Hey Love.

Okej varje gång man köper ett par nya skor så blir man ju lika kär i det nya paret varje gång. Och hämtade nyss ut mina och är MER än kär.


NU får det vara nog med skor! Stövlarna som jag ville ha njaaaaaa, tror inte det har massa annat som behövs SÅ PUNKT SLUT!

Monday and its dark.

Make idag iskolan, var roligt och jag vart riktigt nöjd för det vart precis som jag hade föreställt mig!
Sminkade Cathrine och det var en vanlig eyedust, skimmer skugga som lockskugga och en mörkare lila som globskugga, och jag använde samma färg på lockskugga som tunndrop, och suddade sedan utåt så det var större och mindre längst ut. Ja ni ska få se!

Bättre i verkligheten såklart, och piffade till där på sidan. Dock ville jag ha typ som stenar men man tager vad man haver:D


Gårdagens sminkning.



Jag testade mig på en svart sotning, det blev röda läppar till och kan säga att det kommer jag köra på oftare! :)
Dock tappade jag min svarta skugga i backen och nu är den i lösskugga:/ och en fet jävla svart fläck på matten och jag stod och torka upp svarta fläckar på badrumsgolvet i nästan en kvart!

091129

Jaaag vet att jag köper en massvis med skor med dom här är precis vad jag har letat efter, för annars har det bara vart massa lårhöga och jag kan inte ha det för då får jag ÄNNU kortare ben haha...Men jag vill så gärna beställa, eller kommer önska mig dom i julklapp men NU finns dom ju bara i bruna och jag vette fan om jag ska beställa i brunt endå, alla mina skor är ju nästan i svarta..
 
Åh hatar mitt skoberoende, men dessa ska jag faktiskt önska mig ist haha!

Å


Tonights gonna be a good night.

Det där var överskriften för gårkvällen, vi var hemma och firade Jonathan och det var riktigt lyckat, trevligt skönt folk och en mycket dansande! Riktigt roligt.
Idag vaknade jag upp ca tjugo över ett panik om att jag inte kommer kunna somna ikväll, men äsh det var skönt att få sova.
Ska röja upp lite här hemma sedan tror jag Dilan ville ner på stan och käka eller så ska kolla vilka mera som vill med.
Tyvär tog jag inga bilder igår men Sara har tagit massvis med bilder så när dom kommer upp på hennes blogg säger jag till.
Puss och kram skumbanan.

Justja, 1:a advent!!

Gäsp.

Gäääääsp, kvällen var härlig men nu ska jag sova
godnatt.

Suck.

Ogilla mig själv nu, men gillar hehe....

Det sa bara klick...Suck! :/
(Läs: :DD:D:D:D:D:D:D:D)

Picture.

Okej nu har jag lite bilder att bjuda på eftersom jag har rensat mobilbilder så dock inte så bra kvalite. Men dessutom är det bild från idag när jag sminka Becca (syster) till Idrottsgalan, vart riktigt nöjd.

Först här i varmt ljus:

Sen här, jag la: Eye dust lila som lockskugga och suddad drop sedan som en liten mjukglob la jag en mörk/svart microshadow skugga, dock inte så mycket alls eftersom hon inte ville ha så mörkt men det syndes mera i verkligeheten. Och sen eyeliner. Och highlight.


Här är från hårstylingen förr- förra veckan.


Och här får ni se en sminkning ala Twiggy som Emelie gjorde någon dag för ett tag sen.

Och så har vi nyss vart barnvakt åt dom här två. Riktiga busar älskade systrar<3


Ändrade planer.

Jag och Becca skulle egentligen vara barnvakt till Mimmi och Maja ikväll medans pappa och Linda var på idrottsgalan, men dom var så trötta och gav biljetterna till oss, så kan vara kul, kanske inte? Återstår att se tackar dock inte nej till tre rätters middag muhehe:)
Så ska fixa mig lite senare, hm vad fan ska man ha på sig? Och undra hur jag ska sminka migggg hehe
Nej nu ska jag slänga i mig lite mat (läs: nudlar)!
KYSS


Update: Gav min bille till Micke...Har ingen ork men den kom iaf till anvädning:D


Skolan.

Bussen går 08.31 så har lite tid på mig, riktigt rolig skoldag igår! Jag gjorde Louise till Birgitte Bardott och hon fick en svart sotning så det vr något att träna på, och det ska jag fortsätta träna på så den blir grym. Bilder kommer.
Idag har var historia och idrott sen ikväll är jag och Becca barnvakter.
Mamma och Anders åkte i natt, och Carmen ska vara ute på enhagen:((((((

Skulle jag passa i kort hår?
Nu syns det väl inte så bra, ser ni hur ljust det har blivit?:D Tack vare siiiiiilver schampoot(y)

Jag skulle troligen (självklart) ångra mig om jag klippte bort min lååånga svall men aaaaaaaaa man är ju så jävla trött på ens hår!!!


091124

Idag i skolan började det med att vi fick reda på vart vi låg i hela hantverkskuren A, och jag kan säga att jag är smått besviken på hårstylingen, eller inte smått utan faktiskt väldigt mkt, när jag gick i högstadiet fick jag känslan av att vissa av lärarna kunde sätta ett betyg på mig med tanke på hur jag kunde bete mig? Så jag kiunde vara på dåligt humör EN dag, och dom tog det som att jag var kaxig mot lärarna, och nu händer det igen? Fast detta stämmer inteeeee och jag hatar det, hatar den känslan och imorrn ska jag prata med min lärare.
Det har absolut inget med betyget att göra men jag vill inte bli bedömd på ett orättvist sätt..

Oj nog om det, svårt att förklara ändå hur jag menar, men idag i skolan så provade vi på den nya spraytanning maskinen, var kul....kul att stå i ENDAST pappersstring trosor och blotta sig;) hahahh herre...Och så färgade Denise mina ögonbryn vart jätte bra:)

Okej inte så jätte bra bild på bryna..Men ja:)


Night.

Har vart en ganska ovärd dag att blogga, då jag inte har gjort något eftersom jag inte hade skola idag. Var meningen att jag och Maria skulle åka och hälsa på Önsta men hon var tvungen att åka till sin skola. Så färdig fixad och allt så har jag inte gjort ett piss idag, åkte till rocklunda och körde danspasset men det är mycket roligare på fredagar konstigt nog haha:) Såååå på fredag kör vi igen:D
Nu ska jag snart sova, eller whatta hell kommer jag ens kunna? Nej så blir datan ett tag till...Ligger ju redan i sängen;) Gotta love the lappe......


Carmen har slöat med mig *voff

The little feeling.

Nu är helgen över, och sminkjobbet för modellfotograferna och har bara en sak att säga, jag ääälskar det. Har verkligen valt rätt linje, sjukt jävla kul när man blir nöjd med en sminkning och får sedan bild på det! Kan ju säga att det är en för jävla kick, och att det ska gå så snabbt ja det är bara roligt! Nej men jag är så jävla glad när man får hålla på med det man älskar.

Nu ska jag hjälpa Madde att montera ihop lite hyllor som vi har shoppat på Ikea. Imorrn är vi lediga för våran makeup-lärare är på kurs. Skönt!
Btw så ska jag självklart visa bilderna sen när jag har fått dom, måste maila till modellfotograferna.

The day.

Åkte ner mor Kajen för att fika lite med Sara, Ida, Thea och Sabat verkligen mysigt i det fina vädret, till solen gick ner och det var kallt som satan, men vi bgav oss mot stan och jag ville kolla in hur det gick för tjejerna på skolan att sminka och då vart jag fast där och fick hjälpa till själv, kul som faaaan är det men en sminkning på 25 minuter är inte lätt alltså, stress stress stress! Blir att vara där hela dagen imorrn kommer vara lika nervös.

Ikväll ska jag hem till Dilan och umgås med tjejerna, ladda inför morgon-dagen!!


Off to go.

Nu ska jycken ut sedan rullar jag ner mot stan.
Ha en bra kväll framför Idol. Missar det, första fredagen! Är man nörd eller? haha Får se repriset

NEW MOON.

Inte lång skoldag alls idag,fick reda på matte provet, ett g och det kändes skönt. Nu har jag vart på danspasset med Josefine och Sabat, fan vad kul det är!! Och nu fixar jag mig inför premiären av New moon, och jag håller på att döööö av längtan. Dreglar mest efter Jacob gaaaaah!

När jag kom hem idag så fick jag se att mamma och Anders hade klipp Carmen:( gillar ju henne lååånga hår som man kan gosa in sig i.
Nej nu ska jag platta håret och sedan gå med byrackan sen NEW MOON!!!!


091119

Såhär ser jag ut just nu, hemkommen från gympa, innebandy. Var faktiskt roligt och ska snart äta lite parrekarre som så fint Josefine kallade det, och sedan åkaoch träna med Becca. Försöka att ignorera mina jobbiga blåsor på min tunga, och mion ovanliga halsont? Vet att man inte ska träna med halsont men denna är fan annorlunda, skit konstig...Aja jag får iaf inte ont medans så a!

Imorrn börjar jag elva, det är meningen att vi ska jobba hemma med vårt grupparbete så jag ska försöka fixa till det lite.

Fortfarande med gympa kläder och en sliten toffs, vill bara gå och sova! Men icke sa nicke, ska fanimig ta mig till friskis och träna ett hårt medel pass.


Historia

Sitter just nu och har Historia, hålller på att göra klar vårt grupparbete, fast det är ju en aning tråkigt för er att veta!
Tänkte berätta lite om helgen, vi har smink jobb i Punkt som vi ska vara med på. Det är "modell för en dag" som vi ska hjälpa till att sminka. Gissa om jag kommer vara nervös men jag ska förbereda mig väl. Ska bli riktigt roligt. Första gången jag är med på något sådant.
Nej, nu ska jag återgå till denna roooliga historia lektion.

Ha en bra dag.

Hundvakt.

Just nu är vi hundvakt åt Sandras och Andreas hund, föööör söt och sååå liten!


091118

Dålig uppdatering, men min data fick virus och Anders var tvungen att installera om hårddisken, rip allt jag hade på min data:(
Iallafall idag hade vi ingen hårstyling så det innebar att vi fick vara lediga, dock fick vi hem uppgift. Annars denna dag har jag vart på rudbeck med Josefine, Dilan, Sabat, Sara och Ida. Dock hade vi inget liv och satt i deras ljushall och spela kort och skratta åt människor. Så typiskt oss hahah. Blir helt chockad varje gång jag går in in i deras skola eftersom den är så stoooort och har flera byggnader medans våran nästan är som deras ljushall hahahaha.

Jag tror minsann silvershampoot fungerar.

Dagens makeup.

Goddagens
Idag i skolan gick vi först igenom lite inför nästa termin och det visade sig att våran APU ligger på tisdagar fram till vecka 13. Har vart runt lite på stan idag, många som inte tar emot och mycket som inte ens lockar. Men jag har iaf lämnat mitt telefon nr till The body shop men njaaaa...Har lite andra alternativ.

Men iallafall sen hade vi "speed-make" ska man kalla det så? Det var att vi körde tre minuter på varje modell sen skulle man byta vidare till den modellen bredvid och fortsätta att sminka som den makeup artisten har gjort innan. Roligt och väldigt lärorikt faktiskt.

När jag sedan förbättrade på sminket, eller Jenny gjorde det så vart det en mörk intensitet skugga.


091115

Söndagar...Alltså vad ska man göra utav den dagen? Jag föreslog till mamma att vi skulle åka till Eskilstuna och shoppa lite, men icke sa nicke det hade man inte tid med.
Så antar att denna dag blir plugg, städa och träna senare kanske om det går något bra pass, ska kolla.
PEEEACE

2012

Idag var jag, Dilan, Maria och Josefine och käka på stan, efter så ville inte jag och Dilan åka hem så vi kollade om det fanns någon bra bio, och vi gick på 2012. Det är en grym film. Dock väldigt lång men väldigt bra.

Jag skulle ju visa hur jag fyller i ögonbrynen:

Före

Jobba med en snedskuren pensel

Sen är det bara att börja fylla i, var noga med att fylla i strå för strå så det inte blir ojämt.

Här har jag fyllt i hela, klart! Fast innan så när jag har kommit till ungefär hälften så formar jag till det så det ser jämt och fint ut.
Var inte rädd för att lägga på med mycket färg, för såsom kindben och rouge så vill vi ju framhäva våra ögonbryn. :)


091113

Någon som tror på fredag den 13? Nja inte jag iallafall, säger jag väl nu när dagen är slut sitter jag säkert där och skakar för så mycket har hänt ´hahha nejdå...Det enda som ska kunna hända är att matteprovet går åt heeeeelvete!
Iallafall nu ska jag snart ta mig till skolan, ha en bra dag!


091112

Tänkte göra en till liten "visning" fast denna gång hur man fyller i ett ögonbryn, ett torrt ögonbryn. Får se om jag hinner med imorrn ska träna klockan fem och slutar fyra sen efter ska jag hem till Josefine:)
Men iallafall den förra jag gjorde hittar ni här och då visade jag ju hur man använde en pensel. Hoppas ni uppskattade det.

Nu tänkte jag iallafall gå och borta tänderna, läsa lite om ID och så. Matten är ingen ide att ge sig på mera...Är försent att sitta med det nu, erkänner att jag borde tänkt på det tidigare. Jag får helt enkelt skylla mig själv!
Godnatt på er.

Matte.

Ingen tid för blogg...tyvärr har matte att göra, prov imorrn!

091110

Idag fick vi sluta efter lunch, inga kunder alls inbokade idag..Sad! Koooooom:DD Boka, så vi får något att göra.
Iallafall jag gick hem, har inte gjort så mycket alls. Glott på O.C, och nu ska jag snart gå ner mot stan för att betala handpenningen till resan.
Tänkte visa ett läppglans som jag hade glömt bort att jag hade, köpte det i Stockholm på Zara för väldigt länge sen. Men det är skitsnyggt, lite sådär halft rött med glans i.




Btw, idag i skolan vart hela "stylisten" dvs ettor, tvåor och treor erbjudna att jobba tillsammns. Tillsammans med en modellargentur som kommer hit i helgen och nästa helg. Det är 300 st som ska sminkas, och såklart går det i första hand till tvåor och treor eftersom vi inte lärt oss lika mycket, men vi vart iallafall erbjudna att få vara med. Det kommer hållas i någon utav galleriorna här i Västerås.


ID bare minerals

Hade tänk visa vad jag sysslar med just nu, dvs läser om ID bare minerals, den teoretiska delen som vi har fått, men min webcamera strejkar verkar det som, får ta mig en titt senare. Nej men eftersom vi både ska ha praktiskt och teoretiskt prov senare så tänkte jag att jag skulle läsa lite om det eftersom våran APU lärare tjatar på oss om det.
Så det hade jag tänkt sysselsätta mig med ett tag.
Ha en bra kväll.

091107

Inte fullt frisk än..Hoppas att iallafall vara det på måndag.
Men iallafall, det här är ett shampoo som jag nog ska börja använda. Tar bort de gula partierna i håret, och som jag har visat förut så har jag deras hårinpackning också. Verkligen jättre bra märke.

Lip care mix.


Måste få tipa om denna underbara produkt. Nu är mina läppar som värst verkligen, jag har vart sjuk och dom är heeeelt sönder torra. Sprickor för fullt och inte ett enda läpsyl har funkat. Så kom jag på att jag har ju den här. I den "gröna" så är det peeling, och den vita mjukar upp och hela mixen innehåller vitaminer som gör dina läppar mycket bättre. Den vita är bra att sova med, du mjukar upp läpparna och vårdar dom under natten. Som jag ska göra nu! Jag har både peelingen och den vita. Man kan ha endast den vita att sova med bara men tycket att mina läppar dock behöve lite peeling också.

/Sov gott.

Sick.

Anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen är för att jag har vart sjuk ända sen tisdags kvärll! Har legat i jätte hög feber och ja bara legat. Dadi kom med lite godis, en tidning och mucoangin (halstabletter) till mig, och bad mamma köpa nyponsoppa med glass så jag kunde få i mig något iallafall.
Men annars så har jag har inte direkt någit att berätta heller. Eller omg jooooo det har jag ju förfan!
I tisdags efter skolan mötte jag upp Dilan, Josefine och Maria och vi gick till fritidsresor och var där i kanske en kvart-tjugo min och ut kom vi, jäääääävligt lyckliga för vi har bokat våran resa till Grekland!!!!! Augusti 15 2010 drar vi!! En veckan. Är så jävla glad.

Nu ska jag fortsätta titta på O.C!

090311

Guuuud vad jag är trött! Tack som fan för studiedag imorrn. Idag efter skolan kan det hända att vi får boka våran resa till Grekland, jag Josefine, Maria och Dilan, sooooooo happy!!!!! Dock måste jag få tag i min kära fader så han kan skriva på pappret.

 
Det kanske inte syns men jag är trött som satan hahah, hejdå nu är det snart skola. Ha en bra dag!

Måndag.

Ny vecka, make up idag i skolan och jag blev nöjd som fan med sminkningen som jag gjorde på Catherine, tror ni inte jag glömde ta kort? Jooo, blir så satans arg! Men jag övade på mjukglobsskugga, mjukglob och fransmarkeringen för det mesta.
Iallafall blev nöjd, och sen gjorde Catherine på mig, och det ska jag visa. Hon använde sig av orange som framhäver blåa ögon. Mina ögon kommer verkligen fram i det.



New week.

Imorrn börjar en ny vecka, det innebär lite nya tips från mig! Har längtat faktiskt, ska bli roligt att lära sig lite mera nu. Snart har vi ju prov i makeup A så nu gäller det att ligga i.
Tänkte lägga in lite bilder från Sthlm och när vi sov hos Sabat.



Alltid lika roligt i Stockholm med Seb!


WE ARE HAPPY!

Sovdags!

Sabat var uppe med tuppen och lekte med kameran.
Fan vad jag älskar er!!


Halloween

Även om kvällen sluta som den sluta med snodda saker så var kvällen riktigt rolig med mina tjejer. Tack Alex för att vi fick komma:) Saras kamera vart "fest-kameran" och vi tog massa bilder så jag snodde några från henne. Jag var en vampyr men tog ur tänderna ganska fort för det var jobbgt att prata med dom haha! Btw så åkte vi tillbaka till lokalen idag och skulle leta efter väskorna eftersom vi hade hört att dom var slängde i skogen, så hitta både min och Josefines. Att det finns människor som snor, orka att dom inte ens kommer åt mina pengar eftersom jag spärra fort som fan. Idioter!



Btw så la jag skugga på både Josefine och Dilan, och jag vet att jag borde fotat men tänkte inte på det. Båda ville ha mörk sotning så jag gjorde ett försök. Även om jag inte har lärt mig mycket är jag glad att jag får öva på dom. Men det var faktiskt snyggt så jag vart nöjd och det är bra:)


Respekt.

Har folk ingen jävla respekt? Hatar er.
Hoppas ni gråter den dag erat liv inte
är värt något och ni sitter där.

RSS 2.0