LONDON!

Det här blir nog min sista uppdatering innan London, haha har ju inte ens skrivit sen i torsdags. Praktiken är iallafal slut och jag kommer sakna dom SJUKT mkt, även om jag kommer tillbaka vecka 13:)
Alltså det var inte ens längesen jag skrev ba nu har jag fyra veckors praktik sen far vi till London haha, asså fyra veckor har ju gått sjukt fort, till och med min handledare sa det.
MEEEEEEN OM TYP 6 TIMMAR LYFTER PLANET TILL LONDON!!!!!!!! Ska spendera så mkt pengar, SKITEEEER IIIII! Har spart så mkt, och spart mig till att shoppa och jag ska bara JAAAAAAAAAA! hahahah märks det att jag är glad:DDDDD
Nu ska jag duscha, fixa de sista och sedan invänta Dilan och Josefine sedan skjutsar mamma oss till flygplatsen här i Vässan och WOOOOOP!

Asså ni anar inte hur ROLIGT vi ska ha!
PUSSSSS och vi ses på fredag nästa vecka:DDDDDDD


Torsdag.

Hallå mina vänner.
Idag är jag ledig, min handledare på Makeup store gav mig en dag ledig för att jag har jobbat så mkt för henne och igår blev det en väldigt lååång dag. Klev upp halv sju, 0835 tog jag tåget till Etuna för att öppna i butiken, praktiserade till sju och sedan hade vi personalmöte, som jag fick världens kick av haha. Kändes as bra.
Idag ska jag färga min utväxt hos Becca, klockan ett ska vi vandra iväg till hennes skola.
Mina kära vänner Dilan och Josefine har redan börjat packa till London, känns som jag med borde göra det haha.

Happyy.

Måste bara berätta om kurserna jag hade idag, alla gick riiiiktigt bra och speciellt den jag hade klockan två, hon vred och vände på sig för att kunna se i alla vinklar för hon tyckte att det var så fint och att det skimmrade så fint. Sen i slutet så sa hon: Det är inte alla som kan göra såhär fint!!! ÅÅåhåhåh lyckan ba vällde i mig, jag blev så SJUKT glad. Skulle fna tagit kort:(
PUSSSS

Måndag.

Hallooo folket. Är riktigt slut ska ni veta, träningsvärken döööödar! Imorse klev jag upp halv sju som sagt, tog mig till skolan på Råby, skrev ett prov och Jacob ska alltid dryga, det var på hååååret, men godkänt fick jag iallafall. Telefonsamtal på Madde att hennes son var sjuk och att hon var tvungen att vara hemma och vabba, försökte skynda mig som fan så jag hann med 0935 tåget, upptäckte att när klockan var halv och bussen knappt hade lämnat Råby att jag aldrig skulle hinna, smsade pappa och gick till polisen och fördrev en halvtimme med honom, han har förövrigt bääästa musikappen i sin HTC!!!!! Gick sedan till stationen, såg att det var bussersättningar ist för tåg, vilket betyder att det tar en halvtimme extra. Skyndade mig som ett as så att Madde kunde gå hem till sin magsjuke son och sedan jobbade jag hela dagen som förövrigt gick asiiigggt fort med mycket kunder. Tre kurser och en brynplock hade jag. Peeew nu är jag HELT SLUUUT!
Det blir MUS 10-19 på ons också, med möte 1915 och sedan fick jag en ledig dag på tors då blire fan till att färga håret OOOHO
NU ska jycken rastas och en applåd till er som palla läsa om min dag hahahah.

En rolig bild på min pappa muhehe han är allt bra han!

The voice.

Just nu sitter jagi soffan med datorn och kollar på The Voice där just nu Melody club spelar live, riktigt bra.
Anywayyysss är uppe riktigt tidigt idag för att vara mig hahah halv sju..Ska nämligen till skolan på Råby och skriva ett prov, schööönt att ha det gjort.
Snart lov, snart London. Det är mycket denna vecka så det ska bli skönt faktiskt haha. Idag prov+praktik, imorgon har vi turnering i trippelboll i skolan, volleyboll, fotboll och innebandy. På kvällen ska vi till Dadi och käka. Onsdag KANSKE färga mitt hår, praktik, sedan personalmöte på MUS kl 19 vilket betyder att jag kommer hem sent. Torsdag praktik som vanligt, fredag detsamma. Lördag hem till farmor på lunch! Sen söndaaaag, och förhoppningsvis så kommer veckan att gå fort:)
PUSS

Söndag.

Igår mina vänner då slog familjen Näslund/Molin på med stort, tre rätters middag och champagne, jag vet inte om det var för att mamma och anders firade förlovningsdag i fredags eller om det bara var för att haha!
Till förrätt blev det smörstekt sparris i aioli med tomat och oströra? Minns inte riktigt vad man ska kalla det haha, och till varmrätt hade vi köpt lamm som dom gjorde i ugnen med sötpotatisgratäng och rödvinsås. Till efterrätt var det stekt annanas med rom och något mer, tillsammans med glass med CoCo i, det är nå godis. Jag som är LCHFare tog mig en liiiiiten smakbit, det var ju ändå tre rätters haha! Allt detta kommer från en tjej i veckan på halv åtta hos mig. Det var ju sjukligt gott också.
Idag är det barnkalas för mosters älskling Bella och sen trääääning. Har fan inte tränat på en vecka för jag har varit förkyld så nu kör vi igen. En vecka till London och där har jag sagt att jag ska gotta mig lite och skjuta lite på LCHF dieten.
Pooooooooosssss

Konstig bild på mig och Bells, men ungeeeen är redan 3 år!!!!!!

Igår.

Igår så var det en rolig dag på praktiken, vilket det är varje gång men jag älskar fredagar så ja haha. På kvällen åkte jag hem till kära Dille där mina älskade vänner var.
Mina vänner får mig verkligen på bra humör. Vi tittade på film, chattroulettade hahahahah så jävla roligt och driva med folk, dom moffade och jag åt äpple haha, men bra sugen var jag på godiset.....
Kolla på http://www.ddilans.blogspot.com/ blogg på våra fina bilder<3

Lördag.

Nu ska ni få höra mina vänner, jag har övningskört massor idag. Först till Skultuna och hem och bara så ni vet när jag flyttar hemifrån så vill jag ha Orrefors servis när jag flyttar hemifrån. Älskar fan att gå i Skultunas männingsbruk och kolla på servis, har en liten crush på serviser!!!!
Iallafall  sedan från Skultis till Dingtuna och hem! Till och med e18 körde jag ruuuuligt.
Ikväll blir det mello och filmtittande, ska bli schööönt.

Här är lite av servisen, dvs glas haha. Dom är mycket snyggare i verkligheten:DDD hahah

110216

Har inte glömt bort er heheh har bara gått och blivit dunder förkyld och jag vette fan men tappade typ lusten att skriva då, kändes inte roligt haha. Praktik idag, roade mig med att skrapa bort alla <3 dag skyltningen vilket tog mig typ 2 h haha sjukt drygt.
Annars har det inte hänt så mycket roligt, London närmar sig med stoooooorm. Min handledare Merit på praktiken kom nyss hem där ifrån och sa att det är 10 grader och gröna gräsmattor, asså YAAAAAAAAY! Bara jag slipper snö och kyla ett tag så är det awesome ju.
Asså mamma och Anders ligger i två varsina rum och spela angry birds och båda skriker när det går dåligt...Hmm nördar?
Nuuuu ska jag kolla på nya oth avsnittet tooots.

På gggg.


Nu så, behöver jag inte hålla i ipoden längre när jag tränar haha så sjukt drygt!!!
Here i cooooome

Melodifestivalen.

Ja jag är ju ett litet mellofan och har alltid varit det så måste bara ta upp en sak, Sanna Nielsen??? Asså wtf hennes låt var inte ens bra utan hon går vidare bara fär att hon är Sanna, Brolle??? Okej han SER bra bra ut men hans låt var så sjukt dålig! Och så hade vi Loreen och Christian Wals som hade riktigt bra låtar, fyfan blir as arg ju haha och Daniel var ju as skön men nej såklart ska Brolle och Sanna gå vidare bara för att dom är dom.
Böööö haha skit i detta nu, har jag nå plugg? Vette fan tar det ikväll isåfall POSSS

Lördag.

Älskar att skriva "lördag" som överskirift haha, helg är så jävla härligt. Och snart åker vi till London, mina honor och ´jag. Och nej det ska inte stå horor om ni tror att jag skrivit fel utan det ska stå HONOR mhääää, men iallafall hade en trevlig skräckig fredagskväll hos Sara, alltså du kan ju ha en av världens gulligaste mammor haha kände mig som hennes barn typ! Och praktikdagen var jätte bra den med. Jag har massa dagens makeuper att visa er, bilderna är på min mobil och jag har inte orkat lägga in bilder haha..Kommer väl snart.

Maja är cool...

I wont give up.



Dont tell me love is something you won't try again,
thats just not true.
But baby right now maybe what you needs a friend,
well im here for you.
I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And now i change my mind, no I'll see you through,
and I won't give up,
I won't give up on you.
You meet someone who knows you from the inside out,
the way I do.
I've seen you walk a while you never looking down,
I believe in you.
I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And now I change my mind, no I'll see you through,
and I won't give up,
I won't give up on you.
I will be by your side.
If ever you fall deep in the dead of the night.
And I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up,
You can call it love,
I wont give up, on you.

Måndag.

Asså jag säger dom Dilan, är såååå sjuuukt shoppingsugen, har ju inte handlat några klädesplagg alls eftersom vi ska till London haha.
Praktik idag med Madde på förmiddagen och Zabina på eftermiddagen, skön dag och hade en jätte bra kurs.
Nu har jag pluggat svensk språkhistoria och ska be någon förhöra mig, känns som mammas tur men hon kommer ju aldrig orka!!!!!

110206

Ooooj, känns som att det var ett tag sen som jag skrev, men det är så mkt just nu att jag knappt hinner! Är i Eskilstuna varje dag, förutom tisdagar och så har jag haft massa plugg o göra och nu pluggar jag till ett svenska prov som vi har på tisdag. Det går fan inte bra. Jag brukar alltid ha motivationen till att plugga faktiskt om jag vet att det är prov men alltså nej hahah det här har inte gått bra. Det är ju inte allt för svåra frågor men men.
Nuuu ska ni veta, så har jag en ny handledare för körning, min farbror som har gått handledarkursen med min kusin ska börja köra med mig också:) Känns riktigt bra! Nu ska jag komma igång och jag ska ta körkortet i augusti woop.

Det var dop i går för lillebrorsan och "plast"kusinen, och sedan vidare till Dilan för att fira henne med hennes släkt. Och i fredags firade vi med Dilan, jag gick ju då hem senare när resten skulle ut på krogen. As roligt haha..

Älskadeeeee bejbiiiii<3

Söta Lucas.

Typiskt att Maja skulle blunda hahah..


DÖD!

Ååhåhåhå haha fyfan jag är så döööööd i kroppen. Idag på gympan så hade Antonia sin egna gympa lektion, därav cirkelfys om jag minns rätt, och hon sa innan, ni kommer att vara döda i slutet och jag överdriver inte när jag säger att ALLA låg på golvet helt döda hahaha man skulle verkligen vilja ha en bild på det där. Men det jobbigaste var grodhoppen och kaninskuttet, vilket är något jag kommer köra på gymmet framöver, as bra träning. Ni kan se här hur man gör grodhopp. Jag har ALDRIG haft så ont i mina lår som jag har nu...Går som en jävla anka hahaha. Jag var ju fan tvungen att köra grodisarna på gymmet vilket kanske var dåligt haha. Körde även Antonias "magdödarövning" med mina kära vänner hihi jobbigt som faaaan.
Nu ska jag ta mig en jävligt välförtjänt dusch och plugga vidare till historaprovet imorgon.
GODNATT!

RSS 2.0