Långfredag.

Igår efter plåtningen så cyklade jag iväg till stan för att träffa Fidderille, vi åt spicy och pratade, i love her min finaste vän. Sen åkte jag hem och var galet trött men kollade ändå på bb och två filmer haha. Galet skönt att kolla på film på kvällarna i sin säng!

Igga nålarna haha kunde fan inte gömma dom.

Brudiludiii.

Idag körde jag min första portfolioplåtning vilket gick skiiit bra. Blev riktigt nöjd med både hår, smink och naglar.
Här kommer ett litet smakprov.

Bilderna ska redigeras och fixas av Camilla Andersson som fotade åt mig, så himla duktig.

Påsklov.

Yiihuu älskar påsklov, dock behöver jag plugga en massa men idag avslutade jag mitt kultur och stil historia arbete på 13 sidor. Hörde att Antonia skrev sitt på 17, jag bara ORKADE inte mera haha så jag avrundade mitt och slutade.
Har precis kommit hem från att ha övningskört lite med Uffe min farbror, han är så himla snäll som låter mig få köra så mycket! Jag kommer kirra körkortet på dirr haha är så jävla taggad tills jag fyller och tar körkort!!!!!!
Nu ska jag invänta mina flickor som kommer hit så ska vi hitta på något eller bara ligga inne och dö.
Mätt och belåten är jag också, Uffe bjöd mig på La siesta ute på Bäckby var fan asigt gott.
Nu ska jag nog dra på nya DHW avsnittet.
PUSSSS

Makeup by me.

I fredags sminkade jag en jätte söt tjej. Hennes kille skulle komma på kvällen och han gillar rosa berättade hon så då ville hon ha något rosa i sin sminkning, något som inte sydes allt för mycket, så en rosa eyeliner gjorde jag, som blev as snyggt.

Onsdag.

Fan veckan går fort, jag vill inte att kursen ska vara över. Tredje dagen idag, igår var vi zombies. Även om man inte var så bra första gången på att göra det och vra realistisk så var det sjukt roligt!!!! Ikväll ska vi göra en karaktär utifrån våra näsor, och jag lovar att jag har värsta häxnäsan haha. Så det kanske bli en häxa.
Just nu sitter jag och pluggar, fyra saker samtidigt hahaha.
Jag har bilder sen från utbildningen som jag ska lägga in men jag gör det efter imorgon.
Toodeloo

Måndag.

Nej bilden på Carmen vägrade tydligen komma upp haha.
Första dagen på utbildningen, grymt! Orkar inte berätta om varje dag men idag visade han och berättade hur man satte på en lösnäsa haha. Tog fan fyra timmar!! Vi har fått en varsin och ska själva göra det på onsdag och bygga fram en karaktär.
OCH MARIA MIN ÄLSKADE FINA VÄN HAR TAGIT KÖRKORT!!!!! HON ÄR INTE LILLA MARIA LÄGRE HAHAH!
Jag är stolt över dig min vän:) Du är så duktigt.
(Jag vill med ta körkort NU)

Yeeee du är grym!!

Utbildning.

Om ungefär en halvtimme tar jag cykeln till skolan där utbildningen med hollywood makeup artisten david willys ska hålla sin fyra dagars utbildning. Ska bli så himla roligt. Vi får ju ett certifikat i slutet som jag ska bära med hela livet!!! Råtagg.
Idag har jag hunnit med att plugga, gå långpromis med Carmen till stan och tillbaka för att hämta min cykel. Carmen fick åka cykelkorg påvägen tillbaka, hon älskar det haha! Varit ute och sprungit och duschat. Nu ska jag snart bege mig. Det kommr en bild på Carmen i nästa inläggnär hon sitter i korgen hahahah.
Nu ska jag fixa lite innan jag drar. PUSSSS

Torsdag.

Åååhå hej och hå, jag har så sjukt mkt att skriva här på bloggen haha men har FAN INTE TID?!! Det har aldrig hänt mig att jag har så här mkt att göra, det mesta skolarbeten ligger under samma tid så för att inte få ALLT på en och samma gång så betar jag av en efter en nu, kultur och stilhistorian (mördar) har setat i går kväll från åtta till tio och idag från åtta till tio med det, massor kvar. Svenska nationella B muntliga delen nästa vecka, historia uppgiften måste göras till provet vecka 18, utbildning nästa vecka så jag har varit på praktiken tidigare på mornarna och senare på kvällarna för att inte missa allt för många timmar. Idrottsarbete som jag ska göra för jag kommer nog kirra ett VG yeeey!!! Naturprov vecka 18 också, MASSOR!

Men jag ska faktiskt berätta om min riktigt fantastiska dag, hade kurs imorse kl tio som gick riktigt bra, riktigt trevlig tjej, hon blev så glad i slutet att hon drickasade mig?!?! Har aldrig hänt i butiken berättade min handledare haha. Sen hade jag kurs kl tre också, hon blev också grymt nöjd och kramade mig och hej och hå i slutet, man blir så fuckingggg glad haha. Merit fick också dricks av en SJUKT gullig tant, alltså vi blev helt chockade, det har aldrig hänt förut så händer det två ggr på samma dag hahaha. LÅNGT INLÄGG nu avslutar vi detta, jag har tio min kvar att plugga sen är det BB!!!!

Saknar min papi och andra familj också, pusssisisi.

Söndag.

Jag har haft en sån jävla bra helg!! I fredags slappade jag at home endast för i går så skulle jag upp tidigt och jobba på MUS 10-14, 1414 gick tåget till Stockholm jag skyndade mig som ett as hahaha! Hade också kurs mellan 13-14 men jag hann faktiskt, riktigt skönt. Och jag överdriver inte när jag säger att min mage kurrade var femte minut haha hade ätit frukost halv nio, jobbat och inte hunnit få i mig något, så ja jag syndade med en cheeseburgare när jag kom till sthlm men det var veeeerkligen behövligt. Köpte en ny vårjacka och bara strosade och hade riktigt roligt, vi åkte till kista gallerian och åt och gick där till nio sen tog vi tåget hem kl tio.
Idag har jag varit hos min farbror och hans fru, sedan körde vi ett tag och jaaaa en riktigt bra söndag som avslutades med ett fett jävla träningspass och BB.
Imorgon är det praktiiiik så POSS på er:)

RSS 2.0