Doft.

Jag var bara tvuuuungen att slå till på denna underbara parfym. Giorgio Armanis nya, etta på doft toppen.
Att en doft kan göra så mycket heheh..
Förlåt för dåligt bloggande, har också lite bilder att visa, jag tänkte göra det i helgen.
Har haft praktik i måndag som förövrigt var jätte roligt, sen jobbade jag på clubkvällen i tisdags som också var jääätte roligt, massa folk, och praktik i onsdags som också var jääätte roligt haha:) Hade en kurs där jag sminkade en lite äldre kvinna, och hon blev så himla nöjd och den känslan som man får en en person blir så nöjd med en sminkning och massa tips som man ger, det är så KUL! Älskar den känslan.

Skaaaka den.

Ja det blir till att fira Nellie Wentz så det rykkkkkker idag!!
Annrs så blev det en väldigt lugn fredag. I skolan hade vi hår lektion och skulle först göra en brud och tärn uppsättning. Hår är verkligen inte min starka sida men jga fick ett roligt besked av min lärare att jag hade bla blivit utvald att få åka till Marbella på praktik för jag hade presterat så bra i skolan, och då blev jag väldigt glad men tyvääääär så är det ju en frisörsalong och jag vill åka dit för att det är utlandspraktik men jag vill också kunna trivas på salongen om jag åker dit och inte längtar hem, och jag vill kunna ge 100 % när jag är där och det känns som att jag inte kommer kunna ge det eftersom jag inte är så insatt i hår lika mycket som i make up..Så jag valde det som kändes mest rätt att tacka nej och vänta på andra möjligheter:)

Praktikdag.

Lugn praktikdag, men vad ska man göra..Det är inte löning förns fredag men det stoppade inte mig från att handla lite hehehe.
Kom nyss hem från Skivstångspass på Friskis, så sjuuukt jobbigt.
Ska titta på nya avsnittet av One tree hill nu och sedan Idol på tv4play:)

Parfym, den fick jag faktiskt av finaste Merit:) Min handledare.
Men annars det nya Blothing Powder som endast retuscherar bort all fett i ansiktet. Det innehåller talc och talc tar bot alla dina blanka ställen, och det innehåller inga färgpigment alls, alltså man blir inte alls vit i ansiktet även om det är helvitt. SKIT bra, och ännu bättre för dig som alltid blir blank i T-zonen, på kinder eller andra partier.

Behövde faktiskt ett nytt rouge så det fick det bli. Sugarpink-SKITSNYGGT! Ligger åt både rött och brunt.
Och en puderborste som jag funderar på länge att köpa.
Hehehe det var allt and im fucking bad.

Bra dag.

Har varit en bra dag på praktiken och ännu bättre när jag kom hem då det väntade ett paket. Och saker hem från praktiken fick jag också. Sooo goood.
Hade kurs på praktiken också, gick bra den med:)


Två skuggor från den nya kollektionen. ASIGT snygga.

Regn.

Fasen vad det regnar, men that aint stopping me för att gå ner till stan och lyssna på när min fina vän Sara Fridens Fröjd ska sjunga i kyrkan:)
Annars då? Sara ska btw vara din och min modell Caaaamilla när vi fotor, hon är fotogenisk och blir skitsnygg på bilder så dont worry, Madde ville typ eeeej!
Kommer bli asigt bra.

Nej nu ska vi käka some food friends.
TJARRÅ!

Onsdag.

Praktik, dock en lite kortare dag för jag var tvungen att åka till skolan och lämna ett papper för dom skulle ju tydligen skickas klockan fem så det var SUUUUPER viktigt men nej då var tydligen Alf och Olle på rektorkurs i Norrköping...?

Iallaaaafall så gick det SKIT bra den lilla tiden som jag var på praktiken. Merit sa att jag fick åka tidigare på ett villkor att jag tog henne kurs, som var en privatkurs + ansikstmask och det hade jag aldrig gjort förut men det gick skit bra. Ännu bättre när kunden handlade allt som jag använde plus lite med, allt som allt gick på över 4000 kr. Jag kände mig skit nöjd och fick beröm:)
Imorrn: Makeup i skolan, det ser jag fram imot, nu: en DUSCH!

Min fina Sabat som skulle på bröllop som jag sminkade litegrann.
Hata mig inte för bilden..haha

Sometimes in life.

Jag känner mig som mig själv fast ändå är det något som gör mig glad, och jag ska berätta jag har VÄRLDENS bästa vänner, jag har inspiration på topp, jag har framtidsplaner som känns riktigt bra. Alltså jag vet inte, men jag känner mig helt enkelt bara GLAD. Och faktiskt så är det mina underbara vänner som får mig att le såhär.
Och min familj, och min älskade hund, mina UNDERBARA syskon som jag älskar så mycket!
Skolan flyter på och vad finns det att hata?
Just nu känner jag att detta inlägg blir alldeles för mjukt haha.

Till en helt annan sak, imorrn är det praktik och med en tjej som heter Madde och vi klickade direkt, känns skitbra att kunna jobba med någon som man trivs med, ska bli roligt. Efter det så ska jag på heeeelkroppsmassage, såååå skönt och det är något som behövs.
Nu är det käk, plankstek, GOTT!
PUSS


Portfolio.

Om någon vet vart man kan beställa hem portfolio så säg gärna till:) Då ska det HELST vara portfolio A3 men ja sääg gääärna till:)


Extreme.

Hösten look på Makeup store heter Extreme, och enligt mig GRYMT snygga färger. Det är lite "djuriskt" tema med kobolt blått, lila, och lite sådana färger. Ääääälskar dom nya läppstiften och kan redan säga att jag kommer köpa alla tre.
Som jag förut skrev om denna skugga Charity så har vi nu en ny välgörenhet. Från och med December i år kommer vårt nya välgörenhetsprojekt! Vi kommer sälja ett läppglans där alla intäkter oavkortat kommer gå till "Project Playground", en välgörenhetsorganisation som Sofia Hellqvist och Frida Vesterberg ligger bakom. Mer info finns på deras hemsida "projectplayground.org
Vår senaste kampanj "Lets Talk HIV" där skuggan "Charity" har dragit in över 500.000 kr till kampen mot AIDS/HIV:)
Tjaaaråå


Godmorgon.

Jag hade lite tid över denna morgonen innan jag åker till praktiken så jag tänkte visa min make up idag:)


Jag är lite förkyld så la fokus på läpparna utifall ögonen skulle börja rinna.
Men tjaaaaaarråååå

20100905

sometime in life there really are bounds for that can never be broken
sometimes you really can find those persons who will stand by you
no mather what but there is also the chance that these persons
you can count on for a life time these persons who knows you
sometimes better then yourself is the same person whos been standing beside
you all along

NEW.

Makeup studion har massa nytt smink, bla denna läppalett som vi har köpt in till skolan men som jag as gäääärna själva vill ha. Samt den mörka paletten.
Jag funderar på en beställning..

Woop Woop.

Jätte rolig dag, har sammarbetat med frisörer och florister för att skapa en Avant Garde visning.
Och här kommer lite bilder. Förövrigt blev jag as nöjd med mina sminkningar.



Modellerna som jag sminkade. Frisören var Emmelie Ekendahl och floristern har jag tyvär glömt namnet på..


Orkar inte lägga upp nå flera bilder haha. Alex har tagit massa med henne systemis också:)


RSS 2.0