ooops

Jag har inte glömt bort bloggen jag bara har ett tråkigt liv just nu att skriva om för jag bara jobbar heheh men träningen har jag tagit tag i nuigen, friskis både i söndags och idag, sen på torsdag självklarrrre, nej sorry tråkigt liv, tråkig blogg? så äre det ju bara hahah


joooooobb

Jobb som vanligt idag, fast inte riktigt som vanligt, Fredik fråga om vi ville jobba över till sju idag *gäsp men såklart vi vill det för man får ju övertid fööfan:D Men trötta som satan var vi när mamma kom och hämta oss, men värt är det ändå! Och jag jag fick mitt första "lönesak" idag vet inte vad det heter men ja:)
Fredag imorrn, skönt som fan men nu DUSCH!!

090722

Jobb, jobb och jobb inget annat som händer direkt därför jag inte harnågot roligt att skriva, och inga roliga bilder!
Längtar till helgen, och shiiiiiiiit jag har verkligen inget att skriva hahaha min blogg går i kk...hahah nej men vafan??? Det enda jag kan säga är väl att jag saknar vårat "vän-umgänge" nu är det sommarlov och vi träffas knappt?  Det är nu man borde träffas, men alla gör sina egna saker lite trist kan jag tycka..
Aja den här inlägget vart lika värdelöst som alla andra denna vecka hahaha


090720

Någon gång ska jag väl ta tag i och ändra min design haha...Jobb idag då, inget nytt och inget ovanligt
eller jo Becca och Madde började idag också tack och lov:)
Saknar min papi mne jag tror och hoppas vi ska ses snart?:) Annars då inget nytt?? Lön på fredag HAPPY FACE
Men peace vafan ovärt inlägg hahaha jag har inget att berätta längre så tråkigt jaaaaaaagvet för det enda jag gör är att jobba så kyss och puss och hejdå:)

090718

Shit redan 18 juli haha..snart börjar skolan, jag har iaf skickat in mina gymnasiepapper om att jag tackar ja till calle fast står kvar för högre platser för praktiska:) hoppasssssssss
Igår var en mycket bra och trevlig dag, och idag vette fan? Får se vad ja gör:) Inga planer iallafall och det känns mycket skönt, just nu städar vi och det är så suuuper duuuper kul:) haha
På måndag kommer Becca och Madde till jobbet också HAPPYFACE!
Märker att det blir lite bilder här i bloggen, men eftersom jag jobbar och inte gör så mycket annat så blir det knappt nå bilder..
men PEACE måste fortsätta städa


type the log

Så happy, varför? Många anledningar!
Så jävla saknad, duja..
Så bäst!!

sun

Jag vill ändra min design men orkar inte, Mads känner du sig frivillig???????????????

090715

even if it is you forever
i will miss you everyday
until it stops

090711

En vecka har jag jobbat nu, det är rent utsagt PISSTRÅKIGT!!! Fan gå upp tidigt, sitta vid en dator åtta timmar per/dag +göra exat samma saker precis hela tiden YEY bästa jobbet i världen:)
Haha iallafall idag fick jag iallafall sooooova, och klockan två var det lite "släktfest" hemma gos min farbror och hans fru:) Det var verkligen jätte trevligt, som vanligt är jag dålig med kameran men haha tog faktiskt kort på deras badrum för det är så jävla snyggt och mysigt, djupt badkar, tv, bastu och skit snygg inredning!

Sabat saknar dig din jävel!
Dilan diiiig med vafan, jag tar nästa flyg och hoppas på till LA och kommer:) DÅÅÅÅ bliru väl glaaaaaaad :D

090707

Andra dagen på jobbet och jag är rent utsagt D Ö D ! Okej det är ju inte direkt slitgöra, men man gör samma saker heeeela dagarna, registrerar in ordrar på datan är det enda jag gör, aja jag ska inte klaga jag har ett sommarjobb och det är jag glad för:) Annars då? Det är ju ifs bara det jag har gjort idag, om en halvtimme är det allsång på skansen *nörd..jagvet hahaha men det är ju så bra:DD Plus med BJ så blir det ännu bättre:) hihi
Klockan är halv åtta, jag är trött som satan, jobbet..långtråkigt och juuust ja hahahaha jag är så klantig när man kommer till jobbet så ska man registrera in sig, samma sak när man går på lunch, samma sak när man har ätit klart och när man går hem, hahaha jag glömde att göra alla fyra idag..fan plus att jag glömde matlådan i kylskåpet fyfarao andra dagen vafan jag kommer in i det, ska vara där i sex veckor vafan haha:)

DILAN jag saknar dig verkligen<3

första arbetsdagen

Det gick väl bra tror jag:) Och nej nu orkar jag inte blogga kände jag sängen behöver mig ser jag, så ensam och tyst hahah jk.

sommar

Tror jag har hittat en bra lappe nu som jag tänkte köpa:))) Happy face
Annars idag då? Ovärd dag..trött och uttråkad och imorrn börjar sex veckorns sommarjobb men det ska man väl föfan klara av:D
Justja tror inte jag berättade men jag kom in in på den linjen jag ville..eller jag kom in på stil och trend på carlforska fast jag vill ju mkt hellre gå stylist linjen på praktiska och jag ligger på första reserv så jag får hoppas på det bästa att någon ändrar sig och hoppar av och ger miiiig platsen(a) hahah
Nej men jag hoppas verkligen:) Så jävla dryyygt jag hade verkligen hoppats på en säker plats, hade 260 poång och intagningspoängen var 265 åååhå, aja nu håller jag mina tummar bara:)

Ännu en bild på helgen
Lånar Saras bilder(k) hehehe

090705


Min helg och några flera dagar har bestått med dom här blondinerna:))
Ni är bra:)

fittor i alaska...


Ja..ni kan ju få avgöra själva
hahahaha

090703

Börjar jobba på måndag, it sucks..men det ska bli bra:)
Power meet i dag, chill med Sara, Sara och Thea igår på kajen en mycket trevlig kväll!
Nu: Hälla? Förhoppningsvis....checka på en lappe så jag kan slänga ut den här skit datorn JATACK!!

090701

Aaaaj idag har jag bränt mig..:/ Känns inte nå skönt, var för slarvig med att smrja in mig, hela magen är röd hahaha sviiiiiider, ska ställa mig i duschen och smörja in med After sun!
Annars då, har vart och solat och badat på enhagen, finns inget mysigare badställe, gillar det!
Ikväll då? Ingen aning..Med min svidiga onda mage så hahah, nej men tänkte lägga uin lite bilder nu från veckan och lite så :)

Josefine på Rållis? Kommer inte ihåg vad stället hette, vet att dt var på Fridhemsplan

Mys i vasa samma kväll :))

Min Caaarmen, så söt där hon låg under min brasse medans jag sola(a)


En väldigt trött Maja efter bad, stackarn kunde inte somna för hennes huvud ville inte hållas uppe hahaha

Och en trött Mimmi :)

AAAAAAAAAAAAAAJ!


RSS 2.0