Kryssning.

Nu åker jag iväg på kryssning, kommer hem imorrn kväll.


Ha en jätte bra födelsedag Dilaaaaaan<333

GRATTIS

Dilan på 17 års dagen, det kommer bli dit ovärdaste år i hela ditt liv. Hahaha skoja, vi ska ju förfan till Greeeeekland!

Iallafall idag var det ju tänk att Thea skulle ha lite födelsedags fest men hennes mamma vart sjuk och det blev inställt, så ja kvällen var oplanerad och det hände inte så mkt, eller iallafall inte för min del haha.
Men jag sminkade Josefine och Dilan ändå.
Kort och ovärt inlägg, (eller inte ovärt, Dille fyller ju) men nu ska jag sova- kryssning imorrn.
Peace.

Snap


Fredag.

Skööööööönt! Imorrn ska jag sova, sen såska Thea Hammarströmming ha partey för hon har fyllt år, ska bli massa skoj.
Gjorde en "snabb-sminkning" på Camilla, Maddes kompis idag och imorrn ska jag sminka Josefinepralin innan T-t-thea. Det är så skooooj! Om man kan uttrycka sig så? Hahah men jo det är verkligen det.
Idag blir det att vara hemma och dega, ladda för imorrn och på söndag åker jag ju på kryssning, skoj det med faktiskt:)
Nu ska jag glo på Lets dance. Call me a geek, but its fun muheheh
Kyss

Måste bara..

..Lägga in en fin låt.
Jag lägger sällan in musik på bloggen men detta är ett måste.
Älskar denna låt, den är riktigt skön och i denna version RIKTIGT fin!

Nedräkning.

Har ni förresten lagt märke till min nedräkning här på sida? Det tror jag ni har för det har setat där ett tag haha, men iallafall idag-198 dagar kvar till grekland, KRETA!



Hotell Theo, där vi ska bo.

Hohoh.

Idag har inte jag inte så mycket att säga faktiskt. Är väldigt trött, skönt med helg imorrn och det börjas med ett danspass klockan fem sedan ja Thea har fyllt så hon ska ha en liten födelsedags fest och på söndag ska jag och min syster åka på kryssning med vår farmor. Mys!

Sista hud-lektionen.

Idag hade vi sista hudlektionen med Ewa-Marie, det var synd faktiskt. Hon bjöd på daimtårta och kakor och så gjorde vi det lite mysigt. Hon äääär ju så söt!!
Så vi hade lite "egen-dag" så jag och Emelie övade på frans och brynfärgning och jag tycker att det gick riktigt bra, har ju känt mig osäker ett tag.

Emelie med färg på brynen.



2010-01-26

Även om jag bara går i ettan så har jag BIG plans. Praktiserar ju på Makeup store, och tycker det är skiiitans roligt. Vara bland smink, lära mig en massa och ja sälja och service. Men jag vill inte jobba bakom en disk och sälja saker, även om det är skit roligt. Jag vet vad jag vill och det är inte många som säger såhär till dom själva, men jag tror FAN på mig själv!
Så ville bara få ut det haha:)
Ha en bra kväll, nu ska jag "hit the shower".

Gammal bild, konfisen<3

Våra dagar är som alla andras.

Tog inte kort på min sminkning idag, det var en liknande som förra måndagen, dvs massa glitter, metallica style i lila.
Ska åka och träna snart på bv med Krabaten (:o) vet vart lika chockad...Skoja hahah Sabat love you:*
Och Thea och Sara. Jag och Thea ska visa dom våra medelpass skills. Hahaha skoja, mycket skoj i detta inlägg.
Nej nu ska jag titta på veckans ONE TREE HILLLLL!!! Säsong 7, episode 14. Så jävla bra. Har sagt det förut och säger det igen, vad fan ska jag ta mig till när det slutar????

Dessa tankar.

Jag har sådana enorma drömmar, och en dag alltså...
Men ska hålla för mig själv, fast en sak vill jag säga, jag vill ha en systemis en riktigt bra än.

100125.

Vart inte en lång praktik idag heller, men det gjorde inte mig så mycket var ganska trött. Fanns nästan inget att göra idag, inga många kunder alls så efter jag hade ätit lunch fick jag gå. Ca 14. Var ändå as skönt. Sista dagen med min favorit "handledare" på praktiken. Eller jag känner mig mest bekväm med henne, buhu lite tråkigt.

Men gjorde iaf syntestet efter praktiken och nu närmar det sig att brum brumma.
Ska berätta om min natt btw, oftast på vintrarna så¨sover jag med en tröja och så vaknar jag kanske tjugo över fyra imorse och har ingen tröja på mig (dock så händer det att jag tar a mig den i sömnen) men i detta fall så var det annorlunda, jag kollar vart tröjan ligger för jag ska sätta på mig den, opch tar upp den men det är skiiiit blöt, jag måste ha svettats som en dåre i natt(?) OCH JAG HAR INGEN ANING OM VARFÖR? Haha lite scaaary sådär, men nu vet, hahah fräsh info men ja.

Dagens make.

Hade verkligen no insperation idag när jag sminkade mig, samma med håret efter många olika skuggor och massa olika frisyrer så vart det cybershadow Silver tillsammans med microshadow pollution.
Och mittbena..Suck

Mössan fick vara på, är så arg hahaha

Ett ord.

Jag är inte nöjd alls med min blogg just nu, jag vill göra den bredare, vill egentligen inte ha den svart, har provat en massa olika färger men det blir inte som jag vill ha det!
När jag har tid ska jag byta stilmall för denna funkar inte längre, eller det ser inte bra ut om man säger så då..
Så nu vet ni, lite onödig info men ni överlever.
Godnatt.

Segt.

Vilken seg söndag, jag har inte gjort ett skiiiiit.
Nu blir det mat, något indiskt.
Puss

Söndag.

Så var det denna söndag igen, lördagen igår spenderades med några vänner. Vi hade kul och ja, det var en bra lördag.
Imorrn är det praktik, love it. Funderar att gå och göra syntestet efter praktiken imorrn så man kan få börja övningsköra. Så jävla drygt astt själva testet är gratis, men dom tar 80 spänn för att fylla i pappret? Hahaha...Helt sjukt.


Två bilder på Fröjden fröjd i egen hög person.

Inte så lite avundsjuk.


Jag längtar såååå mkt till trean och tvåan då vi får göra en massa roliga smink och hårjobb också.
Här på bilden ser ni (om jag ser rätt hehe) Maria, hon går i trean på min skola, och håller på att fixa hår.
Några tvåor och treor är där och sminkar och fixar hår och jag sitter här och längtar tills jag själv får åka iväg på sådana där jobb iiiiiiih.

Imorrn=träningsvärk, skivstångspasset var roligt men jobbigt, men så ska det väl vara eller? Nu ska jag gå och äta en banan peaaace

100120

Åååhå vad trött jag är idag. Men det hindrar inte mig och slaven från att träna, nej nej. Vi tar oss ner till friskis för ett skivstångspass, sköööönt!
Vart inte så lång dag idag, vi hade hudvård och repeterade en massa från förra veckan och lite efter lunch åkte jag till önsta.
Sitter här och funderar om jag har något att berätta men tror inte det...
Ska väl gå och få mig något i magen innan vi ska träna men tudels tudels.

Praktik.

Trötta jag drog mig upp imorse för att ta mig an praktiken. Det var kul. Kassan sitter nästan nu. Kommer ni ihåg att jag skrev att kortbetalningen var svårare än kontant (om jag ens sa det) men nu är det iaf tvärtom. Går mycket smidigre med kort haha. Och så har jag sålt produkter, aaaa vad härligt det känns.

Dock var det en kort praktikdag, skulle på handledarkurs och denna dag VART det iaf eftersom jag inte tog några risker och tog det tidigare tåget, det var fullt förståligt från dom på Makeup store. Så den var låååång men han som hade den var en aning rolig så man somna inte iaf haha.

Vart guuuuld idag, dock på bilden så var jag inte riktigt klar, la på ännu mera. Ser ni hur guldiga jag är under?hahaha det syntes bara i kameran..Men a ungefär såhär såg det ut.
Och detta var också en lösskugga som jag har använt, blötte penseln liiite gran och sedan doppa jag i skuggan och då får man en mera metallic look. Det blir skitsnyggt och jag personligen tycker att en lösskugga sitter längre då.

Maria är...

...Hårig. Hon ville att jag skulle skriva om henne och här kommer ett "gästinlägg" från henne. (VARNING: kan förekomma äckliga saker)

Hej.
Jag heter Maria och är hårig, jag kan egentligen inte göra något åt det fast Jessica säger att det är för det växer alldeles för mycket där nere..Ja ni vet DÄR NERE.
Jag tror att det kan vara flatlöss men är inte säker. Liksom vem skulle ha gett mig det?
Sen så har jag ett annat problem, MENSVÄRK! Det är inte kul, det luktar så illa men jag kan inte låta bli att sniffa på min tampong. Ibland använda tungan. Jessica säger att jag är onormal, men kan inte riktigt förstå det.
Nu ska jag gå och byta tampong, då jag börjar på läcka..
Hejdå /Maria Nordgren

Jag e hårig...

...Av Carmen, den jäkeln har hårat ner min tröja hon hårar som jag vet inte vad!
Kassasystemet flyter på som smort på praktiken btw, känner mig duktig. Skoja haha nej men ni förstår.
Ja om ni läste om min tågresa förra tisdagen så vart ju tåget inställt och massa shit så imorrn blir det körkurs. Mamma tvingar mig att åka med TVÅ tåget? Och jag vill fan inte, det är pinsamt haha men pratade med min handledare idag och hon förstod ju såklart men ja ändå ni förstår haha.
Alltså längtar ihjäl mig tills studiebidraget kommer, ni ska veta hur mkt jag går och suktar efter där inne.
Nej nu ska jag gå och rolla av min tröja, eller så är jag för lat och sitter kvar i sängen och hårar.
Peace

Dagens praktikmake.

Ååååh vad trött jag är! Tåget var försenat imorse, kom lite senare till praktiken men idag hade jag iaf en tågpartner haha, vad inte lika tråkigt att åka själv.
Men det var en lugn dag på praktiken, inte så mycket att göra idag så hann med ganska mycket städning.
Jag fick jätte mycket beröm idag av min handledare på praktiken, så det kändes jätte roligt och man blir så glad själv. Så tråkigt att hon ska sluta om ett tag.

Körde på lila idag, detta är en lösskugga från mus och den heter Empire.
Uuuh klockan är bara sju, jag somnar!


Oldi.


En väldigt gammal bild..Långt hår som f-a-n och brunt som f-a-n var det ju! Hihi lite roligt.

Fredag.

Sköönt med helg, ladda upp inför praktiken sen.
Fick tillbaka matte prov idag..Gick inte alls nå bra tyvärr vart jag inte godkänd men hade muntligt med Nicklas sen så då fick jag godkänt, så det kändes väl helt okej sedan. Men ännu mera okej när jag kom till engelskan och fick veta att jag har  mvg rakt igenom wiiiihuuu! Jag älskar verkligen engelska tro det eller ej, men tycker det är kul, språket ja allt. Som ni vet vill jag ju till USA senare i livet.

Var iallafall och åt på stan med mina slavar senare, oj mena Dilan, Sabat, Maria och Josefine, cornetto från sex till typ nio haha! R-r-rekord. Har bilder (med min dåliga mobilkamera) men lägger upp imorrn.

Jag och the slave(mads) håller på att dekorera våran vägg med massvis med fin fina bilder. Mads ligger dock en bit före.

School.

Historia..Inte så roligt, sitter här och fryser och mina händer är riktigt isbitar. Toppen på det så är jag hungrig
Ush och fy, nej tråkigt blogginlägg-jag längtar till praktiken!
Puss och kram skumbanan

Just ja.

Skulle berätta om min kväll också.
Jag gick tdigare idag från praktiken eftersom jag skulle på körkurs klockan fyra. Så klockan vart mkt och jag fick lov att springa till tåget, kommer dit och det är försenat först till 15.05, sen 15.15 sen, 15.25 (observera att jag skulle på körkur sen FYRA!) sen, 15.35 SEN en jävla timme till 15.52. ARG som jag var eftersom jag hade missat både praktiktid och körkursen, så jag gick in för att värma mig sen tillslut efter en timme kommer tåget och då går vi in, sitter där i typ en kvart och så säger dom att tåget är inställt och att det kommer bussar. Förvirrad som jag är i en helt främmande stad hade ingen aning om vart jag skulle och ja, så jag följer strömmen och det kommer en minibuss som äntligen tog mig hem till Västerås.
Men det dryga är att jag missa körkursen och vi flytta fram den till nästa tisdag vilket resulterar i att jag yttligare måste gå tidigare från praktiken..Är inte så att det gör något för dom som jobbar där eftersom jag kan vara där längre såklart men det är så kul, jag vill inte bara..Nej men nu är det för långt hahahaha men ja min jobbiga eftermiddag dööö, bajsar på sj!

100112

Praktik idag, har lärt mig massor. Kassan är inte det lättaste alltså men det kommer. Är så kul att se hur många söta människor det finns, så sjukt trevliga.
Har lärt mig massa småsaker som jag inte ens hade tänkt på innan, tex när man ska ge tillbaka växel till kunde, hur man gör och när man ska ge kassen och lite så. Nej men med andra ord så var det en bra dag. Har fått lära känna "chefen" nu också.
Gjorde en uppdatering av min make också, la på lila färg på locket och det kan jag rekomendera, brunt och lila, vart sjukt snyggt. Merit, chefen visade också hur man kunde lägga som skugga på läpparna ihop med ett glans. Det ska jag också köra på för det var sjukt snyggt. Ska göra någon dag och visa er.

Dagens.

Hinner slänga in ett blogginlägg idag eftersom jag kunde ta det senare tåget, tack för det, nu slipper jag vänta i en timme haha...
Iallafall dagens praktik make:


En dagens make.
Dom är ju lite roligare nu när jag är på praktik.
Men ha en bra dag, jag ska btw på körkurs kl fyra döööö


Praktiken.

Nu kommer det änligen lite roliga uppdateringar, skolan är igång, praktiken är igång. Och första dagen var idag, och det är sjukt roligt. Alltså helt jävla omgiven i make. Sälja, ta emot bokningar, testa massa rööra, dregla haha nej men ni förstår.
Kan inte riktigt förstå ännu hur mkt jag älskar detta. Idag tex när en tjej som jobbar där berättade att hon skulle sluta för att flytta till London och jobba där kunde jag inte motstå att drömma mig bort själv......
Nej men det jag vill säga är att praktiken är super roligt, jag är sjukt nöjd.
Nu har jag en aning ont i fötterna så imorrn blir det platta skor eftersom det var helt okej. Seeen på onsdag älskade Lysgränd:)
Nu ska jag, eeeeeh ja vad ska jag göra? Vänta på paradise hhiihih

Workout.

Nu tar jag mig en promenix med ipoden i örona ner till friskis för ett medelpass.
Har jag sagt att detta ska bli ett nytt år? Ett nytt träningsår? Jajamen...Nu FAN ska det köras. Jag är trött på att inte vara nöjd så nu ska jag göra mig en tjänst och göra mig nöjd.
Imorrn är det praktik, CANT WAIT!

Jag saknar mina dryga, jobbiga men ALLDELES för söta, älskade, små systerbarn.
P.S det var ett skämt, dom är absolut inte jobbiga och dryga, menar titta bara vems deras moster är. D.S

100109

Åkte ner på stan idag med mamma min, efter en lång bilfärd ner till stan hahah vi åkte först in i punkts parkeringshus men vände för det var fullt, sen till domus också då märkte mamma att hon hade glömt plånboken så vi fick åka hem och hämta den sen tillbaka, hehhe
Iallafall så åt vi en varsin god sallad på Vivaldi, och shoppade lite. En tröja, nya lackleggings och underkläder.
Och detta:

Nya foundationsvampar, har dissmist min pensel ett tag.

Och en ny puderpuff.

Friday.

Det vart ett sent inlägg nu, men iallafall skola med vanliga ämnen idag..Alltid lika tråkigt. Svenska, tack gud för att vi fick kolla på film, När mörkret faller den är väldigt bra.
Matte med Nickepicke, hade prov och jag var feg ännu en gång och gjorde blått. Sen engelska och vi hade en rolig skrivuppgift så en helt okej dag.
Just ja hhaha en rolig sak som hände igår (torsdag) när vi skulle byta om till gympan, man hör så bra in till varandras omklädningsrum och vi har ju alltid så livliga diskussioner, vill dock inte gå in på dom men kan säga att denna var lite pervers och så idag i skolan så fick vi höra idag att Robin och Tony hade vart där inne och lyssnat ja. Hahaha vi trodde ingen var där för det var helt tyst. (Och dom är liiiivliga) Nej men snacka om att jag skratta och skämdes.

Fick mitt pendelkort idag av våran gulliga rektor Olle. Han eeee ju så söt han. Nej men tackar för det, nu kan jag ta mig till min praktik på skolans bekostnad.


Gäsp.

Ingen rolig skoldag alls idag ush ush.
Tänkte att jag ska ta och öppna mattenboken eftersom vi har ett prov imorrn..Mindre roligt.
Och jag verkligen inget roligt att dela med mig...Känns också ganska tråkigt:(
Längtarrrr iaf tills på måndag då praktiken ska börja. Ni hittar mig på Makeup store i Eskilstuna varje måndag och tisdag en tid fram över. Hoppppas verkligen att det kommer gå bra!!
Nu ska jag nog spela lite buzz, vill dock inte spela med Becca (min syster) eftersom hon hela tiden trycker fort och chansar och chansar RÄTT! Vill slänga buzzkontrolen i golvet.

Snabbt.

Ska slänga in ett snabbt inlägg här nu då..
Megastore idag, fick med mig min godbit Nokia n97!!:DD
Skolan börjar imorrn, ska bli kul med praktik på Makeup store iallafall:)
Nu ska jag se på Despiiii eftersom det har kommit ett nytt avsnitt efter det spännande med flygkraschen.


Today.

Idag skulle vi åka pulka allihop, och dom enda som dök upp var jag, Josefine, Maria och Dilan och vi åkte inte direkt så mycket pulka utan vi gick hem till Josefine och åt annanaspaj hehehe! Saknat henne hade vi gjort också.
Det blev mycket prat om Greeeeekland. Vi längtar såååå!!!!!! Får hoppas att det kommer gå fort. Men det tror jag, pratade nyss med Mamma om sommarjobb också och egentligen vill jag inte vara på henne jobb för the var a pain in the ass, men bra betalt och man tager vad man haver så det ska nog bli bra.
Nu ska jag nörda och spela sims hehehehe.

New phooone.

Nu är det dags för en ny telefon. Min är heeeelt.......Ja mina touch funktioner har inte fungerat på hur länge, mitt "tangetbord" har lossnat, eller det sitter där men aa det sitter löst och "svara" knappen har lossnat och den går icke att ladda om mna inte sätter ihop laddaren med en snodd haha..
Sååå därför är jag helt inne på denna just nu

Nokia n97!

Som jag är du.

Lovar att uppdateringen kommer bli bättre när skolan börjar. Dels också för jag ska praktisera på Makeup store, weeei börjar nästa måndag.
Har inte direkt haft något kul att berätta under lovet.
Har matteprov på fredag också kuljul haha, och en bokrecension i engelskan som ska in.
Ja, har fanimig inget att säga hahah ni får se lite bilder ist:)
Dock vill jag inte ha den där fula jävla kepsen på min header men nu har Madde åkt och ska åka skidor en vecka så ja..Och ja det är ju hon som fixar min design så hahah- Mad the slave!




Dilan och Sara lekte med min web idag...Försökte hitta "normala" bilder att lägga ut men jag vette fan
Hahahahahah!


2010.

Känns fan lite overkligt för det har gått så jäkla fort. Minns julaftonen 2000, sista året i skultuna om jag minns rätt. Iallafall hade en såååån jäkla bra nyårsafton! Förrätt, huvudrätt och efterrätt hemma hos Fröjd. Sjukt trevligt. Kunde inte blivit bättre. Vi drog oss till torget vid tolvslaget och där var det ju SMOCK fullt?? Herregud...Fick iallafall chans att fira tolvslaget med dadi också eftersom han jobbade och var där:)
Nej men ett jävlans trevligt sätt att fira in det nya året. Idag har jag endast legat i soffan av lathet.
Sara undra om jag ville komma och titta på film men frågan är juuu orkar jag gå ner? Tror fan inte det...Har laddat med lite filmer så får ha min egna lilla filmkväll.
GOTT NYTT ÅR<3

RSS 2.0