SOLIGT.

Vaaaarmt ute...Jag har bränt mig också så tänkte ta det lugnt och ligga inne ett tag. Är även så himla varmt på vår uteplats. Har inte direkt något att skriva om heller...Ska jobba på Galna glassen på torsdag och lördag, känns skönt med cash.
NEJ JAG VILL HA GLASS!
HEJDÅ!

Bättre sent...

I måndags när vi fira Becca så fotade jag ju min makeup som jag glömt att visa. Gjorde en väldigt typisk dagsmakeup, fast la i lite glitter.



Sommarträff med Makeup store.

Tror nog dom flesta vet att jag praktiserar på Makeup store i Eskilstuna, och idag hade som en sommarträff dels för att säga hejdå till Paulina och Malin som slutar, så vi började med att åka hem till Merits föräldrar, det var alltså Merit som hade ordnat allt. Och där började vi med tipspromenad som jag vannnn wooooh. Vann 600 kr på Carino spa som vi senare åkte till men iallafall sedan satt vi ute och åt lunchfikade med tårta som Merits söta mamma hade bakat. Och sedan åkte vi iväg till spat för att bubbla, basta och ha det mysigt. Kan ju lungt säga att Merit skämde bort oss verkligen. För vi åkte sen till HåPes och åt middag/förrätt eller om man ville ha efterrätt. Jag tog dock lamm som nästan alla tog och vitlöksbröd. Galet gott.
Jag har haft en sån jääääkla bra dag med bästa tjejerna. Jag har fått en sån jäkla bra praktikplats och kommer säkert vara kvar alla tre år. Älskar det.
Glömde ju kameran SÅKLART! Men tog någon bild med mobben...



Up and away.

Nu åker jag iväg till farmor för att fira Becca med Pappa och dom andra. Är ju hennes 18-års dag idag...Herreee
Blir en full vecka denna vecka, jobb imorgon på Galna glassen, jobb onsdag Eskilstuna Makeup store, tillbaka till Eskilstuna på torsdag för emn träff med bästa tjejerna på Makeup store. Och det bästa av alla, Greeeeekland närmar sig.

Makei makei.

Ja även om jag har sommarlov så jag kan ju iallafall lägga upp makeup bilder.
Har tagit med annan kamera men orkar inte lägga in nu så webkameran får agera fotograf.
Tänka vanliga dagsmake med brun glob fast la till glitter eyeshadow som kanske inte syns nu i webben..



Okej, nej det syntes inte men whateeeeva, lägger in annan bild senare där det synssss.
Puss på er.

Söndag.

Alltså min blogg whaaatta hell, den blir ju tråkig som fan under sommaren! Vet inte vad jag ska skriva om...Mina dagar? uh tråkigt men jag får väl göra det hehe
Nedräkning till Greeeeece som fan nu, det är nära! Kul att Dilan mailade Kenza (eftersom hon brukar bo på det hotellet) och frågade om hon kunde berätta lite om det och svarade: Jag vet inte om du tror på spöken men det var iallafall där jag såg ett men annars är det bra, en bra bit till platanias där allt party är men taxi kostar bara 7 euro.
Okej, ja det låter ju bra bortsätt från spöket...ahaha Maria klädskåpet är ditt!

Nej men annars så ska vi fira Becca både idag och imorrn eftersom att hon fyller 18 imorgon, damn it!
Men ha en bra dag pussssss

Woho.

Dålig uppdatering men sommarlov, och det betyder att jag inte har något roligt att berätta från skola eller praktik haha...
Men imorrn så ska jag provjobba på Galna glassen i Gallerian! Alltså GODASTE!!!! Och vecka 27 ska jag jobba med Josefine en vecka att sälja lotter så låter som jag kommer lbi upptagen med jobb fram tills grekland om allt går bra. But heeey det är endå det enda som jag har inplanerat så är bara glad:) Hoppas allt går bra imorrn nu då.
Och nej jag har inte så mycket mer att säga faktiskt, sommarlov as skönt.
Ska ut o glida med bilen nu tjarrrrååå

Best friends stick together.

Måste bara länka till detta inlägg på Kenzas blogg, eftersom jag inte går på samma skola som någon utan mina bästa vänner och denna mening får en att se hur jävla bra vänner jag har: Men som sagt, ingenting kommer kunna skilja dig och dina bästa vänner åt! De allra finaste och underbaraste stannar kvar, vad som än händer.

Vi kommer vara bästa vänner hela livet. Så är det!

BIONIC.

Makeup is a lifestyle,
it’s a choice, it’s a freedom of expression,
you have to live it, you have to love it, and you have to breathe it.

Från Christina Aguileras nya album. Ändrade ordet makeup från fashion.
Älskar hennes nya album!


The last week.

Märkte att min titel lät lite som filmen The last song haha..
Men iallafall, sista skolveckan imorrn och jag kommer saaaaaaakna mina tjejer i klassen<3 HVS09! Men nästa år går vi i tvåan, fan vad great! Och jag längar så mycket, vill utvecklas.
Men fan vad jag kommer sakna tjejerna. Förhoppningsvis så ska vi ta en tripp till Alex stuga någon dag. YAY!
Ska krypa ner till sängs och ladda för en mysvecka.

Åh just ja ska prata med min lärare imorrn om jag får göra om mitt praktiska prov VILL VILL VILL!
Puss och godnatt

Seg.

Jaa seg var ordet, dålig uppdatering men jag har inte orkat..Nu ska jag åka ner till kajen för maaaaat hihi
Puss


Praktiskt.

Praktiskt prov i makeup B idag, gick skit dåligt, inte nöjd alls! Seriöst jag hade inte brytt mig ett skit om jag inte hade velat det här så mycket. Men jag vill ju det, vill det så jävla mycket...Skitsamma mina tjejer är bäst iallafall, dom får en alltid på bra humör även om dom inte gör något spec, i love you!
Nu ska jag göra ingenting, är klar med alla inlämningar i skolan och har kirrat ett mvg i engelska kursen det är jag för jävla gad för iallafall:)

Hahaha..

Hallå där.

Praktik idag, och idag var jag extra glad när jag var där för jag skulle plocka produkter för de pengar som jag hade tjänat. Plockade ihop saker SKIT snabbt för jag fick såå jäääävla bråttom till tåget, galet! Haha..Så hann inte tänka så mkt utan tog lite saker men blev endå as nöjd. Tack Merit:) Fick dock så bråttom så jag knappt hann hjälpa en kund som kom och inte riktigt säga hejdå till min handledare..Men ska tillbaka den 16e för då ville hon ha lite avslutningssak som hon vägra berätta vad det var hehe spännande..


in order from right side:
E/d vampire
Lipstick TRIP
Lippencil NATURAL
Ögonbrynspenna ljusaste. Number 3.
Rougeborste snedskuren.
Snedskuren syntet. (impuls som fan)
Skuggpensel minsta, också lite impuls haha.
Skin serum. UNDERBAR PRODUKT.

RSS 2.0