The last song.

Var på bio idag med Madde, hon hade förhandsbiljetter till the last song med Miley Cyrus, och jag gillar inte henne riktigt men denna film var riktigt bra.
Faaaarlig att se på bio då man satt och snyftade och hörde också att nästan hela salongen gjorde det haha, lite kul sådär.

BESTÄLLD.


Woot wooot, ALLA skuggor i en palett???? Kan ni tänka er hihi
Dessa är i matta och det finns en palett med skimmriga också men jag har så många skimriga.
Men jag och Alex beställde tillsammans så vi kunde dela på frakten eftersom hon också ville ha den. Men det är iallafall 88 skuggor. Fan IM HAPPY.

Såhär står det på hemsidan där den är köpt:

Högkvalitetssmink till budgetpris! Dessa paletter är inte som det billiga sminket du köper ute i handeln utan i klass med MAC, Make Up Store och liknande för en bråkdel av priset. Med 88 färger som sträcker sig över hela färgspecktrat har du oändligt med olika möjligheter. Du hittar skuggor som passar till fest och till vardags, när du vill ha en mer dämpad sminkning och när du vill ha en färgkick. Skuggorna är ungefär lika stora som en femtioöring, dock är de dryga och väldigt lättjobbade så dem räcker länge. Skulle någon ta slut finns det oftast en liknande färg att använda.


Fotomake.

Idag i skolan skulle vi sminka till foto/trend makeup.
Kuuuuul tycker jag för då får man verkligen göra ccccrazy om man vill.
Så här kommer bildbomb på min fina modell:




Sminkii.

Sminkade ju också min moders vän igår.
På henne använda jag lite mera bruna färger.



Förvaring.

Jag behövde helt enkelst få ordning på mitt smink.
Så en tur till Ikea och tillbaka så blev det såhär:


Märkte att jag glömde lägga i mitt puder nu haha men jajamen. Heeeel nöjd.

Sminkiii.

Hallådär.
Sminkade min mamma nyss, hon ska ut i kväll med några tjejer så hennes bästa vän kommer hit också och vill bli sminkad, haha måste säga att jag verkligen inte gillar min mammas ögon, dom är så svåra att sminka tycker jag. Hon har så stort ögonlock och sen så är det litet imellan globen och brynet..



Hahaha:(.


Hahahahaha fan vad saaaaad jag är:(
Jag som tycker att jag INTE går med i så många eftersom jag hatar typ alla ;PpPpPppPPPP grupper..

Strazz och blingbling.

Hejdär.
Ja, jag kan ju säga att jag började att gå idag till skolan men vände efter typ några minuter för att hämta cykeln, blev ju dyngsur om fötterna av allt slaskkkk. Fy..
Men färgade Alexs fransar o bryn sedan blev det gympa med lite dans på dansverkstan haha. Alltid lika mycket skratt där.
Åkte iväg till stan sen i regnet för att träffa på Krabaten och Dillerille, skratta, prata av oss, keka spiiiiiiicy muheh och så köpte jag lite strazzstenar på panduro faktiskt, ska visa imorgon tänkte jag dom ligger fortfarande i påsen haha. Och sedan lite blingisar för jag tycker min ipod är så tråååkig.

Men nu är jag trött i bena efter en hård powerwalk med slavarna dom själva, så ska hopp in i duschen och ladda för en råby dag imorgon. Känns ju inte bättre av att veta att eng-nationella närmar sig GAH!
PUSS

P.S Carmen har klippt sig, det behövdes, hon var ganska äcklig innan..

Hej, min Melwinpelwin e bezt.

Torsdag.

Fan skrev nyss ett inlägg och data hängde sig SÅKLART! Så jag orkar inte skriva om allt så nu säger jag väl bara a tt jag ska iväg till skolan och jag kommer bli WET, men hårträning och gympa på schemt, och det går ite att skriva ngot är fel just nu påmin data ahaha oren går te att avluta som ni ser
herrååå jg fårKLI

Dagens makeup.

Är helt slut idag..Trött och massa men ändå tar jag mig till friskis för ett träningspass med Thea, behövligt!
Men måste berätta att idag på praktiken var ju Emilia från huvudkontoret hos oss, alltså vilket liiiiiiiv hon lever! Snacka om att jag blev avundsjuk..buhu, och snacka om att hon kan en hel del, eller rättare sagt ALLT på Makeup store. Och jag ville bara köpa en massa saker som jag aldrig tänkt på tidigare att köpa efter allt hon berättade om det.

Använt mig av
cybershadows rumble och bloom. Riktigt härliga färger blev det.
Samt lite av microshadow muffin längst in.


På läpparna hade jag min fiiiiin fina nya läppenna.
Nu ska jag byta om
Tjing.

Jag kommer inte på någon rubrik.

Imorrn blir det att ta ett tidigare tåg till praktiken, det kommer nämligen en tjej från Huvudkontoret som ska ha någon slags inspiration..A jag vet inte riktigt men jag ska berätta mer om det imorgon. Kommer vara trött som ett as, tur att man har smink som döljer det haha.
Men jag är faktiskt ganska trött denna kväll så kommer nog somna tidigt (peppar peppar), har nämligen fått svårt att sova känns det som, så sjukt drygt att ligga och vrida och vända på sig.

Jaja, övningskört lite idag, längtar som ett as till vägarna men jag har ju lång tid på mig haha så aa det kommer väl.
Puss och godnatt.

Godnatt.

Tänkte säga godnatt för nu slocknar jaaaag.

SMAAAAAACK
Min älskade Melwin

Min kreativa sida.

Jag tog fram min kreativa sida och provade på en såkallad Lipstick sealer..Var ett klipp på youtube som visade det. Jag gjorde dock inte så stor då eftersom jag inte har så mycket läppstift att fylla ut med ännu men det var kul och en rolig grej hehe.


Jag skulle såklart haft kartongen utåt men aa en fin gammal havrefraskartong är väl fin? Hahah ja men det ser bättre ut med en utfylld såklart men japp en rolig sak haha:D
Och måste tacka Maddesträv för den fina designen.

Ur min necessär.

Dessa två godingar som jag använde igår, kan faktiskt inget annat än att älska dom.
Dom var min mammas först men hon ville inte ha dom och vem var inte perfekt att ge dom till om inte mig? Hihi tackar och bockar och tar självklart emot dom.
Min mamma köpte dom för ganska länge sen till någon nyårsafton men nu kommer dom användas till en massa annat. Dom finns fortfarande kvar på Makeup store så spring tooo daaaah store.



Barnvakt.

Idag så var vi barnvakt åt sötaste systerbarnen, dom sover också kvar och ligger och sover nu btw (såklart) klockan är ju halv ett snart och mina ögon faller förfasen ihop.


GOOOOOODNATT!

Hissar&Tipsar Mineral veil.

Alltså jag bara måååste tipsa om mineral veil, idag var första gången som jag verkligen la på mycket.
Man använder det för att fixera sin makeup när man har lagt klart hela. Jag brukar använda den mest på ögonlocken när jag har gjort klar mina skuggor för då ska dom sitta hela dagen utan att alls väcka sig eller försvinna och idag var första dagen som jag verkligen la på mycket och jävlar, såhär såg det ut när jag kom hem

Nu kommer jag antagligen använda mera så den tar slut fortare men det kommer det att vara värt för man vill ju helst att det ska hålla hela tiden och se lika snyggt ut när man kommer hem.
Så såhär ser mineral veil ut och den kommer från ID mineral sminket.

Den är i transparant puder fort och oftast eller iallafall på mig så håller sig aaaaaldrig mina skuggor men denna är räddaren i nöden, ÄLSKAR!
Dock funkar den inte på oljebaserade produkter så om du har tex en oljebaserad primer på ögat innan så get den inget resultat eller tex en oljebaserad foundation.

Nytt i sminklådan.

Hann även med liiiite shopping, bla ett par shorts o en tröja från monki men hade inte tänkt visa det eftersom jag hellre vill hålla mig till smink och jag köpte två stycken läppennor idag från Makeup store och dom ser ut på detta vis:


En knallröd

Och en rosa.
Pennorna heter Burlesqe och Sharp rose och jag älskar doooom.

Dagens makeup.

Åkte som sagt till praktiken idag för att det behövdes lite hjälp, och såhär såg jag ut idag:



Glajjorna åkte på.

Läppenna och glans.

Dagens makeup.

Till min stora ära så kommer här dagens makeup:


Svinryggsuppsättning.

Becca min syster gjorde en variant av en svinryggsuppsättning på mig här om dagen, jag tyckte det var väldigt fint.
Så detta är en variant av en svinrygg, man kan göra en svinrygg precis så som man själv vill..


Det går en stor tjock fläta där bak också som är fäst i själva svinryggen.

SPECIALEFFEKTER.

Dagens schema var makeup och vi skulle träna på att göra blåmärken, mindre sår med blod, hur man får till svett, tårar och en bruten näsa och det var mycket roligt och inspirerande hur man kunde se så slagen ut fast man inte var det.




MIST till Igor.

Hissor&Tipsar:
Kära Västerås-bor, Igor vår nya galleria kommer ju med en massa nya affärer, en stor favorit bland många är ju Monki såklart..Men ännu gladare är jag för MIST. Och om det är den Mist som jag tror så säljer dom makeup m.m och det juuuublar jag över deras saker är awesome, penslar, skuggor och det mesta och jag längtar efter att få prova en del. Så nu hoppas jag att det är denna MIST som ska öppna, vad kan det annars vara? Haha..

Caaaaan't wait.


SOOOL.

Hallå där.
Glömde skriva igår, men praktiken var väldigt lugn. Jobbade hela dagen med min handledare som jag inte har gjort så mycket så det kändes bra. Fick även ett eget "nr" till kassan så jag inte slipper logga in på någon annans, kändes bra:)
Ska dit på lördag också eftersom det var väldigt mycket då och de behövde hjälp, så det ska bli kul att se hur det är en heeeeektisk lördag också.
Jag fotade dagens make men det blev inge bra haha..Men imorrn ska vi ha special effekter i skolan, tex blåtiror, sår och lite så då ska jag fota.
Nu ska jag skriva klart mitt cv och skicka ivääääg.
Pussen

Dagens makeup.

Blev inte så nöjd med dagens..Men ska nog bli bättre imorrn. Hoppas på sooool och insperation, då blir det nog en mööörk makeup och mina glajjor.

Aaaa ögonbrynet blev fucked up hahah..Men jag använde endast
Platina
Muffin och Oldgold så ja det blev inte direkt världs bra..Men som sagt bättre imorrn, nu ska jag ladda ipoden med lite nya fräsha låtar.
Pussss

Hallå där.

En trött Jessica gick upp och sprang som lovat kvart över sex, somnade fan halv två, inte bra. Men det blir RASK promenad på mornarna ist, kändes lite bättre och man bränner mera då. Hoppas bara jag kan hålla Maddes takt, och Beccas om hon vill gå "min" runda fast en aning längre.
Jaja, snart kommer dagens make, kiiiiiika in om ett tag.
Puss

This has to be done.

Har ängtat kvällen till lite skolarbeten, historia..Skit jobbigt uppgift om vår apu-plats och släktträd som tog evigheter att göra och jag är inte ens klar med det. Men snart så.
Imorrn ska jag springa, Mads ska med också kommer nog få draaaaaaaa henne upp ur sängen haha. Men vi SKA!

Älskar den här bilden.
Makeup:Jag
Bild:Jag

"Ur min necessär".

Startade nyss en ny kategori, ur min necessär. Vet att Kenza har ur min garderob but hey insperation it is:)

Har nyss vart ute och gått en runda med min syster och det blir nog den rundan som jag tar mig ut på, på mornarna. Japp nu har jag bestämt mig FOR REAL att springa/promenera på morgonen, och jag ska bannemig. Har sagt typ varje gång man pratar om det att det är OMÖJLITG att ta sig upp men nu ska jag tvinga mig upp om så någon ska komma och hälla vatten på mig haha.
Nu tänkte jag göra lite skolarbeten och lyssna på skön musik.
Love vädret.

Hissar&Tipsar

Jag har sagt det förut och jag kommer säga det igen, läppennor är så satans bra.
Det sitter heeela dagen/kvällen, du kan använda det med gloss, läppstift eller bara pennan- du bestämmer.
Om någon vet lite sådär budget på pennor så får ni gärna tips till mig. Skulle helst vilja ha en massa, massa olika färger.
Men så ja jag HISSAR läppennan. Så sjukt bra.
Dessutom får du dom perfekta inramade läpparna! Jag ska göra en tutorial någon gång.

Starbucks.

Efter att Madde kom hem från London blev jag ÄNNU mera sugen på att åka dit, allt hon hade shoppat och fyfan vad billigt! Jag MÅSTE dit, ska nog kolla vad det kostar efter att jag har skrivit detta inlägg haha..
Och ÄÄÄÄÄÄÄNNNU mera sugen blev jag nu nyss när jag rensade min byrå och slängde en massa och upptäckte att jag knappt har några kläder kvar, fy alltså jag måste sluta slösa pengar på smink och skor så jag kan köpa något att ha på mig?! Fan säg till mig!!!

Mads lovade att hon skulle köpa sig en liten termos till mig.
London står det på det sen starbucks över, dom hade inte så många att välja mellan i London men denna var väldigt fin ändå tyckte jag.
Kissssssss

Kvällens frisyr.



Crazy

Åkte till de la gränd och träffa några söta tjejer, visst var jag fin i håret?
Skoja, det såg ut såhär haha

En aning tuperat med massa dust it och hårspray. Efter ca en kvarts borstning såg det ut såhär igen

Klassisk sotning.

Nu kommer en klassisk sotning som jag har lovat att berätta, hoppas att ni förstår endast med text, kan försöka med lite bilder också, but here we go.

*För att få den perfekta, så rekomenderas ALLTID pensar i olika storlekar. Börja med dom mindre för att mätta skuggan hårt på locket, sedan när du går upp mot globen jobbar du med större penslar.
Viktigt att verkligen mätta med primer upp till brynet så du inte får väck under dagen/kvällen. Använder du fetsmink så mättar du med foundation och massa puder, viktigt där att lyfta ögat så du verkligen kommer åt.

Man ska alltid börja med en GRUNDSOTNING:
-En fransmarkering, väldigt MARKERANDE. Ni hittar en beskrivning här.
-Tunn drop, suddad dropp, tunn överskugga och sedan suddad överskugga.
- Svart kajal.
 En grundsotning gör man så att inget vitt alls ska lysa igenom!

När du är klar med din grundsotning så börjar du med en liten pensel och TRYCKER på svart skugga på locket, det är där du vill ha intensivast.
Ramlar skuggan ner? Ta en puderborste med lite löst puder på och svep under ögat så vips, så är det borta.
När du är klar med locket ta då en större pensel och liiiite lite färg på det och börja att sudda.
Du väljer hur du själv vill sudda.
Jobba inte utanför den diagonala linjen.

Nu blev det två inlägg med väldigt mycket text. Men fråga om ni undrar något:)


Min utbildning.

Vet inte om jag har berättat om min gymnasieutbildning, men jag tänkte iallafall göra det nu.
Enligt mig så är inte min utbildning som andra vanliga skolor, och man kan defenetivt INTE bli skoltrött enligt mig.
Jag kan berätta hur mitt schema ser ut ut(dom två kommande veckorna)
Måndag o tisdag: Praktik på Makeup store Eskilstuna
Onsdag: Makeup i skolan, just nu är vi inne på sotningar.
Torsdagar: förmidagen Hårträning och sedan idrott.
Fredag: Svenska, engelska o matte på vår "vanliga" skola.

Alltså vår lärare i makeup är utbildad lärare från Makeup Studion och vi får också den utbildningen därifrån. Så man kan säga att vi är jäkligt lyckligt lottade då folk som går den utbildningen betalar kanske 30.000 kr för den och vi får den GRATIS på tre år. Man blir diplomrad utbildad Makeup o hårartist om man klarar diplomeringen från Baggium som är skolans företag eller något sådant, sedan om man vill bli diplomerad från Makeup studion kan man betala och också få den diplomeringen. Men baggiums är gratis.
Så vår utbildning består alltså av PRAKTIK, och man ska ta studenten, och vara redo och klar att gå ut i jobbvärlden.
Det är AWESOME och jag älskar min skola. Detta är allt som jag har drömt om och jag är så glad att jag kom in.
Så alla ni som ska söka gymnasium nu, senare eller någon gång. Om du vill bli Makeup artist och få diplomering, tveka aldrig att prata med folk på Baggium- Praktiska gymnasiet.

Justja, det är inte alla baggium skolor som har turen att få MAkeup studions utbildning, men några har det ocjh vi har också turen för vår lärare kommer därifrån.
:)

Gah.

Dålig uppdatering, har lovat både sotning och affro, fy på mig men har varit så sjukt seg dom senaste dagarna, blir ju fan så när det är lov..Har inget att säga haha.
Men det blir bättre o det kommer snart:)
Tills dess kram.

LOOOOV.

Fasen vad skönt med lov, det firas med en girlsnight @Theas house fyfasen vad skooooj.
Förövrigt så har jag invigt min nya frilla idag bland folk, känns awesome och än har jag inte gråtit i fosterställning hah.
Vi tränade på affro idag, väldigt lätt teknik och jag tänkte visa båda två imorgon. Så kika in då.
Ska också förklara en klassisk sotning då.
Nu ska jag fixa till mig lite, ha det bra.

RSS 2.0