FROZEN DIAMONDS.


Denna skönheten sminkade jag till en riktigt isprinsessa. Emelie i min klass följde med och gjorde hår.

Och denna skönhet sminkade min handledare Merit, och Becca min syster var med och gjorde hår.
Mera närbilder kommer.

Some pics.

Ja jag vet inte riktigt vad som hänt..Har inte orken att blogga. Känns faktiskt aldrig som att jag har fått tid. Skola, praktik, jobbat lite då och då, vänner och fritid. Jag går på en väldigt skön skola men inte så mycket plugg men det finns ändå en massa annat som tar tid och ja lite så.
Igår var jag och jobbade från nio till två på Mus, vi skulle ha liveskyltning och jag sminkade en skit fin tjej i vårt tema Frozen Diamonds. Bilder kommer på det. Sen hade jag två kurser sen var det sluuuut. Älskar alla som jobbar där och min handledare, jag har så trevligt med dom och dom är verkligen bra människor:) Är så glad att jag har en sådan bra praktikplats.

Och jag fick VG i hantverksteknik B i hårstyling vilket är jag RIKTIGT glad över för jag har inte känslan får hår så som smink så därför blev jag väldigt glad.
Här kommer lite bilder från i torsdags och i fredags.


Makeyp lektion då vi skulle träna på lite som vi hade missat. Jag var ej med på scenlektionen så jag gjorde en scenmakeup med 2-3 steg mörkare bas, och alltid rosa bas.




Hårlektion och vi är nu inne i hantverksteknik C där och det innebär helhet, alltså smink och hår.
Temat var år 2040 alltså framtiden och vår egen tolkning.

Hej och hå.

Jag bloggar då inge mycket..Tappat suget tror jag. Vi kanske skulle skaffa en blogg på praktiken. (Makeup store eskilstuna) då är jag nog igång igen så då får ni läsa den haha:)

Förövigt så saknar jag min andra faaaaamily, dvs min fader, Linda, Mimmibus, Majalus och Maxen.
Saknar att få gossa och leka lite heheh. Saknar dom:)
Nu ska jag sussa. Puss på er.

Min blogg faller isär tror jag haha..är in...

20101117870 (MMS)

Min blogg faller isär tror jag haha..är inte så bra på att blogga längre. Men sitter på lunch på praktiken och här får ni en sneakpeak på nya skyltningen:)
och jag älskar mina nya skor 
pussss


You really love me like you say you do.



Hair.

Hahaha lääängesen, men fyfan vad skönt det har varit med lov! Verkligen. Men nu kör vi på igen. Älskar rutiner faktiskt. Att få planera saker och komma in i schema.
Så vi kickar igång med praktik på en gång imorrn och naturkunskapsprov på tirre.

Titta vad fin hårfärg min fina syster har:) Baluppsättning är detta. Hade lite läxa, vi har hårstylingsprov nu också när vi kommer tillbaka.

RSS 2.0