Mwha.

Hej på er.
Förövrigt ligger jag här som vanligt efter att jag har tränat, äcklig och inte orkat hoppa in i duschen. Sätter mig aaaalltid vid datan ett tag innan det är dags för duschen haha.
Men var på skivstångspinn med Becca och pappa..Ja pappa ni läste rätt ahaha jag skrattade mig nog igenom hela uppvärmningen för han kan inte göra ben och armar samtidigt. Såg så roligt ut, men du är bra pappa:*
Sportlov imorrn nu då, skööööönt! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och tvätta mitt äckliga hår, men ni får ha en mysig kväll.
Puss

Charity

Ska snart hoppa in i duschen, men tänkte först berätta att Skuggan Charty (Let's talk hiv) har sålt riktigt bra!!  När jag var på praktiken för två veckor sen hade den nyss kommit, och när jag var där i veckan så var den helt slutsåld! Det tackar och bockar vi för. Så när den kommer in igen, kom in och kika på den. Den passar alla och summan går till Noas ark. En insamling för att försöka hitta botemedel till HIV.

Lördag.

Det är lördag och sportlov, kan det bli bättre? Fan vad lovley!
Har nyss kommit hem från ett SVETTIGT puls/medel pass på friskis, ooohohoo vad jobbigt det var. Men ikväller tar jag mig hem till familjen Häll på tacos och mello med tjejerna:)
Glömde berätta att jag klickade hem ett par skor från Nelly, men det behövdes, jag behöver ett par svarta typ kängor/stövlar för jag får killlling ont i mina fötter på praktiken haha men dom var riktigt billiga faktiskt så det skadar inte. 300 kr plus fri frakt så det var inte alls nå farligt, btw så har dom fått in riktigt snygga skor på Nelly men jag håller mig så långt borta som möjligt haha:)

kissilicious


Här är "brud"läpparna som jag gjorde idag, tyckte det passade in riktigt bra till makeupen.
Här är endast en läppenna och glans. Funkar riktigt bra. Jag gillar pennor väldigt mycket, man får en bra inramning av läpparna och dom blir precis som man vill ha dom:) Tänk på det, pennor är BRA!

Brudmakeup.

Övade åter igen på brudmake idag i skolan, jag hann mig på att göra två stycken. Första vart inte lika bra..Men andra hade jag gett mig fan på att den skulle bli bättre. Så det vart bättre.
Gick igenom lösögonfransar också, men vi ska öva på att själva sätta fast det nästa gång.
Klockan sju ska jag träna också, är egentligen trött och otaggad men det tänker vi inte på hehe.



Känns riktigt skönt att ha kommit igång på Hantverksteknik B. Kommer bli ännu roligare också.
Puss

Godnatten.

Innan jag går vill jag bara säga att håll dina vänner nära, det är dom som finns i slutändan när ingen annan tror på dig eller finns där. Bråk/tjaffs är bara ett onödigt stadie i ditt liv.
Det är ens vänner som får en att lysa upp, så ta vara på dom viktiga och mindre viktiga.

At sister.

Sitter just nu hos min syster, sad but true så kunde jag inte ta mig till praktiken idag eftersom alla tåg var inställda..Får hoppas på lycka imorrn att man antingen kan åka buss eller ja att tågen ska komma igång.
Men har vart hos Becca på hennes praktik och blekt utväxten och la i en silvertoning på det också(y) vart mycket bra:)
Båda ungarna sover som grisar just nu haha en aning skönt.
Ska väl fortsätta kolla på topmodel, imorrn kommer antagligen dagens make upp, vart ju ingen idag hehe..
Peeeace

Hallå där.

Jäätte dålig uppdatering denna helg, men jag har sovit hos min syster och hos Maria, så har inte haft så mycket tid för uppdatering, men ja..Vet inte om jag har så mycket att säga direkt.
Praktik imorrn och tisdag, makeup i skolan på onsdag fruluftsdag "trippelboll" i skolan på torsdag, kärnämnen på fredag sedan loooov. Herregud vad skönt.
Nu ska jag hoppa i träningskläderna för sedan ska jag och Becca på skivstångspin90. Har aldrig testat på det förut så det ska bli spännande.
Peeace.

Lets talk HIV.

Jag praktiserar ju på Makeup store, och tänkte därför göra lite reklam och bra reklam också.
Vi har nu en kampanj till forskningen kring aids och hiv där hela summan av denna skugga går till forskningen av hiv och aids. Skuggan är neutral och passar alla. Vilket är mycket bra eftersom dom vill ju få in så mycket pengar till forskningen som möjligt.
Detta är ett sammabete med Noaks ark.
Skuggan kostar endas 135 kr.
Skynda, fynda och skänk samtidigt 135 kr till forskningen.


100218

Tänka välkomna min nya kategori genom att visa lite olika varianter på läppar. Eller dom som kommer nu är nog mest detsamma, snabb mun. Vilket betyder först så ramar du in läpparna helt med en läpp penna, börja att rama in dom helt sen fylla i dom helt med pennan och sedan med glans, läppstift eller vad du själv känner för.
Här är läppar från våran brud-lektion i skolan i går. (Onsdag).



Läppar är viktigt att få till snyggt och bra. Du vill ju att det ska sitta en hel dag eller kanske en kväll. Med en penna under sitter det som smäck. En mun är inte heller det lättaste, jobba med spegeln så ser du dina fel.

I know what I should do, just let the light guide me through.

I know what I should do, just let the light guide me through.
Den meningen ger mig verkligen pepp, det är från Salem al fakirs nya låt. Är så jävla härlig och jag kommer läsa den där och veta.

Nyss vart och tränat, dööödat mig igenom passet och svettats en aning mycket.
Nu ska jag duscha och kolla på vampire diaries. "Sovmorgon" imorrn..eller ja till åtta iallafall haha.
Puss.

(Klicka för större bild)
Detta var min "prov-sminkning". Har inte lagt ut den tidigare för att jag själv inte vart riktigt nöjd, men det bedömningen så vart jag såklart jätte nöjd.

Hola.

Idag hade jag visst tid till att blööögga innan praktiken.
Egentligen har jag inget att skriva så ni får se dagens look.


PEACE BREEE
(okej skoja..)

The todays look.

Guuuud vad det var en lugn dag på praktiken idag!! Kändes som jag dammade hela jäkla butiken haha.
Tåget var försenat imorse, ringde och sa det men hon i butiken fattade inget, hade ju aldrgi träffat henne haha...
Iiiiih vad mycket nya fina produkter det ska komma, jag är riktigt förväntansfull.


M/S A girls best friends från Makeup store.
Blötte den för att få den metallica färgen.

No words.



Lördag.

Börjar bli en tradition för mig nu att skriva lördag som överskrift varenda lördag haha.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vill helst hålla mig borta från hemmet då mamma är i Stockholm och Anders ska väl ha någon form av "gubb-kväll" hahah..Får se vad som hittas på.

Här är en bild på min madre, hon börjar bli van att leka modell för mig.
Makeup: Jag.

Helg.

Jag är trött, det är helg, jag har ingen aning om vad jag ska göra.
Puss

Skjut mig.

Hur mycket älskar jag inte min skola? Och hur mycket HATAR jag att jag endast bara går i ettan, för VET NI VAD? Jag läste nyss på min lärares blogg DETTA!
Två tjejer har möjligheten  få följa med 10 dagar till Bahamas för att sminka modeller för en stor    tävling och fotograferingar för ett nytt klädmärke i maj.
Fyfanfyfanfyfanfyfan jag vill gå i treeeeean (för antar att det är någon utav dom)
Men BAHAAAAAAAMAS???
Okej nu ska jag sova och dö. Skoja nej men fan vad avundsjuk jag är  nu hahha.


Hey Jude.

Såhär mycket gillar vi Carmen...

Hahahah riktig sötis när hon låg där i som en mupp, but we still love her.


Uuuuuuh.

Jag skojar inte när jag säger att jag ska vara ägare till denna krabat en dag. (Eller ja, liknande då inte den på bilden)

Hur kan man inte bara vilja krama skiiiiiiten ur den.

Smink-prov.

Idag hade vi praktiskt prov i hantverksteknik A i make. Jag kirra ett vg+. Hela dagen kändes såååå dåligt och jag menar det också. Men när jag fikck min bedömning så vart jag ändå nöjd. Vg+, det är bra tycker jag.
Så nu pluggar jag för fullt till det teoretiska imorgon, ska hinna med en träning kl sju också. Fortsätta att träna lite efter.
Har bild på sminkningen men lägger upp senare, ska bli förhörd på alla mina miljoner anteckningar nu.
Puss

Nyårstema.

Just ja, förra helgen (om inte förförra...hm?) så skulle min mamma och Anders på fest där det var nyårstema. Min mamma bad om en sådan sminkning.


Det var inte så lätt kan jag lova hahah...Rynkor

Studie-dag.

Japp ni hör ju, jag har faktiskt pluggat till det teoretiska make-provet på torsdag. Awsome, känns ändå som man kan en del eftersom vi typ redan har haft två teoretiska prov som handlar om det som kommer på torsdag.
Idag har jag också hunnit med att göra två olika sminkningar för nöjets skull.


Allting är från makeup store, deras Ruble och Pollution är användt.
Ibland är det kul att leka...

Hot stuff baby.

Det verkligen en luuuugn dag i dag på praktiken, inte mycket att göra alls. Tror fan minsann jag tog hand om affären minst en timme idag sjäv!! Fan vad det flöt på och gick bra:DD
Imorrn är det studiedag, så jag skrev upp att jag skulle vara ledig på praktiken. Skönt, då kan jag plugga till make-proven som vi har i veckan, både praktiskt och teoretiskt.
Höörrnii jag inhadlade lite godsaker idag.

Cybershadow Ruble.
Så sjukt snygg.

Skuggpensel mellanstor. Bra att ha.

Snedskurna.
Nu ska det pluggas lite.
Ha en bra kväll.

Det är du och jag mot världen.

Igår vart det myskväll. Jag var fruktansvärt seg hela dagen så det var bra.
Har vart hos min farmor idag där Mimmi o Maja var och så kom kära faster dit och så bjöd farmor på hennes goda spaghetti och köttfärssås. Mums.
Nu tänkte jag lira sims...


såhär ser färgerna ut förresten.
Från detta inlägg.
Puss.

Lördag.

Nu är jag taggad för att blogga haha, har vart huvudvärk och mensvärk...Och vet niiiii nu har jag en förkylning på G JIPPI!
Igår var jag fan pepp i skolan, dock gör min svenskalärare mig så frukansvärt arg, på riiiiiiiiiktigt seriöst.
Senare på kvällen var vi barnvakt ett tag till Bella och Melwin sen drog jag med Josefine och Fröjd på fest till en kille som heter David, kom hem rätt så tidigt och imorse vet ni dåååå var jag på familjegympa med Mimmi och Maja, haha så söta. Vet inte alls vad jag ska göra idag, jag ska iaf ha en lugn lördag för min hals is killing.
Men nu ska jag fortsätta att städa.
Just ja, tog inget kort på min sminkning igår men körde på skimmergrönt och lite silver.

Aj aj.

Min huvudvärk is KILLING! Så bloggar mera imorrn..

Det är vi, det är nu.

Var nyss på skivstångspass med Becca. Var inte direkt taggad, men körde på ändå.
Tänkte inte att jag skulle sitta så mycket vid datan för jag borde plugga på till kost provet imorgon, tänkte bara slänga in lite bilder.


Detta var skuggorna som jag fick, den gulskimriga kommer jag ÄLSKA när det blir sommar och solen kommer fram, den kommer bli as snygg då. Men ja dom var sådär, kommer funka vid tillfällen, men bara att tacka och ta emot haha:)

Lite bättre bild på naglarna. Får hoppas att dom håller ett tag nu annars får jag fylla på dom.

Naglar.

ÄÄÄÄNTLIGEN långa naglar igen. Felicia i trean gjorde naglar med silke på mig idag. Tackar för det.
Igår var det kul på praktiken. Kassan går som smort och försäljningen lika så. Fick även två skuggor som hade gått ut. Ska visa dom senare när jag har fotat dom.
Nu tänkte jag plugga kost sedan träning kl sju.
Tjingeling

Lång dag.

Lång dag idag, berättar mera imorrn.
Sov gott:)

In action.

Hemma från kryssning, var jätte mysig med vår söta farmor. Gjorde allt som man brukar göra med lite äldre människor.
Imorrn ska jag till praktiken. Kände mig inte sugen först men nu är jag peppp, hoppas på att få lära mig kassan eftersom den gamla har kommit tillbaka efter lagning.
Förövrigt suktar jag fortfarande efter en systemkamera, vad ska jag ta mig till......

RSS 2.0