I just cut it.

Oj oooj ooooj ni, nu har jag klippt mig! En sån kallad undercut. Becca min syster var nog mer nervös än vad jag var haha. Aaaapsnyggt blev det och jag vart skitnöjd. Kommer vara snyggas as hell till mina nya brills.
Japp me like, Becca var skit duktig, nu ska jag bara orka styla det varje morgon haha så det inte ligger som ett offer.

Sneakpeak.


Sotningar.

Japp, det var sotningar som gällde idag, söta Ailina vår kundmottagningslärare hade makeupen med oss idag:)
Men det gick väldigt bra idag, så här kommer resultatet:
Just ja, tänkte lägga upp en bra beskrivning för en KLASSISK sotning också för er som alltid har velat lära er:)

Temat var en 50-tals look, typ Birgitte Bardott men kattliknande ögon:)

Another black one.


Makeup: Jag
Bild: Jag

The todays look.



50-tals insperation eftersom det är the fiftees på mus.

Makeup.

Hallå där.
Som jag hade sagt så kom min systr till praktiken idag, jag gjorde en festmake och en dagsmakeup. Det var riktigt kul och jag fick riktigt bra kritik och det är alllllltid roligt. Fan vad bra det gick, märks det att jag är glad?! :D


Dagsmaken.



Festmaken.

Jag skulle ha gjort en brudmake också men jag hann icke, får bli nästa gång.
Nej men hörrni det gick jätte bra och jag vart verkligen nöjd, gotta love makeup stores produkter också......Sad but true men jag önskar att vi jobbade med dom i skolan!


Black.


Madde lånade hem systemkamera från hennes skola för jag ville sminka och fota henne.
Dock är denna bild "hennes", jag vill ha den mera svart/vit.

Makeup:Jag
Foto:Jag

Dagens makeup.

Idag på praktiken var det väldigt kul, inte så mycket kunder så det innebar lite sminkning.
Jessica frågade om jag ville sminka henne och sååååklart ville jag det:)
Annars då, imorrn kommer min syster dit så jag får sminka henne, ska bli aweeesome!
Jag hade Madde har nyss fotat lite, sminkning av mig, vi får se vad det blir av dom då.


Gårdagen @Fröjds.

Igår var det en mycket rolig kväll, alla hade verkligen klätt ut sig och då är det ju såklart mycket roligare. Vi hade tex en smurf, grynet, två iprenmän, Homer Simpson, Zorra och flera.
Jag har gårdagensmakeup i mobilen fortfarande, ska lägga in det när jag får tid, just nu städar vi lite.
Men hann med några webb-bilder innan jag drog.

Här ser ni lite av gårdagens makeup. Valde att göra en lite mera "äldre" look dåra eftersom Charlie Cha´ppe levde typ på 20-30-40 talet or something.

Muschen var ganska lik Hitlers, så jag var tvungen att göra den lite längre, menar, man vill ju inte förknippas med Hitler.

Slirren var såklart med aaaall night long.

Jessica dissar.

Är nog tvungen att dissa dessa penslar ÄVEN om vi jobbar med dom i skolan kan jag inte låta bli att hata dom..Dom är alldeles för mjuka, och fan får kliiiii (Mayas ord) på dom ärligt talat.
Tyvärr är det så, och jag önskar att vi typ hade makeup stores penslar, så mycket bättre.

Fast egentligen är det bara skuggpenslarna, dom andra är helt okej. Förutom den liiiilla mascara borsten då haha fast nu har vi köpt in långa och bättre från makeup store.

Charlie Chaplin.

Efter mååånga om och men har jag bestämt mig för att klä ut mig till Charlie Chaplin haha, lättaste att klä ut sig till efter alla som jag hade tänkt, så det blir det. Kommmmer bli as ruuuligt.
Nu är jag en aning trött as hell och ska dö lite framför tv som jag oftast inte brukar göra.
Peace.

AAAAJ.

Alltså just när jag haft en bra dag så ska jag gå och träna, PEPPAD as hell var jag och körde på, stod nästan längst fram på passet och PRECIS när första konditions blocket slutade trampa jag snett som fan och fick gå ur passet, söta som dom är på friskis kommer hon och lindar min svettiga fot och ger mig en ipren heh.
Fyfan vilken otur säger jag bara och FYHELVETE vad ont det gjordeeeee!!! Alltså det var en aning skämigt också haha, var ju fan själv och tränade..
Buhu

Glad.

Jag berättade förut om praktikplatsen som min släkting hade ordnat, eller ja frågot om oooooch vet ni vad han Anders Bratås heter han skulle tycka det var jätte roligt om jag ville praktisera hos han. Dock så jobbar han med en film i Stockholm nu enda till juni, men det gör ju inget jag har ju min praktikplats på mus i Eskilstuna, men i augusti då hade han sagt att det skulle vara roligt. Hoppas nu bara att vi har praktik då.
Iiiiih fatta G L A D!
DILAN han har sminkat Andreas Wilson när ondskan spelades in, hahah Dilan fyfan.
Ska visa några sminkningar han har gjort.



Dagens makeup.

Idag på praktiken var det fuuuullla muggar, påfyllningsvaror kom, och det var nio modeller som skulle sminkas, jag fick lägga bas, och sedan fick jag en modell för mig själv, hon ville plocka sina bryn och basen vart bra sen skulle hon ha en sminkning från den nya "Splash" ni som har M-magazine vet vad jag pratar om, hon skulle ha den nya mörka blåa skuggan endast, dock vart det tight om tid i slutet och Sabina fick avsluta men det vart bra och kul var det.

Det var en aning mörkare i verkligheten, men en ganska mörk sotning gjorde jag.

Kände mig en aning rockig idag, but i like it.


Hissar&Dissar

Hissar

Detta gloss från MUS, mock heter det och det blir nice aaas hell på läpparna, prova det!
Funkar att använda med penna eller utan, tillsammansa med ett läppstift om man känner det det. Men bilder på läpparna med detta gör det inte rättvist så ni får faktiskt nöja er med detta.
Dissar kommer nästa gång, håll utkik STAY IN SHAPE hahaha


Faith.

Hej där.
Lugna måndagen i dag på praktiken, imorrn blir det nog full rulle eftersom det är modeller från ett företag som ska sminkas, skoj.
Jag tänkte börja med sånt här hiss o diss, inom smink dåra. Fast vill inte att det ska heta hiss o diss för det är så vanligt, så om någon har något förslag sååå kom GÄRNA för jag kommer fanimig inte på haha.
Tjing.

Hallå där.

Igår var jag hemma hos Maria med lite flicks, sov sedan kvar hos sara med Ida aka the snarkbomben.
Har inte gjort så mycket idag, städat och lite så.
 
Porträttplåtningen som min släkting ska göra blir i sommar när det är soool ute. Ska bli riktigt kul. Ska be han ta en extra bild så jag kan få.
Han hade också skickat en praktik erbjudan till en kille som sminkar en massa specialeffekter och är bäst i hela Europa tydligen..http://www.makeupmagic.se/ där är hans hemsida, lite skojdigt sådär:)
På tisdag ska min äldsta syster följa med mig till praktiken så ska jag sminka henne, dags makeup och en brudmake up. Tror hon ville att jag skulle noppra hennes bryn också sååååå det ska bli riktigt roligt.
Nu ska jag ta en dusch, har ju vart och tränat.
Tudels


Damn she's hot.

Jäklar du vad denna kvinna är vacker.
Sminkningen, läpparna, håret allt. RÖSTEN.

Heheh.

Okej, seriöst nu tror jag att jag vet vad jag ska vara på maskeradfesten, bääästa hahahahah!
Men visar snart, or not.

Tv-profiler.

Hahaha i have no liiiife, men jag måste komma på vad fan man ska klä ut sig till eftersom jag ska på maskerad fest nästa helg, och titta här haha


Kolllaaaaaa vad söööt hahahah


Jaduu vem fan ska man klä ut sig till...

The light.

Ååååh fyfan vad jag är trött, simmade med gympan idag och det var jobbigt AS HELL!
Jaja..Fredag imorrn, käk med tjejerna på stan verkar det bli mys mys.

Min pappas kusin skrev nyss till mig på fejjan att han behövde makeup hjälp till en porträtt plåtning, 2 st som behövde sminkas ooooh riktigt kul att han frågade mig. Han skulle höra av sig med datum och så måste jag såklart se med skolan min om det går att låna tex baser och puder kanske.
Riktigt skoj.
Nej om man ska duscha av sig allt klå nu maybeeee
Kram

Brudmakeup.

Idag hade vi våran sista brudmakeup, dock hann jag inte lägga på fransar men det var bra ändå för vet ni vad..jag fick MVG!! Shit vad glad jag vart, vet ni hur mycket jag sliter och kämpar eller och jag märker fan att det ger med sig. Så ikväll är jag glad, dock så ska jag fira med plugg haha kul va?! Har fortfarande engelska och svenska att göra.
Nästa vecka ska vi börja med sotningar WIHU.

Ser nu i ljuset hur mkt concealern under ögonen systes.

Dagens make.

Hallå där.
Praktik idag, och idag åkte jag därifrån mycket glad. Ska berätta lite nyheter för er senre hihi. Eller ja nyheter och nyheter, man kan aldrig veta for sure, men jag gör mitt bästa och det lyckas man med.
Jag och min handledare demade (tränade) på eyeliner idag, jag fick öva på henne och vi, ja vi gick igenom och det kändes mycket skönt.

Nu sitter jag här, har precis tränat så ska ta och hoppa in i duschen. Sovmorgon imorrn S K Ö N T !



Tv-profil.

Juuust ja, min kära vän Sara geten Fridans fröjd ska ha maskerad fest, och det är tema TV-PROFILER whatta hell ska man vara? Kom gärna med förslag:)

Hallå där.

Jag är så sjukt trött ska ni veta, har tagit dagens makeup-bild men sorry jag orkar verkligen inte lägga in bilder just nu på datan..Det får bli imorrn, och dum som jag var så sköt jag upp mitt pluggande till imorrn dels för jag var så trött när jag kom hem. Borde egentligen inte vara så trött med tanke på att vi inte gjorde ett skit på praktiken utan allt städa kommer imorrn haha..Bättre att lämna allt till en dag. Förövrigt så kom det ett lass med varor som jag har packat upp.
Lugn dag med andra ord. Fick mina bryn plockade av Malin för vi hade inget att göra.

Ååååh vad trött jag är. Ska förbereda lite inför imorgon sedan ska jag fan krypa ner i sängen. Förlåt för dålig uppdatering.
Puss och godnatt på er.

Flätteknik.

Jag tog mig i kragen och tränade på lite flätor, dock var ju detta en av dom första gångerna så det kan ju inte se helt rätt ut. Men jag ska iallafall visa er även om det ser en aning fuckat ut. Jag har ju lovat.

Detta är en "fyrbens-fläta"(?) vädigt enkel att göra, mycket enklare än innåt och utåt bakad.

Utåtbakad, dock väldigt liten, och en aning fuckad haha men ja som sagt första gången och snart sitter det väl som i benmärgen eller hur man nu säger.

Innåt..Ja för många är det ju säkert världs enkelt att göra innåt och utåt bakad men jag som aldrig har lärt mig tyckr ju att det är skitsvårt. Men ja vi ska ju kunna det eftersom vi läser hårstyling.
Och för er som inte vet så kan jag berätta att vi ska kunna enklare till svårare uppsättningar. Brud, tv, foto, catwalk och en massa jäkla olika uppsättningar. Så ja TRÄNA, TRÄNA!

Godmorgon.

Söööndag, har vart en lugn och skön helg faktiskt, har vart väldigt bra.
Jag har ju lovat både en fläta och en före och efter bild med mineral sminket, får hoppas att det kommer idag. Jag har lite kärnämnen att göra idag, inte roligt alls men det måste göras eftersom jag inte kommer orka göra det i veckan såå ja.
Tror min dag kommer bestå av det, ska köra ett puls/medel ikväll också, samma som igår men det vart ju strömavbrott.
Men ska städa lite först.
Kram

Gårdagens makeup.

Woho, lördag härligt! Har nyss vart på ett puls/medel pass, dock vart det srömavbrott och vi kunde inte full följa hela passet.
Men iallafall kom hem vis ca tolv i går så hann inte blogga, hade ingen ork. Melodifestivalen var skit rolig i går och vi hade en jääätte mysig kväll med pappa och Linda, fick också reda på en härlig överraskning som jag tänkte dela med mig lite senare framöver.
Här är iallafall gårdagens makeup. Fick bättre på lite innan vi drog till sthlm eftersom jag hade haft detta hela dagen.


Det vart ingen bild på vad jag använde för produkter, och orkar tyvärr inte skriva det nu hehe..
Funderar på om jag ska göra en fläta i dag på någon utav mina systrar och visa senare.
Puss

Flätteknik.

Innan jag går btw så glömde jag ju säga vad vi gjorde i skolan, vi hade flätteknik. Som jag har längtat, så nu börjar jag faktiskt få in knycket att göra både innåt bakade flätor och utåt, dock måste jag såklart träna mera så det ser bra ut, men det kommer.
Vi gjorde också en fläta med fyra st pasér, det var faktiskt en aning lättare. Ska lägga ut och visa er, får öva på min syster heh, har ju henne till en väldigt bra hjälp då hon pluggar till frisör.
Men puss och godnatt.

Godnatt.

Tänkte nu säga godnatt för dagen, har satt på mig min mineral foundation som är bra att sova i, så jag tänkte testa det. Tänkte visa en för och efter- bild i helgen när jag har lite mera tid.

För övrigt så anmälde jag mig till "veckans blogg" i någon annans blogg hahah endast för lite skojs skull:) Men iallafall var jag av dom nio (?) finalisterna så feel free att rösta här om ni vill haha:) Dock vet jag inte direkt om man vinner något men aja en kul grej:)
Nu ska jag iallafall ta en blund, ska ju till huvudstaden imorgon och titta på genrepet av mello weei Eric Saade here i come, okej skoja..hehe
Men godnatt.

Missekisse.

Idag lunchade jag och så hemma hos min bästa faster:) Och jag kan garantera att hon har väldens mysigaste katt.
Den var så tjolig (?)
Som en riktig liten hundvalp var den hahah, skit söööt.


Endast 12 veckor..naaaaaw


Halleloja.

Jag köpte try me-kittet, dock är ju produkterna mycket mindre men det funkar för mig.
Är ju verkligen värt 355 kr ju.

Flawless borsten
Foundation Light
Mineral Veil.

Ja, ni ser ju, mineral veil är egentligen större men ja det är ju bara ett try me kit.

På tal om...

..Bare minerals, som jag sa att jag skulle köpa imorrn ett try me-kit, vi har också ett Get started-kit som kostar ca 890 kr eller något sådant, har inte den direkta summan i huvudet men iallafall och det kitten innehåller lite mer- en primer, 2 st foundation av olika nyanser, ett solpuder, ett transparent puder, 3 st penslar därav en av dom är kabuki-borsten, en instruktions DVD.

Btw, ni har väl inte glömt bort vår kundmottagning? Det har dykt upp en ny prislista också, kika in här.

Try me.

Just ja, glömde berätta att imorrn ska jag köpa ett try me-kit från skolan.
Det är Bare minerals och det innehåller en foundation, ett mineral veil och en flawless borste. Just det som jag ville ha, och istället för att köpa tex en foundation bara, för ca 300 så får du alla dom tre sakerna i ett och samma kit för endast 355.

Glöm inte bort, detta innehåller 100 % rena mineraler och är läkande för huden, du får ett fint lyster i ansiktet och passar ALLA hudtyper. Speciellt för dig som kanske har acneproblem, torr hy eller massa blemmor i ansiktet.

Brudmake med fransar.

Idag tränade vi brudmake igen, denna gång med fransar..Jag stod lääänge med min skugga eftersom jag inte fick till det, men sen så vart det ändå hyffsat bra. Helheten fick jag ett vg, samtidigt som ena skuggan på ögat var ett mvg och eyelinern var fel, och på andra ögat så var inte skuggan detsamma, ja ni ser vad mycket detaljer det  är att tänka på när man ska få en bedömning, men jag vart faktiskt nöjd ändå.
Skulle tagit kort men Alex hann ta av sig lösögonfransarna och då ser det bara konsigt ut med eyelinern och massa haha.

Some more stuff.

Idag fick jag två produkter av min handledare Merit, en skugga och ett lippgloss från den nya kollektionen 50s. Antar att jag måste ha gjort en jävlans bra jobb hih, men det tackar man för och jag känner faktiskt mig stolt eftersom jag presterar så bra på praktiken.

Detta goding heter Stray.

En väldigt fin färg är det.

Och så detta gloss som heter Mock, myyycket fint är det.

Nej men jag tackar och bockar för detta. Tänkte ju nämligen köpa Stray i går, tur att jag inte gjorde det då haha:)
Nu ska jag byta om för lite träning, ska väl träna bort min träningsvärk antar jag.
Fan vad hårt jag körde i söndags, fick träningsvärk för flera veckor kändes det som hahah.

Aaaaj.

Hahahah..Idag när jag gick av bussen här hemma så hann jag gå två steg sedan drutta jag på arslet. Alltså det var inte en liten vurpa heller hahah fyfan, skämigt var det också eftersom det åkte så jäkla många bilar på bilvägen!
Aja fy sata, det var inte roligt.

Dages makeup.

Idag använde jag detta (endast till ögon)

Provade det mesta av edt jag köpte igår, High Techen som funkade awwwesome. Oldgold, och champion som förövrigt är en ny produkt på makeup store.
Bilderna på dagens make vart skit dåliga..Vet inte riktigt hur jag skaa få till det men men allt ser ju bättre ut i verkligheten såklart också.

Men på kinderna hade jag mitt nya Must have, oooh så snygg den är.
Nej fan, jag SKA köpa mig en systemkamera, det här funkar ju inte heheh.

Som ett barn på julafton...

...Kom jag hem med lite nytt smink wihu.
Ångrar dock att jag inte plockade på lite mera, men jag ska köpa mineralsmink från skolan så det blir så bra så:)

Ny foundation
M/s Old gold (skiiitans snygg)
E/d champion
Rouge Must have (Kommer från den nya kollektionen 50s)
High tech lighter Platina
Och nya M-Magasin fick jag med:)

Dagens makeup.

Idag använde jag dettttaaa:
Dock var detta bara ögonen, men hade bas såklart haha.
Tyckte det var lite roligare att visa med bild vad jag brukar använda  när jag sminkar mig till tex praktiken, för en vardag i skolan så använder jag inte smink alls eftersom jag alltid sminkar mig med mineralsminket där eller om vi inte har makeup-lektion såklart.



Bilder gör det inte rättvisa direkt..Men men är ju inte så bra på att ta bilder heller haha...Snart ska jag visa vad jag handlade i dag.

Keep on walking.

Godnatt på er, praktik imorrn och jag tar mig till Eskilstuna och därmed dagens makeup.
Titta in. Nu ska jag se om jag har någon film på datan.
Kram på er.


Just one thing.

Måste bara få ur mig en sak..Fan vad jag äälskar One treeee hill! Fucking bäst.
Om du inte tittat på serien så gör fan det.
Ska berätta en dröm som jag har och som kommer hända, ska roadtrippa igenom USA med några av mina kära vänner och då ska vi fanimig åka till South Carolina och se där one tree hill spelades in.
OCH JA- Jag är en nörd, vad ska jag göra?Hahahah
Nämnde jag att jag var en aning besatt också?
Okej enough, titta bara okej!?
GODNATT:)))

Dessa söndagar.

Söndag, praktik imorrn yey. Längtar, egentligen längtar jag bara tills jag får handla lite muhehe.
Ska snart börja göra lite mat sedan är det skivstångspinn90 som gäller.
Fan vad sugen jag är på att träna, svettttas gah!
Aja puuusss

It's just another Saturday.

Sitter i sängen och tittar på melodifestivalen. Nästa vecka på fredag sitter jag i globen tillsammans med Pappa, Linda, Becca och Sandra, vi ska på genrepet inför finalen fun fun:) Speciellt att se Eric Saade, omg jag har dunkat man boy ENDAST för att titta på han, fyhelvete vad han är snygg.

Just ja det vart ingen makeup bild igår, bilderna vart inte nå bra så..Ja. Men snart hörrni ska jag slå på med stort.
Blir ju praktiken på måndag och jag kan lova er att jag har laddat kortet med stålar för jag ska handla massa nuuu.
Nej nu ska jag fortsätta hålla för öronen för Pernilla på mello..uuuh? Jag viiilll om du vågar(8) Nejtack!

Shanii.

SKa snart sticka iväg, har tagit kvällens makeup också men hinner inte lägga in i datan.
Vi hörs efter.
Tjingeling

Dålig uppdatering.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det finns inte så mycket roligt att berätta under lov. Ingen praktik och ingen skola.
Imorrn ska jag och tjejerna iallafall på Shaaaan the man i konserthuset, jag sparar mig så jag kan skratta mycket hehehhuuhuh.
Men nu kommer pappa vilken minut som helst för vi ska till vår kära farmor som ska bjuda på mat.
Här får ni en bild på Shan the man.

It's not the end of the week.

Gårdagen/kvällen/natten spenderades i Hallsta i Mayas lilla etta där vi bla var 10 personer som sov, men det gick det haha.
Fick träffa på Mayas trevliga vänner från Smedjebacken.
Men inte mycket sömn inatt, fick nackspärr av soffan haha..
Igår var lilla Carmen hos vetrinären från ca nio till halv fem, ja fyfan hon har gjort illa sin klo så dom var tvungan att ta bort den, söva henne och allt:((( Lilla sparvel...


Såhär "lagom" glad var hon när hon kom hem..hihi


RSS 2.0