I.D

Jag tänkte berätta lite om I.D make, inte så många som egentligen vet vad det är!

ID är ett mineralsmink som finns som bland annat foundation, rouge och ögonskugga.
Ids mineralsmink ger många med acne och andra hudirritationer bättre hy. Om man har ganska grov acne så försvinner ungefär 17% av acnen efter 2 veckor med mineralsmink.
ID är också väldigt bra på att motverka glans. Om man provar att springa lite efter att man haft på id så känner man hur det sticker till litegrann. Det är då alltså mineralerna som "suger upp" glanset.
Eftersom att ID inte innehåller några kemikalier som irriterar så är det därför väldigt bra för folk med känslig hy.
Man applicerar mineralsminket med en speciell borste som kallas kakukiborste. Lite puder skakas ut i burkens lock och därefter arbetar man in det i borsten. Med cirklande rörelser jobbar man sedan in pudret i ansiktet. Resultatet blir väldigt naturligt, samtidigt som det täcker väldigt bra.
PS: Om ni testar ID, var försiktiga när ni applicerar. Det tar en stund innan pudret jobbat in sig i huden och visar resultat. Om man lägger på för mycket puder blir det lätt fläckigt.
/Text lånad av en i klassen


ett sprucket men ändå helt

Idag i skolan jobbade vi med I.D, fyfan vad det är svårt!! Men vi skulle göra en varsin vardagsmake-up ja tack och lov för att man blir bättre säger jag bara..
Efter skolan åkte jag ner på stan med Becca..tänkte att nu ska jag shoppa lite för mitt make-up store presentkort:DD
Och så hittade jag en koft-tunika på hm

Den första är en cover all mix, en slags concealer..riiiktigt bra!
Det andra är en Lip care mix, ni ska få en beskrivning: 
Lip Care Mix är räddningen för torra nariga läppar. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam, allt samlat i en praktisk liten burk. Torr och fnasig om läpparna, börja då med den gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna.
Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna. Den kan användas dagtid, men lämpar sig även mycket bra som inpackning under natten. Ricinolja är mycket mjukgörande och binder fukt i läppen samt skyddar mot väder och vind. Fett löser fett så denna kraftiga krämfungerar även utmärkt som rengöring.
Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper till att bevara och bibehålla fukt.
Sen en pensel som man kan använda till både läpparna och concealern,
och sist en foundation som funkar bra nu till hösten då dom röda tonerna från sommaren försvinner:)


090831

Sista augusti..hösten närmar sig det känner man verkligen på kvällarna.
Vanlig skoldag med make-up, vi ska komma osminkade jag har länge stått framför spegeln..."Ska jag täcka mina plitor? Njaaaae osminkad var det, eller ska jag göra det? Jag gör det..Fast nej OSMINKAD var det"! Hahaha
Jag tänkte börja med dagens outfit igen..Det gör ju det hela mycket roligare? Visst:D

Någon gång måste man prova på en ny trend och det ska jag göra idag:D
Linne och tröja - Gina
Avklippt leggings - okänt?
Smycken - okänt?


Bra koll va?:D haha

tonight

Låång dag, bilder och bättre blogg imorrn ögonen faller förfan ihop
Make-up hela dagen imorrn sen ner på stan
GODNATT(k)

......

why so weird
why so untouchable
grow up, be a man


why is it so hard for some people?


Woooooho, äntligen mina


Var också en sanbbis ner på stan idag, har blivit helt inne i smycken..

friday night

Skola, hem till Fröjden fröjd köpa lite till kvällen och sedan hem till mig..tackar verkligen alla som hjälpte till i går ni är underbara<3 Men iallafall det bjöds på kyckling med potatisklyftor, bra dricka och bra sällskap! Säger som Sara, även om vi alla har börjat på olika skolor så har vi en för jävla bra vänskap att splittras, vi har så jävla KUL tsm och jag älskar oss!!
Men iallafall jag skulle kunna skriva hur UNDERBARA mina vänner är, hur jävla mkt dom skämmer bort en..jag fick tusen, ja ni hörde rätt TUSEN kr på make up store!!!! Kan inte tacka tillräckligt :)
Just ja och en jääätte fin ros av Frida baby<3 Sedan så begav vi oss mot gryta, njeaa var ganska trött men sällskapet gör en pigg:)


Bilder från min härliga mobilkamera mmmmm:)

One word..best<3

Haaaapppy


skola

Sitter i skolan och har svenska, senare har vi matte diagnos KILLME!! För det första är jag dålig i matte, sen har man ju glömt bort det mesta efter sommaren, plus slutar fyra dööö
Men senare ikväll kommer tjejorna hem till mig, jag bjuder på mat for my b-day och sen så får jag se vad vi gör:) Nu ska jag väl återgå till svenskan, är klar med min uppgift så, det är soft som fan att vi jobbar med bärbara *LEEER
Nej men peace nu verkar det som om vi får sluta här:)) Två timmars svenska..mmmmmm not

off to school

Nu drar jag till skolan, eller okej snart bussen går fjorton minuter över, tänkte bara visa en sak igår så var jag och Becca ute och åt med min farbror och hans fru, aaaaalltid lika trevligt tack för det:) Och man får ju alltid sådana här vad heter dom nu igen..lyckokakor? A har glömt bort men vi åt iaf kina men ni ska få se min :)

090827

Kom nyss hem från skolan.. Jag kommer inte längta till torsdagar och fredagar iaf haha! Men men idag så hade vi data och gympa men vi fick bara information och så, och fick reda på att vi har kärnämne och gympa med "el-killarna"
Ja vad ska jag säga, ska inte klaga på maten är en catering från kajutan och det är väldigt bra libanesiskt imorrn om jag minns rätt *mums
Hååååååååååll tummarna för mig att jag får busskortet annars ska jag ringa och klaga!!

Satt på toa och var bara tvungen att fota den här hahah..

datakunskap..

Tack och lov för bärbara..men roligt är det verkligen inte!!
*Gäsp


schema

Kan visa mitt underbara schema<3

090826

Har ju lovat att bli bättre på att blogga när skolan drar igång..och idag så hade vi hår, man fick göra en varsin uppsättning och man fick komma på själv, så roligt!

Make-up rummet

Man ser lite i bakgrunden där man håller på med naglar

I.D smiket

Fetsminket

En i klassen som gjorde, hon satte egentligen upp det men tog ju ändå ner det sen..men det var kul:D
//Peeeeeeeeace

music

det gör ont att veta
men lika ont att undra

HVSTYLIST09

Syns det att jag är glad? Att jag har haft en jävligt bra dag???:)
Kan börja med att berätta vad jag har fått, ett presentkort på MQ av Emil<3
Pengar av mamma och Anders, pengar av Farbror och hans fru, "småsaks"-kit av pappa och Linda
seeeeeeen så första skoldagen ooooch HAPPY FACE:D Nu ska ni få höra mitt schema: Måndag börjar nio har make up hela dagen, tisdag börjar nio har kundmottagning hela dagen, onsdag börjar nio har hårstyling hela dagen torsdag åker till skolan och har kärnämnen börjar kvart i nio THANK GOD att jag får busskort, fredag börjar kvart i nio åker till skolan och har kärnämnen...kan det bli bättre? Och just ja måndag-onsdag käkar vi på sportköket mmmums, torsdagar pannkaka i skolan, fredagar mat i matsalen från nån catering, 20% på smink, alla hudvårdsproduket..schampo, balsam ALLT!! Om vi inte har något att göra/tråkigt-gå ner en våning till spa&hus och få massage, tvärtom för dom om dom har tråkigt/inget att göra..okej jag är HAPPY!! SYNS DET???
Tack och hej nu ska jag smilia vidareeeee (k)

24 augusti

Happy sweet 16 to me :)
Skolan börjar idag..nervös!! Bussen går direkt här utanför till råby C
 *Saras handneddrag SWEET!!!

friday


Fredagkväll-tjejer vi är bäst

everyone has someone..but they just cant see it

far far away find comfort in pain all pleasure's the same it just keeps me from trouble
it's more than just words..

the voice

Krångel med tåg på vägen dit, kom äntligen fram då var klockan tre kanske
satt i parken, allmänt trevlig med mina tjejer
begav oss mot kungsträdgården, hade kul åt massa fjortisar som gick förbi
väntade ivrigt på nedräkningen till det skulle börja..och där stod vi jag såg inte ett piss
men det gör inget stod mest med ryggen mot hahah..tårgasbomb, tappade bort häll
leta ihjäl oss efter en toa, sedan mot det smockfulla tåget som vi stod upp i, måste tagit minst 1h 30 min..
sängen var efter längtad
Puss nu ska jag till stan med Maria och Josefine


090813

Tre år idag..du känns så nära att jag aldrig kommer tycka att du är borta helt, men du kommer du aldrig vara
Jag saknar dig något otroligt mormor, du kommer alltid ha den speciella platsen i mitt hjärta, jag saknar dig mer än något..<3


*trumvirvel

NUUUUU har jag äntligen något att berätta..som jag har väntat efter att ha ståå på första reserv ett tag men NU KOM JAG IN:D:D
Det blir HV inr stylist 09 på praktiskaaaaaa
PUSS nu ska jag jobba sen slinga håretttt

you're far, far apart from where i stand

Hahaha jag skrattar åt mig själv för jag suger på att uppdatera, men seriöst jag jobbar vad finns det att berätta? Inget..när skolan drar igånglovar jag att ändra designen och blir bättre på att uppdatera, men The vooooice på lördag, hoppas på lika kul som förra året på NRJ "pshhhhh OMG:o" hahahahahaha...
men hejdå innan jag själv somnar av föroch främst trötthet sov kanske fyra och en halv timme i natt..*snark men också av brist på liv
PEACE


where the sun is shining

where are you now when I need you the most why don't you take my hand I want to be close take my hand and walk with me, yeah where are you now when nothing is going right where are you now I can't see the light so take my hand and walk with me show me what to be, yeah I need you to set me free, yeah yeah where are you now wow that i'm half grown why are we far apart  i feel all alone where are you now when nothing is going right where are you now I can't see the light

090803

Måste passa på att gratta min kära syster på 22-års dagen:) 22 år och två barns mamma...det är inte dåligt det hahah
När jag även bloggar kan jag väl passa på att säga att jobbet är lika tråkigt, bara 9 dagar kvar nu hehe bara...och mitt liv suger tack och hej:)

p.s sitter hos fröjden fröjd hon duschar och har sig och springer runt och flashar sig i underkläder..tror hon att jag tänder på det eller?..emh måste fråga flickan!!

PUSSS 

090802

Augusti, helgen är över nu börjar en till jobbvecka, två kvar
PEACE

RSS 2.0