Today.

Gday!

Har lite bilder att visa från gårdagens sminkning som en trea gjorde på mig. Hösttema.
Jag sminkade också en tre, snacka om att jag var nervös..Men det gick faktiskt bra. Drömde inatt att min makeup-lärare sa att jag gjorde den bästa ha-ha-ha, fick mit ett gott skratt när jag vakna iaf.

Idag: Orientering med skolan sen ska man gå en tipspromenad på 5km KUL VA!
Nej inte ett dugg, ska iaf åka hem till min syster sen och titta på deras hund som dom har köpt:) En liten Alma. Nej nu ska jag ta och göra lite frukost.
Fan äppelmosen är slut så det blir inge havregrynsgröt idag:(
Ha en bra dag!


Everything'll be alright.

Skolan idag var mycket rolig. Vi hade först teori med skuggteknik och modellering.Verkligen lärorik! Man märker nu att det blir mer och mer att plugga in som verkligen är sånt man måste kunna. Så det blir att läsa in sånt där nu så det verkligen sitter där.
Sen sminkade vi också en varsin Clean Beauty, var roligt. Ooooh vi ska få vara med och sminka till gymnasiemässan, snacka om roligt. Självklart så måste man göra ett test innan, men det ska bli roligt:)
Imorrn har vi kundmottagning. KOM! BOKA! Västerås Spa and Beauty, välkomna:)


Nu.

Nu dusch, sen Idol, senare bloggar jag om min dag och vad jag har lärt mig
PEACE

New week.

Måndag och ny vecka. Är faktiskt taggad, ska bli kul att se vad vi ska göra i skolan denna vecka. Alltid lika kul att vänta och se. Hoppas på flätteknik på hårstylingen på onsdag!
Idag är det make på schemat, dvs jag kan sova längre för jag slipper sminka mig. Såå skönt!
Förra veckan gjorde vi ju en extrem-sminkning, undra vad vi ska få lära oss idag. Jag vill jätte gärna lära mig hur man lägger en PERFEKT, verkligen perfekt skugga.

Happy Sunday.

Kvällen igår började hos Sara med tjejerna, det var mys, riktigt mys.
Hon hade plockat ut bord och stolarna så satt vi där ett tag tills vi åkte vidare. Mötte upp Louise och Amanda också så dom hängde på oss:)
Kvällen slutade på donken med natt-käk för vissa och andra drog vidare. Men jag var trött och klockan var väl ändå ett (?) om jag minns rätt så jag åkte hem.

Idag har jag och Paddan vart på vinden och letat fram vårt ps2, så våran eftermiddag har bestått av Singstar och dansmatta. Riktigt roligt haha. (Nördar)
Nu väntar jag på god mat, och sedan blir det söndags-fika.
Ser ut som "stirr-ögon" haha men jag skulle göra ett gott försök att att visa kvällens make...Men lyckades inte så bra.

Lördag.

Sovit ut..Riktigt skönt! Fast ska ändå inte klaga på att jag har gått upp tidigt varje dag.
Igår hos Sara då, riktigt skönt att bara ligga inne och glo på tv och äta massa gott det var verkligen länge sen.
Kom väl hem kvart över ett kanske och däcka i sängen på bums. (På bums hahah)
Idag då? Får se vilka tjejer som inte har något för sig så ska vi ha lite ruuuligt:)
Kanske tar mig ner på stan innan och ser och jag hittar något fint. Kommer dock vara smockat med folk eftersom det är löning, men whatever.
Nu ska jag äta frulle peace.

Fredag.

Helg, skönt! Seg dag i skolan, med två timmars av alla kärnämnen. Seriöst verkligen man hjärttvättas av två timmars matte.
Nu: Kvällsmat sen hem till Sara med Dilan och Sabat och titta på Idol och moffa.
Ha en trevlig fredag

Nice.

Paus i Idol så passar på att...

Kolla vad snyggt!! Riktig perfekt, snart så kan jag med...snart så!

Mediamarkt.

Nyss vart på Mediamarkt. Älskar den affären. Verkligen! Haha känns som man bor där när man kommer dit. Får prova allt. Becca skulle köpa en tv och med sig hem fick hon en Sony 32. Och jag köpte med mig ett par skulcandy hörlurar, mycket bra. Nu är jag ännu mer happy.
Puss nu är det Idol!
Ha en bra kväll:)


You are the one i've been waiting for.

Lycklig som jag var när jag kom till skolan och fick höra att idrotten var inställd. Yees inget coopertest. Så efter den låååånga seeega (alltså jag överdriver inte när jag säger att Valter är SJUKT seg!!!!!!!) datakunskapen så åkte jag och tjejerna i klassen ner till stan för att käka spicy, mmmm satt fint i kistan. Sen skilldes vi åt och jag strosa lite på stan, var ute efter smycken och det hittade jag också. Ett på JC och två från Gina. Ush spenderade alldeles för mkt pengar på bara smycken haha..Äsh ångrar det inte iaf.

Nu: Skriva om en svenska-novell och plugga in lite glosor.



Datakunskap.

Finns inget att säga, så jävla segt! Vill dö!

090924

September börjar rulla mot sitt slut, det är bra tycker jag. Låter konstigt men jag vill faktiskt ha vinter, det är en sån mysig tid.
Just ja igår glömde jag skriva och visa bilder från skolan (var för glad idag) vi tränade på att rulla hår i spolar och sedan göra en mohikan, det var faktiskt roligt:)
Idag har jag dock datakunskap i tre timmar sen gympa..kopertestet blää!



Okammad

Kammad

I remember the sound.

Idag är jag glad. Riktigt glad. Även om jag inte får gå på Joshuas konsert i sthlm för det är 18 års gräns är jag ändå riktigt glad.
Fick min semesterersättning från jobbet i somras och det var mkt mer än jag trodde, oooooooch så är detta generösa veckan för mamma och Anders tror jag fan..Först platt-tv som vi fick in från deras rum, sen vill vi ju röja i den stora skrubben som vi hari vårt rum och ta bort våra byråer och göra den till en garderob och ja det skulle dom ju tänka på, sen IDAG woho har jag fått en laptop fyfan är så jävla glad. Allt mitt tjat om att åka till mediamarkt och titta på en så har dom köpt en. Fast det är ju en hake hahaha mamma fyller ju 40 och då för att alla inte ska åka så köper dom en data, mmm ja ni fattar men gör inte mig något:D så nu idag är jag glad! Och jag har absolut inte skrivit det jag skulle nu dvs om min dag och vad vi gjorde i skolan. Men jag tar det i nästa inlägg är fortfarande för HAPPY!!!!!!!!!!!
Ska se om jag hittar en bild på lappen..


Gormorgon.

Hallå på er:)
Onsdag idag! Det är innebär hårstyling, hoppas nu att vi ska göra på varandra för jag fixar inte håret idag haha. Kanske ska platta det för säkerthetsskull?
Men senare idag ska jag åka och träna med Josefine, men jag har skrivbrist men jag ska fortsätta lyssna på Joshua och gå och platta håret
Ha en en bra!


Idol.

Nu har vi vart på Ikea, i hopp om att hitta en fin hylla till vårt rum men icke sa nicke...Borde egentligen ha pluggat idag, förbereda mitt tal och läsa min novell hmm! Nu blir det Idol.

Här ser ni "Lady gaga", dock skulle håret vart bättre med en lugg och så men det gick inte att få till. Hade helst velat haft hennes coola rosett men lite för svårt än.

They bring me to you

Jag älskar skolan, jag älskar att få hålla på med make, jag älskar hår jag älskar det verkligen! Har jag valt rätt yrkesväg? JA! Verkligen, jag kan inte få det bättre.
Iallafall idag fick vi temat "Artist" och man skulle göra en verkligen look alike och Alex gjorde mig till Lady Gaga, sminkningen vart nice som fan:)
Och jag skulle göra henne till en Christina Aguilera, dock vart sminkningen en normal dags och håret mera extremt eftersom jag sminkade en extrem igår.
Tog aldrig bilder på min egna, men dock så gjorde Alex det får se om hon lägger in bilder på sin blogg så jag kan sno lite hehe:)


090922

IDAG är det 090922, haha jag skrev fel igår:) Men Linda fyllde igår ändå och inte idag.
Så skola idag, kundmottagning på schemat, välkomna att boka och komma! Fast idag ska Alex få sminka mig eftersom hon inte hann igår. Och som vanligt så blir det ingen outfit bild men jag har på mig lackleggings, grå tee, nitbälte stora ringar och halsband:) Just the way i like it.
Har nördat med the voice hela morgonen, är så skönt nu när vi har fått den sköööna tv!
Nej nu börjar klockan närma sig tio i, dags att hoppa på cykeln.
CIAO

Tjohej.

Läser första twilight-boken på engelska eftersom vi ska läsa en bok i engelskan och sedan skriva en recension, och fjärde på svenska eftersom vi ska läsa en bok i svenskan också och skkriva läslogg...puuuuh hur tror dom vi ska hinna med att läsa TVÅ böcker?! haha Jaja, jag gör mitt bästa, nu ska jag iaf fortsätta skriva på min engelska som ska vara inne före.
Ha en bra kväll (k)


090922

Grattis till Linda på din födelsedag:)

Idag var en rolig skoldag, började med att vi fick titta på en nagelfilm dom gjorde faktiskt så jävla coola naglar haha. Sen så skulle vi få göra en extremsminkning, jag och Alex var ett par så jag började på henne. Och aaaaha extrem sa hon nu då, först ville jag ha lila skugga men njaaae ändrade mig till grön faktiskt. Det var så roligt att få sminka sådär med fetsminket och även om min sminkning vart med fest än extrem (hahah) så var det så jävla roligt.

Nu är jag hemkommer från ett svettigt medelpass på friskis. Roligt men jobbigt!
Nu ska jag visa bilder från min sminkning i både kallt och varmt ljus.
Förrsten nu efteråt märkte jag ett litet fel, men om ni inte ser det så håller jag det för mig själv heheh
vad ska man göra, kan inte bli proffs på en gång. Oooch så min bästa mobilkamera (not)
Kallt ljus:


Varmt ljus:



Tell me you passion is gone away.

Vi har tydligen fått en liten skotjuv i huset..Har upptäckt att Anders ecco skor är borta och ett par springskor så nu har vi flyttat in alla skor, vart en jävla hög kan jag lova!

Åkte iväg och körde ett medelpass på friskis, riktigt skönt att komma igång nu efter min lååånga förkylning som jag har haft. Men nu kör vi igen!
Hade egentligen tänkt göra lite svenska idag så jag kunde bli klar och slippa göra i veckan, men äsh är ju tills på fredag och jag har fortfarande helg sååååå ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och njuuuta av tvn som sitter på väggen

Till Dilan.


Sötaste älsklingen

Söndag.

Godmorgon:)
Eller morgon och morgon, vart ju väckt vid elva någon gång. Igår var det en trevlig kväll, vi tjejer åkte hem till Ida och var där ett tag, sedan rullade vi ner mot kulturnatten och det var ju inte så mycket att se.
Idag är det en sån här typisk "söndag" dag med städ, fixar och donar och träning. Och yes äntligen kan jag nog börja träna lite smått efter min stora förkkylning.
Ooooh bakom mig här nu bär Anders och Madde in platt-tv som mamma och Anders har haft i deras rum, men nu jävlar kommer den upp på våran vägg HAPPY FACE. Sen så ska vi röja i förrådet så vi kan få göra om den till en liten garderob för vi får fan inte plats annars. Gillar när dom är så generösa.....
Längtar till skolan imorrn, make up står på schemat wihu! Nej nu ska jag lägga in lite bilder från Mimmi och Maja och så:)
Ha en bra dag!

Ivriga som få när paketen kom fram!

Älskade syster<3

Tårtan var poppis, roligast var ju allt när Maja satt tårtan på pappas stol och han sätter sig. Hahahah lycklig vart hon och vi skratta som aldrig förr! Skit lycklig verkligen.
Pappa: VEM FAN HAR LAGT TÅRTA HÄR?!
Maja: *skrattar och är glad* DEEET VAR JAG!!!!!:D:D
Jag: Maja varför la du tårtan där?
Maja: FÖR PAPPA SKULLE SITTA DÄR! :D
Hahahahahah


Say you want the same thing to.

Okej det skiter sig med bilderna...jag orkar inte lägga in dom just nu. Jag ska iallafall ner på stan med några flicks och käka, dock har jag största problemet...Orkar verkligen inte gå och sminka mig! Hahahah skoja inte något problem det heller, men har inte ork.
Iallafall så orkar jag inte heller fota en outfit, så kvällens är lackleggings, vit tunika med nitbälte och converse, då jag gicki höga skor HELA dagen igår och imorse när jag åkte hem så är mina fötter liiite utslitna:)
Men nej nu ska jag gå och sminka mig så jag får det gjort

Var inte denna lila färg snygg??? Måste ha den, verkligen...gillade den mycket!

Lördag.

Madde är en mupp som skrev ett inlägg också haha:) Meeen ska berätta lite om gårdagen, (dock var jag ju förjävlig med bilder) men jag och Alex kom inte till Hallsta förns halv åtta typ...lite segt men lite strul hit och dit gjorde ändå inte så mycket! Men sen hade vi en väldigt bra kväll hos Maya drog vidare, var tråkigt så jag Marissa och Alex gick tillbaka till Maya sen kanske vi somna som dödingar vid två någon gång! Just det, 6 personer i en 27 kvadratmeters lägenhet(y) gick prima skinka hahah.
 Bussen hem gick tio så nu väntar jag på en goooood frukost:)
Dagens planer är oklara....och jag lägger in bilder från kalaset i torsdags lite senare, nu kurrar magen
(k)

Gueststar: Madelen

Ja som Jessica så rart beordrade mig ska jag gästblogga här!
Hon är iväg till hallsta för att umgås med sina klasskamrater och kan inte uppdatera så nu får ni glädjen att läsa ett inlägg skrivet av moi istället.
Tyvärr så har jag dock inte tid att skriva någon längre historia eftersom jag själv också ska iväg men jag kan ju meddela för erat intresse att min dag har varit helt okej. Skolfoto och några enkla uppgifter har stått på schemat. Och hamburgetallrik till lunch, satt inte helt fel.
Nu ska jag fixa lite saker och så innan jag drar. Ciao!
Ps. Läs min blogg istället, den är mycke bättre, muhaha :) http://madelennn.blogg.se

Dålig uppdatering nu...

Jag kommer inte kunna skriva idag, så det blir imorrn när jag kommer hem för jag åker direkt till Hallsta efter skolan till Maya i klassen:) Men imorrn kommer bilder och beskrivning från i går, (Mimmi och Majas kalas) och bilder från ikväll....soooo dont miss me, jk ;) ahah
PEACE, ha en bra fredag(k)

090917

Nu är det skola på Råby igen...Ser verkligen inte fram emot dom dagarna, speciellt inte med Datakunskap i tre timmar (uuuuh) plus att det inte blir någon gympa för mig med den här hostan och så mååååste jag bli frisk.
Efter skolan ska jag gå och hämta Melwin och Bella på dagis, wooooh:D tycker sånt där är så roligt haha:) Sen ikväll hem till pappa min och fira Mimmi och Maja!
Men ha en bra dag, ska försöka uppdateria ikväll också beror på hur mkt plugg jag har när jag kommer hem:)

It's always gonna be another you

Just ja hahah idag i skolan svarade jag i kundtelefonen för första gången, fyfan jag vart så jävla nervös, speciellt när hon nsa att hon ville permanenta och frågade mig om man kunde göra halv "vågigt" ist för massa lockar...Jag bah i telefonen (eeeeeeeeeeeeh?) haha går ju inte frisör så fick total backout och visste inte vad jag skulle göra. Som tur va så var min styling lärare Lena där så hon fanns till god hjälp:D
Men annars gick det bra, men kika in på vår blogg för mer info och kvällsöppet och sånt ifall ni vill boka:)
Jag funderar just nu på att antingen lägga mig i sängen, träna lite mer på förra veckans eng-glosor som jag missade eller leka lite med Maddes jb-data...hmmm

Håruppsättning

Riktigt rolig och lärorik dag i skolan, vi fick göra våran första uppsättning. Och det var en "lätt" uppsättning men kan lova er att lätt var det ju inte direkt. Fast riktigt roligt, men som vanligt när man är klar och allt så vill man ju bara ta ner den för man kom på ett bättre sätt att göra den på. Aja..första gången vad ska man göra?
Åkte ner på stan och till Ikea sen för att leta present till Mimmi och Maja, inte det lättaste direkt haha.
Nu är det plugg/Idol/städning på schemat sen viiiiips i säng!!!





090916

Nu bär det av till skolan, hårstyling står på schemat. Det är verkligen roligt! Efter skolan ska jag och mina käääära systrar åka ner på stan och kolla efter present till mina andra käääära systrar Mimma och Maja eftersom dom fyller:)
Madde ska till tanläkaren muhahahaha!

Naglar


Jag vill göra nagelförlägning igen...Hoppas jag kan få göra det snart i skolan:)
Nuuu ska jag nog plugga/läsa lite:)

Frans och bryn- färgning

Idag stod det kundmottagning på schemat, men vi ettor tar ju inga kunder än så vi skulle lära oss fran och brynfärgning. Och ja...Jag var nervös som satan för det är pillrigt, och det ska bli jämt, och man vill ju inte att kunden ska gå därifrån svart som satan under ögonen utan att det går bort! Så det var faktiskt svårt men roligt.
Fick också våra fina "rockar/tunikor" som vi ska ha när det är kunder, make eller ja naglar! Eller faktiskt i stort sätt hela tiden.
Vi gjorde också en lätt ansiktsrengöring. Riktigt roligt.
OOOOOCH jag är så glaaaaaad, One tree hill Säsong 7 kom idag :)))))))


Svårt att få till en bra bild, men man ser hyffsat iaf!


Mmmmm, här skulle man ligga hela dagarna.


Färglära....?

Nu ska jag sätta mig ner och läsa igenom färglära, och renskriva det som jag "slarv" skrev idag på teorin. Sen så måste jag läsa mer i min engelskabok så jag kommer någonstans...OCH börja med min new york läxa! Sådärja..Nu börjar läxorna komma känner jag:) Sweet *not

090914

Hallå där:)
Började med teori om färger idag i skolan, dvs vi satte igång med fetsminket! Riktigt svårt att få fram en bra bas till sig själv, efter några provanden hit och dit så slutade det med fudge och creme till min hudfärg. Förstår om ni inte fattar haha:)
Sedan inte så mycket mer, fetsminket, planering inför gymnasiemässan och jag tror jag ska fota faktiskt?:) Inte riktigt bestämt än men tror det blir så.
Nu är jag riktigt sugen på vindruvor, ska säga åt Paddan att vi ska cykla ner till coop.

Hej hopp

Ska snart klä på mig lite frääsha kläder och möta upp tjejerna på Cornetto..som dom flesta söndagar men vi gillar det :)
Halsen känns ju inte ett dugg bättre, och jag som ska käka där hoppas att jag kommer kunna njuta av maten buuhu!
Vill ha något roligt att berätta men tror nog inte att jag har det.........Oooh imorrn börjar vi med fet sminket jag har läääängtat! Och nu känner jag att jag måste springa på toa innan jag rinner igenom *Ooooops

090913

Haaallåå där:) Var en trevlig kväll igår även om det inte vart direkt som vi hade tänkt oss:)
Men eftersom jag inte kunde lägga in bilder på bloggen igår ska jag göra ett nytt försök idag och visa lite av det som jag köpte igår på stan.
Men jag kom iallafall hem halv tolv igår(?) min hals ville inte vara på min sida så det gick inte så bra...Men det var en trevlig kväll mycket cyklande men ja så blir det ju:) Nu ska jag se om jag får in bilder!
Yes bilderna funkade att lägga in!

Ett av dom lackleggingsarna som jag köpte, dom här från MQ, hade också på mig dom här igår:)

Det andra paret, dom här från Gina

En hårinpackning och ett nytt värmeskydd

En guldbrun skugga från MUS

En grönskimmer skugga från MUS som jag också hade i går kväll...Myycket fin:)

Lördag

Nu åker jag snart iväg till gryta,  to Mr:kocis house för tjejmiddag och lite sånt:) Halsmandlarna sitter där dom sitter kan inte göra något åt dom..aj aj
Och jag har handlat lite stuff idag men något är fel och jag kan inte lägga in bilder på bloggennnnn!!
Men ska fixas imorrn därav en bättre uppdatering också
Ha en bra kväll :)

Jädra halsmandlar

Jag tar mig i kragen och skriver ett litet kvällsinlägg här till er:) Har ju inte mått så bra denna vecka, förkylningen har setat uppifrån och ner, och har vart hemma från skolan både idag och igår ju och halsen har bara gjort mer och mer ont och idag kom såklart svullnaden och febern..uuush ska dricka mycket te och knarka strepsil så jag är pigg och kry till Mr:kocis middag imorrn:)
Mamma och Anders for ju iväg uppåt till Norrland så vi är hemma själva! Men nu ska jag nog göra tvn sällskap i hop om något bra??


090911

Elfte september idag då..får se om något kommer hända! Man borde tro på sånt där fast jag vet inte..egentligen så gör jag inte det.
Jag är hemma idag också, kändes att det behövdes! Dock inge feber eller så men jävligt ont i halsen och snuvan vill ju inte försvinna.......
Men vad ska jag göra nu? Rummet ser förjävligt ut, orkar jag städa? Njaaaae, tvätt i maskinen, orkar jag hänga upp? Njaaaaaaae, disk i diskmaskinen orkar jag plocka ur? Njaaaaae, tv som står på och täcket som ligger i soffan, orkar jag lägga mig? JAAA!! Allt annat får vänta ett tag hihi


A girl must love...

SHOOOOOES!
Halsen dödar mig, och snoran så bestämde mig för att stanna hemma och vila lite! Så därför gick jag och Mads till Ica och hämtade ut mina skor som jag hade beställt från Nelly!
MKKKKT snyggare i verkligheten, min nya kärlek<3
Igår i skolan så hade vi hår, och våran nya hårstylingslärare kom och hon verkar jätte bra! Hon heter Lena och har en egen frisör salong och har jobbat med hår i 18 år om jag minns rätt:)
Men vi fick lära oss fönteknik och tuperingsteknik, var inte så svårt! Och just ja ljög för er i går tror att kundmottagnngarna är på måndagar, tisdagar och fredagar!



Muhahah (k)

Innan jag går..lite info

Tänkte att jag skulle slänga in lite info angå. När, vart, hur man bokar och vart lokalen ligger (skolan)!
Telefonnr som man ringer för att boka 021-12 20 02 Då ringer man alltså och sen säger man bara vilken behandling det är man vill ha, kan vara makeup, hudvård, spa, hår eller naglar. Så säger dom säkert en tid som dom har ledig om det inte funkar för kunden så ber man om en annan tid helt enkelt.
Skolan då, den ligger på Lysgränd 1 heter gatan, ligger nästan mittemot Friskis&Svettis på björnövägen, och sportköket. I närheten av VL också. Finns karta men det är jätte lätt att hitta dit.
Receptionen hittar du två trappor upp. Och det är kundmottagning mellan tio till ca fyra-halv fem på tisdag, onsdagar och fredagar om jag minns rätt.
Jag tror det var allt som man behöver veta. Det finns också en blogg som vi ettor, tvåor och treor (stylister) har. www.stylisterna.blogg.se

HOPPAS NI HITTAR:))


090909

ÅÅh jag som inte orkade lägga in ett blogginlägg idag för jag kom nyss hem och var så trött, hängig, ont i halsen hostar och snorar men fan kände mig tvungen att lägga in iallafall ETT inlägg på 090909 hahaha jag vet mobbad...

GODNATT


With love

Sänder extra kärlek till min bästavän Sara idag
med tanke på hennes plastmorfar<3<3
I'll be there

090908

Skolan idag var väldigt lärorik och späääännande, våra faddrar (treorna) hade ett litet test att göra på EN TIMME! Då skulle dom hinna med att göra en glamoursminkning och en hårstyling, för i helgen är det två som får följa med till Norge och sminka, alla kände skit stor press och min fadder Louise heter hon var verkligen jääätte duktig, och gjorde en skitsnygg sminkning! Sophia vår makeup lärare skulle sedan göra en bedömning och välja ut två stycken, och min fadder vart utvald, verkligen jätte roligt.
Sedan fick vi vara med och titta lite när treorna hade kunder, ganska segt men lärorikt.

Såhär såg det ut på ett ungefär..ush vill också gå i trean NU NU NU!

Läpparna vart nice som fan:)

hahahah

Off to school.

Nu åker jag till skolan, eller a okej om tio minuter! Tänkte ha mina nya skor, så upp tillbevis om dom är sköna som jag hoppas att dom är:D
Men ingen outfit bild idag, har ej tid med det! Men ha en bra dag
pösssss

Prislista

Som dom flesta vet så går jag på en praktisk skola, dvs vi har mer praktiskt än teoretiskt och då så har vi också kundmottagningar, vi har på tisdagar dvs imorgon, dock tar inte jag/vi emot kunder än men självklart om man känner sig säker på det man gör så får man ta emot kunder redan nu om man skulle vilja det! Men eftersom vi är elever så har vi nästan halva priset på alla våra behandlingar, och underskatta inte oss bara för vi är elever, tro mig dom på skolan vet mer än vad man tror..som sagt en TREårig utbildning tillskillnad från sådana skolor som bara är tex 20 veckor som man betalar jävligt mycket för, men det jag skulle komma till var prislistan som jag tänkte lägga ut:)

SPA

Ansiktsvård, 50 min 150,00 kr
- Rengöring, peeling, mask, massage
- Tillägg för Guldmask 50,00 kr

Skrubb (helkropp)1 pers. inkl skrubb 30 min 100,00 kr

Kurbad 1 pers. inkl skrubb 45 min 125,00 kr

Kurbad 2 pers. inkl skrubb 45 min 150,00 kr

Inpackning 60 min 250,00 kr
– inkl skrubb & lättare ansiktsvård

SPA-kur för fötter 50 min 150,00 kr

Spraytanning airbrush 30 min 180,00 kr

Spraytanning m. Flaska 30 min 280,00 kr
– inkl flaskan räcker till 3 behandlingar till

Vaxning hela ben + bikini 90 min 150,00 kr

Vaxning halva ben 45 min 100,00 kr

Vaxning armar 30 min 50,00 kr

Massage helkropp 60 min 175,00 kr

Massage halvkropp 30 min 125,00 kr

Massage rygg + axlar 20 min 75,00 kr

SPA-kur 1: 100min 200,00 kr
– skrubb, helkroppsmassage

Tjejpaket: 3,5 h 325,00 kr
- fotkur, klassiskmanikyr,
makeup& hårstyling

Lyxpaket: Halv dag 700,00 kr
- skrubb, kurbad, halvkroppsmassage,
ansiktsvård, SPA-kur för fötter, lyxmanikyr,
dagsmakeup & hårstyling.
Parlyx: 3 h 950,00 kr
- skrubb, kurbad, kroppsinpackning,
halvkroppsmassage, lyxmanikyr
(Killar utan polering & lackning)


Naglar och händer

Minimanikyr 15 min 50,00 kr

Klassiskmanikyr 30 min 75,00 kr

Lyxmanikyr 60 min 125,00 kr

Nagelförstärkning 90 min 200,00 kr

Nagelförlängning 3 h 350,00 kr
– Silke, glasfiber, akryl, gele

Dekorering fr. 15 min fr.20,00 kr

Återbesök 1-2 veckor 60 min 250,00 kr

Återbesök 3 veckor + 3 h 300,00 kr


Makeup

Dagsmakeup 30 min Gratis!

Festmakeup 60-90 min fr.75,00 kr
- Tillägg ögonfransar

Brudmakeup 90 min 300,00 kr
- inkl provsminkning och konsultation

Makeup konsultation 120 min 100,00 kr

Frans & bryn färgning 30 min 50,00 kr

Fransfärg 30 min 30,00 kr

Brynfärg & plockning 30 min 30,00 kr


Frisör

Eleverna utbildas till Hårologer så vi erbjuder dig utan kostnad digital hår – och

hårbottenanalys i samband med övriga behandlingar.

Klippning

Frisyrstyling

Långhårsuppsättning

Permanent

Färgbehandling

Frans –och ögonbrynsfärg 50 kr

inkl tvätt och frisyrstyling 100 krfön eller läggning inkl tvätt 75 krinkl tvätt och läggning 200 krinkl klippning och frisyrstyling 350 krexkl. klippning 300 kr

Långhårstillägg kan förekomma inom permanent -och färgbehandlingarna.


hold memory close at hand



Ska faktiskt länka tjejen som jag snor inspirationsbilder av...
http://micromiss.blogg.se 

090907

Idag stoood det smink på schemat, dock så hade vi inte det utan vi skulle till stan och ställa lite frågor till olika butiker! (salong)stylisterna behövde hjälp idag så jag fick gå ner till dom och få en ansiktsrengöring sköööönt, sen så gjorde jag inte så mycket mera i skolan, strosade runt haha vi var ojämna så ja:)
Sen så mötte jag upp lite fliiickor på stan, var inte alls meningen att jag skulle köpa något men jag fick faktiskt med mig ett par skor hem, känns som om dom kan bli ganska sköna nu till hösten:)

Var egentligen ett par andra liknande som jag ville ha men dom skulle inte få in dom mera, men har tittat på dom här också såååååå:D

fredag

Skoldag med vanliga kärnämnes lektioner idag, måste bara berätta på matten att vi har fyra olika böcker, en för g-, en för g+, en för vg och en för mvg och dom har olika färger, och jag var den ENDA i klassen som tog grön dvs g+ resten tog vg eller mvg fyfan då känner man sig dålig..men vad göra vad göra haha
Nu sitter jag hos Sara, får se vart kvällen tar oss och jag har inget mer att säga tror jag..sååååå
PEEEACE

Skola

Datakunskap och gympa idag..Bio ikväll med Fröjden fröjd, hon hade nå gratisbiljetter så kvinnan tar med mig:DD
Prinsessa heter filmen, det var tydligen någon förhandsvisning, får se hur den är!
Nu vill jag ha lunch för min mage kurrar, och just ja det var bafra 5,1 km till min skola baaaaaajs vl!!!!!! BLIR SÅ AAAARG

Inspiration


090902

Jag hade väldigt låga förväntningar i dag för vi skulle till björnön med skolan, men det var fan skit roligt:D Vi hade olika samarbetsövnngar, vissa var väl lite tråkigare men vissa som när vi skulle gå och förflytta oss med backar, okej omöjligt att berätta det roliga haha ni får nöja er med att det var kul!
Men mindre roligt att jag sträckte axeln i en övning och trodde att jag skulle dö, det gjorde sjukt ont...
Seeeen efter skolan åkte jag Sabat och Maria till Önsta, fan vad jag saknar det!! Det var roligt att se alla verkligen, saknar önsta
Jag åkte sedan med Sabat till rudbeck bara för att kika in, oooooh det är stort hahaha om man jämför med min skola som är SKIIIIT liten, den är verkligen sjukt liten och det här inlägget blir för långt så orkar inte gå in på detaljer, men sen gick jag vidare till stan fixade nytt kontokort och lite träffade Fröjd följde med henne hem, provade en sminkning på henne, inge bra resultat men men det blir bättre och nu hemma

Köpte ett halsband från HM..borde inskaffa mig ett smycketräd snart
Köpte också HMs torrschampoo som jag har hört ska vara bra så nu ska jag prova det :)

Hon ville ha en sotning, dock vart det inte som jag ville...........

090901

Redan första september, känns inte ens som om vi har haft sommarlov haha:)
Riktigt skön dag i skolan, började med att treorna (våra faddrar) fick göra en varsin frivillig behandling på oss, jag valde nagelförlängning :D Lunch och lite smått sedan så skulle tvåorna sminka oss, hahah riktiga försökskaniner men dom skulle öva till gymnasiemässan så lite fantasi sådär, sen var det dags för ett svettigt spinnigspass och troooo mig det var riktigt svettigt!!
Juuust ja glömde säga att FUCKING vl inte ger mig busskort?!?!?!?! VAFAN?? Det är ju långt till råby tror dom att jag ska cykla hela vägen? Nej fan ska ringa och klaga ska fan ha ett!!!
Och imorrn är det teambulding på björnön med alla ettor uuuuuh?

Sminkningen..haha bjussar lite här:)



RSS 2.0