaka!

RSS 2.0