DILAN 18!!!

Nej det är ingen vanlig dag för det är Dilans födelsedag hurra hurra hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Egentligen kände jag för att hålla ned a-knappen as länge mer hahaha
GRATTIS älskade Dilan! 18, asså så mycket som vi har pratat om 18 och nu så, BAM hihih
Jag älskar dig otroligt mycket bästa vän:*

HoHo

Kul att allt det jag skrev i mitt sms blogginlägg inte kom det och bara bilden hahahah typ som att jag är värsta egokär och bara skickar in en bild på mig själv, vilket jag inte är. Var bara tvungen att förklara, nu ska jag träna med systeryster, och mina paletter kom idag, ska visa senare har bråttom PUSSSSS

SMS-inlägg

20110131990 (MMS)


110130

Imorgon fyller min UNDERBARASTE vän Dilan 18 år. Blir redigt firande hela nästa helg med firande på fredag, dock får ju jag åka hem sen när resten drar ut sedan på lördag är det dop och sedan firade igen med Dilan wiiihu.
Jag har ju sagt att detta ska inte bli en träningsblogg haha men lite måste jag ju få dela med mig av. Och måste bara säga en sak, många frågar alltid på forum och massa vad man får motivationen till träning av, och jag måste säga när man ser och känner hur man blir mindre, som idag när jag mätte mig nyss och märkte att några centimeter har försvunnit, DÅ får jag iallafall min movitation:)
Wooop nu görs det historia ska ni veta. SJUKT skönt när det är över.

Söndag.

Hooola, jobbet i går gick as bra. Hade tre kurser och jag höll tiden mycket bra. Blev nästan så att jag slutade för tidigt. Har även nya tider på praktiken, 11-17, skönt enligt mig så får jag lite sovmorgon haha.
Nu har jag avverkat snart en månad med LCHF och kan ju säga att det gå bra, jag har börjat mäta mig och gör det varje söndag, vågen kan ju slänga sig i väggen, det är mätning du ska göra. Inte ett enda fusk ska göras här, jag har verkligen gått in för det här nu och det ska inte göras halvdant, peppa mig, men säg fan inget annat om det inte är pepp, då kan man vara tyst. För att klargöra en sak, LCHF är ingen diet utan en livsstil för att må bra,  och ärligt talat, ja jag saknar godis och sånt men jag har fan aldrig mått bättre både i kroppen och utåt. Ja kroppen kanske behöver en dos kolhydrater men inte hjärnan, och det är hjärnan som styr så det går allt att luras. Jag har läst så sjukt mycket om det här, alltså jag kan sitta varje kväll och leta efter nya sidor bara för att jag vill vara säker på att jag gör något som ändå funkar och man mår bra av, därför blir jag så sjukt irriterrad när folk ska streta imot och bara lägga onödiga komentarer¨, för jag skulle ALDRIG gå in för det här om jag visste att det var något dåligt. Sååååå nu är jag klar hahah ville bara klargöra lite saker, idag är det plugg och träningssöndag. Som alla andra söndagar, och en ny vecka väntar och det är endast 28 dagar kvar till LOOOOOOONDON!!!!!

Det är borde ni göra, kesoröra med avocado.
Keso
Avocado
Tomater
Rödlök
Salt och peppar.
Sen är det lite bröd till där för er som äter det, sjukt gott, vi åt det på nyårsafton till förrätt och det var en höjdare. Saknar vitlöksbröd MUUUMS


Massor med hååår.

Nu är den första "perioden" över och nu väntas fyra veckor praktik men start imorgon med jobb på MUS 11-15, woop! Sen är det förfan LONDON!!!

Clipsvågor
 
På schemat stod det färdighetsträning så ja tränade då på clipslockar och clipsvågor.



Lite lätt snabbfrisyr.

Extrema catwalk frisyrer med vårt nya lösh...

20110127984 (MMS)

Extrema catwalk frisyrer med vårt nya löshår står på schemat denna torsdag:)


110126

Åhåhåh jag tittade nyss på nyaste one tree hill avsnittet och det är såååå braaa!
Idag så hade vi hår som vanligt på onsdagar haha men nu är det sista veckan sen börjar praktiken wooop. Jag har bild på ena frisyren som jag gjorde men har inte hunnit lägga in bilderna än.
Åkte sedan till gymmet med Becca, slog äntligen mitt rekord och sprang i 30 min, det var för jävla jobbigt men skönt som fan. Redig träningsvärk hade jag redan och kommer nog fortsätta att ha imorrn hahah.

Jag har gjort en massa svenska så jag är förbered att plugga till provet, har börjat plugga till historiaHELVETESprovet också, och ren skrivit en massa anteckningar, så nu behöver jag BARA fokusera på historian för det kommer behövas. Nu ska jag sova, pussssis
Vill bara säga att jag älskar mina vänner enormt mycket:*

110125

Dessa två fina paletter kommer snart hem till mig. Jag har letat efter dessa och dom här är billigggga och bra ska dom vara har jag hört också. En smokey eye palett och en rougepalett wiiihuuu.
Och lönen kom idag, vilket betyder PENGAR TILL LONDON!!!:D
Nu ska jag trotsa min asigt onda träningsvärk i benen och åka till gymmet iallafall :) Vill ju faktisk träffa mina fina vänner också haha.


110124

Jag är dööööd! Träningen tar fan kraften ur en hahha, efter gårdagens konditionsträning så fick jag as mkt träningsvärk i benen så skulle jag bara uppvärma idag i tio min med lite springning, asså kunde fan inte gå efter haha..
Jag har inga roliga bilder att visa tyvärr, kan iallafall meddela att jag fick godkänt på matteprovet och är därmed helt KLAAAAR med matte i hela mitt liv får man hoppas haha om jag inte vid någon punkt i mitt liv behöver matte b!
Nej nu ska jag sova och ladda till fotbollsgympalektionen imorrn bitti...
Poossss

Skratttt.

Måste bara skriva, igår så kom Sabat, Josefine och Dilan hem till mig, alltså vi dog av skratt vissa gånger och det är så hääärligt. Det bästa som finns är att skratta så man nästan kvider med sina bästa vänner.
Asså vi dog åt en sak som jag inte minns nu men alla låg med helt öppna munnar så sjukt länge, trodde ärligt jag skulle tappa andan hahahahah.

110123

Hallåååå.
Ja jag är klar med historian, och ärligt talat, skämtar vår historialärare med att ha prov i detta? Vissa svar är HELT ÄRLIGT as långa!!!! Kommer få flipp. Och det är ju inte lite man ska träna på heller..Uuuuh.
Iaaallafall, drog till gymmet vid fem körde typ 27 min nonstop på löpbandet och jag tänkte att jag faaan ska klara 30 minuter, och så SÅKLART råkar jag dra ur stoppknappen och den slutar hahaha så drygt. Men kände mig ändå stolt efteråt, körde lite armar och bröst och mage sedan också.
Nu är jag slutkörd och ska snart hoppa in i duschen.
Snart drar vi till London också, och vi har redan börjat planera en resa till i sommar om alla har råd så nu ska jag söka lite och vi funderar på dundundun KOOOS!! WOOP
Godnatt på er.

Historia.


Japp..as roligt!

Gaaah.

Måste bara säga, AAAJ MIN RYGG!! Vet inte vad det är och det går inte över få fan damp, inte fungerar värktabletterna heller, och det gör som ondast nu när jag ska sova för jag kan inte vrida på mig!! Åååååh
godnatt...

2day in school.

Hallåååå
Idag i skolan var dagens lektion "helhet" med naglar, hår och make. Det är en tävling på g nu med klassiska naglar så Ailina vår lärare tyckte att vi alla skulle ställa upp. Jag gjorde det mest på skoj och jag blev även riktigt nöjd med resultatet.
Men det hela med bilden var att man ska visa upp naglarna som skulle vara helt lackade eller fransk manikyr, och temat var "Holiday resort".

Min tanke var lite strandaktigt as you can seeeee.

Och sen så försvann jag på en skidsemster. Detta har Emelie gjort.

Hej och hå.

Idag var jag ganska slö i skolan, beror på min onda rygg. Jag har fått ont på ETT ställe, det liksom hugger till när jag drar ett djup andetag och när jag använder högerarmen..Inte roligt, hoppas det blir bättre imorgon!
Trots den onda smärtan så gick jag och tränade, tränade efter skolan och jag sprang på löpbandet i 25 min!! Ja 25 min, det kanske inte är mycket för dig men för mig är det fan det. Kände mig redigt stolt hahah och lökig.
Nu sitter jag och kollar på biggest losor, dom är sådana jävla kämpar.
Senare blir det halv åtta hos mig haha bästa förfan, och jag hade tänkt göra klart historiafrågorna men det får fan vänta tills helgen, pallar inte. Nu måste jag slappa i soffan ett tag fan, plugg får vänta.

Kan ju iallafall berätta att vi hade herrfrisyrer på schemat, var faktiskt roligt, man fick kladda en massa med vax och gele vilket vi inte brukar göra till långhårsdockorna:) Sen rullade vi lite spolar igen....

110119

Idag så far vi iväg till familjen ute i Barkarö, där var det livat ska ni veta men fyra barn i 2-4 års åldern hahah men det är härligt! Och lilla Maxen...Älskar barn! Han är så SÖÖÖT.
Iallafall pappa berättade att dom hade köpt en ny bil och dom hade köpt en volvo sa han, hög med skinnsäten! Asså fattar ni hur snyggt det är!!! Ja Camilla vi behöver inte prata om din bil haha..Men pricken på i:en hade varit som deras nya bil hade varit svart.
Och ja jag har en liten crush på snygga bilar hahahaha så lame!
Men nu tänkte jag kika på lite tv om det finns något bra och imorrn så ska jag skriva klart historiafrågorna och ladda inför provet.
PEEEEACE OUT.

Lots of hair.

Ja nu kommer det lite frisyrbilder! Jag måste faktiskt ge mig själv en klapp på axeln, jag som alltid har sagt till mig själv att jag ALDRIG kommer att bli bättre på hår, men faktiskt så börjar jag tro på övning ger färdighet. Jag ser faktiskt själv att jag blir bättre och bättre. Har ju gett mig fan på det!


Först så tränade vi på clipslockar och clipsvågor, mina vågar blev inte så jätte bra så dom tog jag inte kort på hehe...Men clipslockar är väldigt snyggt och det kan du ha i bla brudfrisyrer, balfrisyrer och helt GAAALNA frisyrer, man kan göra en hel del med dom. Och typiskt för 20-talet var just clipsvågor.

Här var temat modevisning, tuperade frisyrer är väldigt vanligt till modevisningar, så vi skulle göra en väldifgt stor tupering som man skulle tex kunna powernapa och likande i haha! Sedan fick man välja om man ville ha hela håret tuperat eller göra något roligt i luggen.
(Det var inte kul att borsta ut dockorna sen..)


Och siiiist så var det loops med nät i. Tex folk som har lååångt hår, är det ju skit svårt att sätta upp håret i loops så då använder man sig utav nät, och det kan jag inte riktigt förklara hur och ja det sitter en skit stor blomma ivägen för jag kunde inte gömma bort nätet på något bra sätt och så var nätet i en annan färg än håret så det blev sådär haha!

Hahaha kolla Louise på sista bilden i bakgrunden, bredvid kameran, såg det nu ahahah

110118

Hej min vänner!
Kortskoldag idag, vår svenskalärare var sjuk så vi fick hemuppgift och den gjorde jag så fort jag kom hem så jag slipper ha den på mina axlar, det är endå så mycket nu med svenskaprov och historiaprov. Berättade jag att jag fick MVG på naturprovet? :)) Miiiiket glad.
Drig nyss ett gympass med Becca, det blev ett kort pass. Imorrn kör vi på hårlektion igen, samt torsdag och fredag och sen lördag kommer mami och Anders hem, ska göra lägenheten skinande ren fan.
Pusss

110117

Hallå barn.
Måndag, ny vecka och ännu närmre London. Idag på förmiddagen hade vi projektarbete i skolan och jag gillar min ide och tror att den kommer bli jätte bra och sjukt roligt att göra.
Sedan hade vi materialkunskap på eftermiddagen och ja lite så..Nästa måndag är sista sedan börjar praktiken i fyra veckor. SEN LONDON!
Nu ska jag snart hoppa på hojjen och cykla ner till friskis och köra lite kondition på löpbandet wopwop. Nu ska jag cykla för första gången på länge för snön har smält en del heheheh
PUSSIS

Min skönhet.

Att några få ord kan få en att skina upp.
Jag fick nyligen ett sms av en av mina bästa vänner, och det smset har aldrig fått mig att må så bra. Att få läsa dom där orden och tänka "menar hon verkligen mig"?
Jag mår bra ikväll. Jag älskar dig!


110106


Lördag.

Jag har saknat att skriva "lördag" som överskrift för när man har lov så är alla dagar som lördagar så då spelar det ingen roll haha..Dille kom till mig igår och vi hade lite fredagsmys med stepup 3, och dom två senaste dhw avsnittet som hon ville se. Sen drog jag en redig däck i sängen när hon åkte hem. Det är så skönt att sova på fredagar haha man somnar så gott.
Jag har varit och tränat med Sabat nu på morgonen och det blev endast kondition den här gången, måste variera. Nu har jag tryckt i mig lite lunch också, kycklingggg med gräddsås. Ikväll så blir det spelkväll hos Josefine haha, barn TP is the shit!!!

Kan man bli intresserad av mode bara sådär? Jag börjar fan bli det mer och mer.
Enkelt och snyggt. Kanske för att jag är så shoppingsugen till London haha?

110114

Hej mina barn.
Freeedag, skönt! Skönt att sova som en stock imorrn och inte behöva gå upp tidigt. Mina flickor kommer nog över ikväller och gör sällskap, ska bli mysigt.
Det hände en härlig olycka imorse..NOT, jag öppnade ytterdörren och fastnade med hörlurarna i dörren och ipoden ramla av och hamna i snön, jag tog upp den fort som attans men nej den klara sig inte. Det är en spricka i den (som ga inte fattar hur den hamna där eftersom att den landa i snö) och den är vattenskadad. Fittsnö.


Lady gaga.

Idag hade vi sista helhets lektionen, dvs både hår och make. Och vi tränade först på knutuppsättningar, sedan fick man en bild och den andra personen skulle endast ställa ja och nej frågor och sedan göra så likt som möjligt.

Antonia fick denna bilden, och jag ställde grymma frågor..Skoja haha men det gick fiiiiiiint.


Kulturkrock.

Dagens tema var Kulturkrock, både hår och make. Jag fick in Japan, Afrika, och Jamaica i min.
Här kommer foton.



Affro, "knut?" och dreads..

Dop och 18års firande.


Den femte februari är det faktiskt TRE saker men jag är inte säker på den ena, Leo fyller det är mammas bästa kompis barn, Dilans 18års firande är, så dit slinker jag vidare på till kvällen ofc!!!! Och Max och Lucas dop är. Dom är kusiner, Lucas till vänster, Max (lillebror) till höger. Det blir en redig festdag kan man ju säga. Hihih dom är så gulliga. Jag och Becca är fadder till Maja, Sandra och Sussie till Mimmi så undra vem som blir lillebrors fadder.

LCHF-bröd


Jag och Becca bakar bröd, på endast 3 ägg och 100 g philadelfia (stavning)ost...Dock råkade jag ha i för mycket salt och smeten smakade som saltvatten hahaha


Oprah.

Asså Oprah...Kändes som detta ämne var värt att ta upp. Alla vet ju hur hon är, gudinna! Jag satt och kollade på det i dag när jag kom hem från skola och för det första så kan jag aldrig kolla på det utan att grina, ja jag är överkänslig och asså när jag satte på så visade dom en vide o med en tjej som inte hade råd att köpa en bröllopsklänning till henne bröllop och så var Vera Wang gäst hos Oprah, och det satt 50 st "brudar" i publiken och ALLA dom skulle få välja en varsin Vera Wang klänning hur hennes nyaste bröllops kollektion, dom fick sedan vanliga kläder och underkläder, dom fick ett varsitt 4000 dollars presentkort på något till smekmånaden och sedan biljetter till United airlines som dom sedan kunde välja helt själva vart dom ville åka.
Sen visade dom ett klipp med en mamma, hennes två döttrar och en son. Alla trebarnen hade gått ut college, och mamman hade tre jobb och studielån från college på 78 tusen dollar. Hennes största dröm var att åka till Italien, så hela familjen kom till Oprah, dom fick en resa till Italien, dom betalade dom där 78 tusen dollarna, och dom gjorde så mamman fick en FEEET lön i ett helt år så hon skulle slippa jobba och ta det lugnt och ta hand om sig själv för hon var så stressad. SLUTLIGEN så fick alla i publiken nå presentkort på 250 dollar på något som jag inte minns.

ASSÅ W T F?! När ska man förvånas gällande Oprah????

Bildbomb.

Jag är ganska bra på att lägga in bilder, men inte att lägga in bilder från mobilen.

Vi lanserade project playground på Makeup store, hela intäkten går oavkortat till detta project som är till för barn i fattiga länder, så att mna ska kunna köpa leksaker, bollar, lekplatser till dom med mera. Produkten sålde som smort och tog slut nästan på en gång:) Är ett basläppglans som alla kan använda och doftar vanilj.

Jag blev sminkad av någon i skolan, och jag har INGET MINNE av detta?? Vem har gjort detta hahah?

En lunch på praktiken satt jag och blädda i nya Cosmopolitan och blev såld!!!

Vi hade roligt (kallt) efter Antonias 18 års fest när vi skulle till donken.

Julfirande/middag med bästa Makeup store Eskilstuna. Älskar att Madde är den enda som posar hahah...

Emelie körde på en redig vurpa påväg till skolan...Specialeffekter är roligt.

Sminkade denna snygga tjej festfin en dag på MUS, syns inte så bra med min asigt bra mobil kamera.

Det blev nyårsafton och denna goda förrätt slog vi på med. ASIGT GOTT.

Sov hos Maria och var lite smårädd eftersom det tydligen "spökar" där så jag var tvungen att uträtta mina behöv med dörren öppen.

Spenderade några timmar hos pappa och man blir lika trött av dessa ungar hela tiden...


Maxen var iaf glad.

Snippsnappslut så var denna saga slut!!!

110109

Helgen är över och imorgon börjar skolan, ska bli skönt med rutiner. Igår så vaknade jag upp hos Maria, vi drog oss till gymmet och köttade på lite. Joooobbigaste benövningen upptäckte vi, galet! Åt senare mat hemma hos systers kille så jag slapp laga mat till mig själv hemma hihi men det var riktigt trevligt. Idag åkte vi till älskade farmor och Pekka där det bjöds på lunch, farmors mat är bäst! Sedan åkte vi vidare till familjen i Barkarö (Pappa) och fikade där. Det är kul att åka bil när vi är ensamma hemma och när någon i familjen äntligen har körkort hahah...
Jag har tränat hela veckan och sa att idag ska jag inte göra det men det blir ett gympass med armar, bröst och mage snart ändå. Det är faktiskt roooligt!
Ska lägga in bilder från mobilen nu och lägga upp lite här. Jag är dålig på det..
Återkommer pyyssss

110107

Idag fyller min mormor år, jag älskar dig och saknar dig så mycket. Min mormor var som en bästa vän till mig.

Senare ska jag åka mot Maradjas hus, ska göra kaos där och spendera natten där. Mamma och Anders åkte iväg till Thailand imorse dom jävlarna..Och Carmen bor hos min systers killes föräldrar dom två veckorna:(
Drog ett gympass idag också, var där i går själv och det var riktigt skönt att glida runt och lyssa på musik heheh.
Sen blev det en lunch på det.  Maria ska bjuda på tacos ikväll muuuums och det är lika gott fast jag inte äter kolhydrater, vem har sagt att man måste äta brödet?;)
Nej nu kanske man ska packa ihop sig lite saker, pussen

Här har vi ännu en jääävlans snygg outfit med kavajen och dom där handskarna.
Jag kanske ska säga att jag är inte så himla modefixerad utav mig men jag tycker om kläder och att klä mig fint. Ska köpa på mig lite rediga kläder i london, kanske också någon strl mindre, vi får hoppas:)

Black.

Den som säger att svart är tråkigt...





Till er mina kära vänner.



Historian.

Historian var mycket längre än jag trodde haha jag orkade bara med halva, och har nästan lär mig hela Greklands historia..ouf.

Jag lever.

Skolan börjar på måndag, jag tycker att det är asigt skönt med lov, man går upp när man vaknar och lägger sig när man är trött men på ETT sätt så ska det bli skönt att komma in i rutiner igen, jag måste bara ta itu med historiauppgiften som jag tänkte göra efter detta, sen ett sista matteprov kvar och sedan så har jag aldrig mera matte eftersom att jag inte läser matte b! Det ska bli skönt. Men då börjar samhäll istället.
Och nu ska vi också vara på skolan i tre veckor sedan praktiken i fyra veckor sen är det sportlov och dååå åker jag till London, skööönt och riktigt jävla roligt ska vi ha.
Nej nu ska jag faktiskt göra historia, så att jag har den gjord.

Åh vad jag saknar härliga kreta och härliga värmen!

18.

Idag fyller min bästa, älskade vän Josefine 18 år!! Det är helt sjukt vad fort det går, jag lärde känna henne när jag började ettan på ormkärr, och nu fyller hon 18.
Vi har känt varandra i 10 år, jag tror det blir typ 10 år. En redig jävla födelsedag ska hon få iallafall, det förtjänar hon. Du är bäst min finaste vän, Jag älskar dig:*

London.

Nu kan man äntligen säga att NÄSTA MÅNAD FAR VI IVÄG TILL LONDOOOOON!!!!!!!
27 februari.
PUSSSS

Löfte.

Jag vet inte riktigt om man ska kalla det nyårslöfte för ett löfte ska man kunna göra närsom, men jag har iaf ett löfte till mig själv och jag ska komma igång med träning och göra ett träningsschema, jag kommer även äta utifrån LCHF, och jag vet att folk säger att det gäller att äta rätt och träna bara men jag ska nu försöka, och jag kommer ju äta rätt men bara skära ned på kolhydrater, godis, bakelser och liknande.
Jag har alltid velat komma igång med träning och sådant men det rinner hela tiden ut ur sanden, men nu är det fan sista gången och jag SKA inte sluta med det. Ni får peppa mig ni som känner mig haha:) För nu har jag verkligen gett mig fan på detta.
Jag vet att om jag inte börjar träna bra och äta bra nu så kommer jag fan aldrig att göra det och det blir ju faktiskt svårare ju äldre man blir. Så nu kör vi fan hahah, men jag kommer inte bli en sån där som delar med mig av recept och håller på och ba aa idag tränade jag det och åt det så nu känner jag mig as skinny, nej nej haha kommer bara bli som vanligt att jag kanske berättar om min dag och så jaaaaaaaaja nu ska jag pysa iväg ett tag.
POSSSSSS PÅ ERT 2011!!!

sommar<3

RSS 2.0