Tv makeup.

I torsdags i skolan så körde vi på tv makeup. Alltså sminka programledare el liknande. Så vi gjorde en på 30 min först, eller om det var 20..Och sedan en på 5 minuter. JA FEM!!! Helt crazy var det men jag blev faktiskt skit nöjd med båda, det gick faktiskt himla bra.
"Hemuppgift" i fredags så jag låg hemma me en jävla huvudvärk, fredagsmys med bästa tjejor på kvällen och idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Många ska säkert på halloween fest el så, men jag ska nästa helg. Så på onsdag när jag ska till stockholm så ska vi åka till smink och perukmakarn och kolla efter blod och latex så jag kan göra lite äckliga små sår hehehe

Kuuul hade jag när jag var själv imorse fr...

20101027844 (MMS)

Kuuul hade jag när jag var själv imorse från 10-14, den här klumpen skulle ju packas upp, trodde aldrig att det skulle ta slut haha..och ännu roligare hade jag när jag först torka upp en hel parfym flaska från golvet och sedan ett naglack, meeeen annars har det varit en jätte bra dag på praktiken haha:) nu är jag på väg hem
pusss


LONDON.

Ni kan inte ana hur glad jag är, på torsdag ska vi boka London resa till sportlovet. Söndag till fredag, jag och mina underbara vänner Josefine och Dilan. Jag har aldrig varit där och längtar sjukt mycket, och ska spara sjukt mycket pengar.
Synd bara att vi alla inte kunde åååååka!!!!
Men det kommr flera tillfällen:) Nej men kan inte beskriva med ord hur glad jag är. Fatta vad billigt men bra smink dom dom, MAC tex är ju mycket billigare där. ÅÅÅSOM


Praktik.

Efter maaaaassa om och men så bestämde jag mig för att plugga till idrottsprovet, som är IMORGON! Jag har verkligen RÅÅÅÅPLUGGAT in alla frågorna i huvudet och stolt är jag nu när dom faktiskt har fastnat på min fatastiska sätt att plugga på.
Stannade kvar i två timmar efter praktiken och jobbade. Och jag har dagens make ligger och väntar också men har inte riktigt tid nu att lägga in den. Ska fixa lite saker till visningen imorrn och lite annat. Uppdaterar bättre imorrn eller onsdag.
PUSS

Godnatt.

Hår står på schemat imorrn. Antingen hårträning eller övning till visningen på tisdag med makeup.
Så godnatt på er!

Is it enough...


FROZEN DIAMONDS.

Frozen Diamonds är hösten/vinterns nya kollektion. Jag ville bara köpa hem ALLT idag.
Mycket kalla färger var det, OCH SÅ SJUKT SNYGGA.
Tänkte att jag skulle visa lite bilder. Ni mååååste gå in på närmaste MUS (Helst Eskilstunas hehehe) och kika in på dom nya varorna. Det kändes som jag gick i en godisbutik idag när jag kom till praktiken. Ville ha allt verkligen.

Skit fint, blir inte alls nå mycket lila.


Alla skuggorna är så sjukt snygga!!

Och en maaaaaassa nya julvaror som vi tyärr inte får visa än, men det kommer sälja bra kan jag lova.

101020

Onsdag=Praktik. Hade kurs kl tolv vilket gick jäääätte bra. Kunden blev så nöjd och det är alltid roligt.
Fick en liten "goodiebag" av min bästa handledare Merit för jag var med på eventet i torsdags, hon haaaade ju verkligen inte behövt gett mig något, man blir verkligen bortskämd av henne..

Jag har haft GALEN träningsvärk idag i rygg och mage efter Crossfiten i går på idrotten. Jag säger ofta att sådan här träningsvärk har jag aldrig haft, men denna aaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhh!!!!!


Läppstiften ser rosa ut men det är det ej, utan det är orange. Och bli inte förskräckta av färgen på läppglanset. Det blir verkligen inte sådär mörkt. SKITSNYGGT!
Naglack: Theres
M/S Fizz (ur kollektionen extreme)
Läppglans: Plum
Läppstift: Crust (Ur kollektionen extreme)

Läppstiftet blir mer så.

Hairstyling.

Idag var jag på en hårstylingskurs, och den var mer anpassad till mig eftersom jag sa att jag är så tråkig på att fixa till mitt egna hår till praktiken tex. Jag har ju jämt plattat med mittbena, så hon visade lite hur jag kunde göra ist. Men med lockar då eftersom det var lättast och snabbaste sättet om maninte ville spendera allt för mycket tid framför spegeln på mornarna. Så en massa tips visade hon och nu ska jag fan inte ha mittbena med plattat hår heeeela tiden heheh.
Och så fick man plocka produkter till samma värde, som var 495, haaaaa det räckte inte alls långt kan jag ju säga haha.
Detta fick jag med mig hem, och fick lägga till MER än vad jag ens hade på presentkortet...

Kerastase Värmeskydd
Redkens saltvattenspray
Redkens schampoo och balsam, som skulle vara jätte med och innehålla mineraler och massa.

Jag tänkte använda detta ett par gånger sen skriva vad jag tycket om dom och utifall jag rekomenderar dessa:)

SVEA.

Igår åkte jag hem till Josefine för en liten sleepover, medans jag försökte sova så var alla dom andra uppe och hade en händelserik natt, jag vakna till lite då och då och tog del av det sedan var jag verkligen tvungen att sova så jag gick och la mig i Josefines säng och sov som en stock. Skulle ju upp och jobba, så mamma hämtade mig 20 i elva så skjutsade hon mig till Eskilstuna. Jobbade 12-16 och nu är jag trött som ett as efter natten. Men det gick bra, hade två kurser och denna gång klarade jag av att räkna kassan själv hehe..Eller nästan, ringde Zabina.
Meeeen tänkte iaf visa min nya assnygga vinterjacka.

Det sved i plånboken men fyfan vad värt för jag har velat haft den där lääääänge.
Nu ska jag göra lite gympa (teori)
GODNATT


Bilder.

Nu tänkte jag visa lite bilder ifrån Eskilstuna i torsdags från eventet. Det var Western plaza hotell som invigde att dom hade renoverat och så.

Sminkade hon som har rutigt på sig. Fick inte riktigt någon bra bild på den sötisen.


Kläderna kom från Makeup stores nyaste kollektion Extreme. Därav alla påfågelnkläder och liknande.


Och så sminkade jag denna skönhet.

Och hennes helhet med kläder..

Min bästa handledare i mitten.

You can count on me.


Livets lycka..Vänner<3

Bilder.

Bilder kommer imorrn, var för trött när jag kom hem i går från Eskilstuna...

Event.

Dåliga makeup bilder imorse, asigt dåliga.
Praktik idag, jag har plockat med mig lite produkter hem som ni ska få se sen för nu ska jag åka och träna, och imorrn ska jag vara med på ett event som jag också berättar mer om senare.
PUSSSS

Dagens makeup.

Tänka slänga in lite dåliga webb bilder på min makeup såhär på morgonen innan jag ska bege mig till tåget. Jag ska ta kort med kamera under dagen men hinner inte lägga in så webb bilder får dddduga, även om man inte ser så mycket.



Lite syndiga närbilder.. Men iallafall idag har jag använt C/S Ruble som är väldigt metalisk och om du har blå ögon som mig så tar dom verkligen fram dom.
Nej nu ska jag borta gaddarna sen off to the station.
Ha en fin dag.

Max.

Idag fick jag se han för första gången. Min lillebror. Allt är ju så häääärligt kring bebisar and i just love him.


EN KILLE!

Jag har blivit storasyster igen......TILL EN KILLE! Efter fem tjejer så fick min fader äntligen en älskade sooooon och vi fick oss en lite lillebror. Jag är lycklig!

Lörreee.

Fan vad jag hatar lördagar egentligen alltså, finns ju inte ett piss att göra om man inte är 18, eller om man inte har körkort? Så jävla depp..
Vill sminka och fota, vill påbörja ett portfolio, har så många ideér just nu men inget som blir av känns det som.
Och inga jävla bra filmer finns det heller.

MUS.

Praktik idag, det var kinda awesome. Zabina berätta att hon tyckte att jag hade blivit duktig, det käääänns så jävla kul när folk säger sådär för man får ju en sån kick! Fick med mig lite saker hem från praktiken också.

Ny foundation, min börjar ta slut
Eyeprimer tinted. För dig som använder skuggor ganska mycket, en eyeprimer gör så att skuggan fäster mycket bättre, får bättre pigment och ska sitta hela dagen/kvällen utan att lägga sig i väck. Man är ju ganska fettig på ögonlocket och en eyeprimer stöter bort det.
Ooooch en eye brow razor. Man tar bort småhåren runt om ögonbrynen, så jävla bäst.

Bild.


Foto och redigering: Camilla Andersson
MUA: Jag
Modell: Madelen Näslund

Dagens makeup.

Det var ett tag sen jag la in dagens makeup bilder, men det är därför att bilderna blir aldrig rättvisa, det är ju sjukt mkt snyggare i verkligheten. Antingen suger jag på att fota eller så har jag ingen bra kamera. BÅDE OCH!

När jag kom till praktiken så la jag på det nya glittret som kom med Extreme looken som en eyeliner.

Det här bilden tog jag dock nästan nyss nu innan jag tvättade bort sminket, därför brynet ligger och alla håll och kanter och massa svarta smulor under ögat MEEEEN det låtsas vi inte om att vi ser.
Men makeupen var mycket mörkare i verkligheten men som sagt har ingen bra kamera såååaaattee.
Jag la också på naglacket MIKA det svarta på praktiken och la över samma glitter och jag har som eyeliner, men mina naglar är dom fulaste som finns så atteeee det får ni ingen bild på.

Just ja färgerna som jag ahr använt är
M/S Spruce (Från extremelooken)
M/S Fizz också från extreme och färgerna är myckettttt snyggare i verkligheten.

PAPPA..

Hoppas att vi fortfarande är vänner annars blire inga julklappar i år.........hehehehe

Photoshoot med inspiration från Camilla.

Idag så ville Camilla fooota lite. Och hennes tanke var att vara i skogen och hon har ju en liten vild fantasi så här är två smakprov från dagens photoshoot. (Snodde två bilder från Camillas flickr sida eller what the hell det heter)


Modell: Madelen Näslund
MUA: Jessica Molin (jag)
Foto och redigering: Camilla Andersson
Kolla på Camillas flickrsida (länk där uppe) för bättre kvalite.


Skivstång/spinn

Ja ni ser överskiften, körde det i dag med Becca och pappa min, SJUKT DÖD! Och det roligaste på hela passet är när det är uppvärmning och pappa inte kan göra ben och armar samtidigt..Jag skojar inte när jag säger att jag ler hela uppvärmningen, det är så roligt att se hahah. Och pappa om du läser det här, ta inte illa upp, alla män är detsamma hehehe

Nej, har nyss bäddat rent i min säng, ska gå med Carmen, har sökt busskort (hoppas på lycka) och ska ta en dusch. Och heeelt plöstligt så blev det alldeles för mycket så svenskan får flyttas fram till imorrn och jag har LOVAT/TVINGAT mig själv att jag skaaaaa göra matte eftersom att jag inte är klar med vissa kapitel.
Så praktik imorrn:)))) sen hem och plugga gärnet. KULJUL.
PUSSSSS

Helg.

Nu är det heeelg, behövlig har haft en stressig vecka, sov som en stock i natt och länge i morse. Lovade ju liiiite bilder så här kommer det.

Sminkade Alex till den dockisss


Min snygga vän Sara!!!


Tränade på bruduppsättning med slöja i skolan.

RSS 2.0