make up B.

Nu åker jag snart i väg till skolan för att skriva prov i Makeup B. Dvs sotning, modellering, brudmake och en massa repetitioner från förra kursen. Wish me luck, men jag tror det kommer gå bra.

Skönhetstävlingen.

Jag glömde berätta om tävlingen i torsdags..Eller tror jag iallafall men Felica i trean vann och Denise kom två. Och dom tog endast ut en etta och två eftersom vi bara var fem som tävla.
Men jag blev nöjd med min sminkning fast jag inte blev etta eller två:) Alexxxxx var snygg i grönt.
Men jag slarvade en heldel med basen så skuggan blev en aning fläckig men men..




Ckretz.

Igår så hämtade Ailina upp oss vid stationen för att sedan bege oss till Eskilstuna och först skulle värdinnorna sminkas och då hjälpte jag och Emelie till att fixa med glas och massa till kvällen, hjälpte till så mycket vi kunde när vi inte hade något att göra.
Sen skulle bion börja (satc2) då gick jag Emelie till en lägenhet som vi fick vara i när vi inte hade något att göra, skiiiiit fin!! Vi ville inte därifrån:( haha men iallafall så var vi tvunga att gå tillbaka för det var dags att sminka modellerna och jag blev väldigt nöjd med min sminkning faktiskt. Alla ville vara vääldigt sådär Glamoursminkade, det var ju trots allt en bikinivisning och Roger Sundberg "Glamourfotograf" var där.
Men det var en as snygg visning och här kommer lite bilder.


Litet smakprov på min sminkning. Ni ska få se bättre bild sedan när fotografen lägger upp sina bilder.



Det var riktigt kul, och jag kämpade mig igenom dagen trots en jävla huvudvärk jag fick men det gick!
Skit snygg visning och modellerna var riktigt duktiga.

Make me up.

Fick en fråga om jag kunde visa hur jag själv blir sminkad i skolan. Tror iallafall att det var så det menades, men här kommer iallafall lite bilder, kommer känna mig ego men aa haha:)



Sminkningen som denna underbara tjej gjorde på mig.

En i klassen som heter Denise som sminkade mig här en lektion.

En tjej i trean som sminkade mig typ i början av ettan. Vår lärare skulle ta ut två elever som fick åka till Norge och sminka glamourmodeller så därför en glamoursminkning.

Här gjorde Louise i min klass när hon skulle kopiera Nina Haagen.

Och här hade Jenny i min klass sminkat mig. Ailina (vår lärare) fyllde bara på mina läppar. Det var till en visning som vi skulle göra.

Här var inte i skolan, men på min praktikplats på Make up Store i Eskilstuna, då Jessica en tjej som jobbar där ville göra 50s på mig..

Och här var en tävling i skolan som en tjej i klassen gjorde mig till Tingeling.
Nu tror jag inte att jag har mera, och jag måste springa och måla mina naglar nu till imorrn då det är Klubbkväll på Make up Store.
Pussssss och godnatt.

Friluftsdag.

Egentligen var det tänkt att vi skulle ha friluftsdag idag med skolan och spela frisbeegolf och softball men vädret tillät inte det och det blev inställt. Istället har jag pluggat lite och imorrn ska jag ner till stan (då vi också är lediga hehe) och leta efter en bra pärm elelr något liknande att ha mina ateckningar i. Jag har en nu men är inte helt nöjd med den utan det är en annan som jag vill ha(Madde vet vilken haha) så jag ska kika.

Jag har bl.a trånat lite på mitt projektarbete och jag kan säga att det ser ljust ut. Blir så glad när jag kommer på bra ideer och om det går som jag vill så kommer det att bli awesome. Och har även trånat på hur jag ska sminka Alex till tävlingen på torsdag. Nu ska jag bara försöka hitta på hår till det.
Pussss

Antonias sminkning på Alex igår.

Perfekt mun.

Först är det viktigt att man fyller i läpparnas konturer, genom att först dra ett sträck uppifrån och ner och sedan fylla i "Y" längst upp och sedan fortsätta med överläppen, och sedan gå på med underläppen, var noga med att konturerna blir lika på båda sidorna så jobba med spegeln.
Fyll sedan i hela läppen med läppennan och var noga. Ta en läppensel och jämna ut färgen och därefter pudra. Lägg på färg som är i samma färg som pennan och pudra och därefter glans.
En perfekt mun tar ca 10-15 minuter att göra, så var noga. Och tänk på att fylla i långt in för att inte få en 90-tals mun.

Skönhet.

Hallåå där.
Idag i skolan så ville Ailina vår lärare att vi skulle göra en varsin skönhetsmake sen utifrån det så skulle hon ta ut två som får vara med och tävla mot tvåorna och treorna på torsdag i skönhet.
Jag sminkade Louise och när Ailina skulle berätta vilka som får tävla så hade först Denise högts poäng med ett mer än mig, Louise och Emelie, så för att ta ut någon utav oss tre så ville Ailina se en perfekt mun på en kvart.
Och jag blev sedan uttagen att få vara med iiih.
Så på torsdag, skönhets make med hår på 45 min. Alexx blir min modell.


Skönhetsmaken på Louise. Ääälskar hennes ögonform.

Utan blixt.

Med blixt. Ska göra ett inlägg senare om hur en perfekt mun går till.

Söndag.

Alltså jag har haft världens bästa helg! Först i fredags, sen igår så åkte vi till Stockholm igen för att såklart se Joshua spela på sommarkrysset. Det var så jävla bäst.




JOSHUA RADIN.

It's a brand new day
I rather be with you

Alltså jag skojar inte när jag säger att vi höll utkik hela dagen efter han för att få bild och så, så ser vi han gå utanför scenområdet and we just aaaaaaaaaaah:D
Alltså vilken lycka haha, och jag som vanligt kan inte hålla mig för skratt för jag blir så glad och precis när vi var klara med korten så brast jag typ ut i garv som jag hade höllt inne (Sara du vet hur det blir) och han ba bless you och trodde att jag nös haha..

Nej men alltså att träffa han och ta bild och få autograf var mycket bättre än själva konserten för vi fick DRYGASTE människorna bakom och jag skojar inte för att typ 5 stycken svimmade nästan vid oss och blev uppdragna av vakterna, dryga människor som förstör.
Men bästa var endå när vi skulle gå från han när vi hade tagit bild och han lägger till "See you later"

Så jävla happy moment!



Hans musik är så jävla underbar och jag är besatt i den!
Säger som Mads, det här kommer jag leva på länge
the rest of my life can't compare to this night

Rix fm.

Väntan var lång...haha nej skoja dålig början men ärligt vi väntade fan skit länge trippade runt scenen lite då och då ihopp om att Joshua skulle dyka upp så vi kunde ta bild, så det rullar in en taxi och där sitter Rabih och Eddie, och klart vi vill ha bild sååååeee:

Ser ni tiden haha 12.29 och ja vi hängde i Kungsan hela dagen, men här kommer en liten bildbomb sedan ett helt eget inlägg om Jooooshuaaa.


Hahahah groupies..



Äsh skitsamma, boring artister egentligen..Nu kommer Joshi.

@the bus

Trådlöst internet på bussen sånpassar på att blogga lite från ippen, inte det lättaste eftersom jag hatar att skriva på den haha, men kan inte fatta att jag ska då se joshuaaaa ikväll, alltså fy fan som jag har längtat hoppas också att vi har vädret med oss men ni får ha en bra dag, iknow i will puss

Snuvig.

Klassen är idag på en visnings i Avesta för att sminka ett antal modeller, men jag är så himla förkyld att det inte kändes värt att åka och smitta ner folk samt vara där och nysa, snora och hosta som ett as som jag förövrigt gör. Ååååh den där kittlandes känslan i näsan fast det inte kommer nys hahaha faaan vad jag hatar den.

Igår så skulle jag hem från praktiken med 1652 tåget, vi kom iväg till Kvickund endast, bron var trasig så tåget fick vända tillbaks till Eskilstuna där det väntades bussar från Eskils, till Kolbäck där sedan tåget stod och väntade för att åka till Västerås haha. Herregud..Cyklade hem som en jävel i motvind kom hem och fick reda på att Sandras lilla hund har blivit påkörd och brytit lårbenet och låg på intensiven på Strömsholm, fick besked att hon skulle klara sig men i natt så ringde dom och sa att hon hade gått bort..
All kärlek till min syster och hennes familj<3

Har ingen bild på Alma men på sötaste Melle<3

@praktiken, snorar och nyser som ett as ha...

20100518611 (MMS)

@praktiken, snorar och nyser som ett as haha men jobbar bara till fyra så det är ingen fara, en dag närmare fredaaaag joshua radin<3 just nu sitter jag på lunch, and tacopaj is thaa shit och torsdagen den 27 ska jag vara med på klubbkvällen här, wonder kit awesome men nu ska jag äta tjiiiing


Grönt e skönt.

Halloooj.
Sol som satan idag så jag drog min bikinidebut men inge bad blev det efttersom kroppen vägra. Ssssatans kallt i vattnet ju. Men sol blev det. Och så sedan en mysig stud i Vasa med massa flickor.
Igår så sminkade jag också Fridens fröjd, hon ville ha något med färg fast även sotat och jag blev riktigt nöjd själv och hon passade som en prima fisk i det.


Sara ville ha lite svart/silver sotat och ...

20100514593 (MMS)

Sara ville ha lite svart/silver sotat och hennes önskan är min lag, du är skit fin gumman:) nu vill fridens satans Fröjd också bli sminkad får se hur hon vill ha, hon vill ha någon färg saaaade hon så det blir det väl, pusss


Här ska det visst vara en rubrik.

Jag är trött som fasen idag:o haha liksom en ledig dag som jag knappt har gjort något på?
Jaja..Försöker hitta någon skapligt bra film men det verkar gå nedåt.
Buhu på lördag åker pappa med familj till Turkiet, får mig att läääängta ännu mera tills den 15 augusti!!!
Filmtipsa gärna om ni har, slänger in en bild från igår.


@stan med mina vänner, cornetto special is...

20100513588 (MMS)

@stan med mina vänner, cornetto special is nice och imorgon ska jag sminka Sarius till hennes pappas bröllop:) ill bring the camera så ni får hänga med pusssss


My day.

Min dag har varit lång men jävligt rolig, Madde och Emma hade ett fotoarbete som jag hjälpte till att sminka till, ja jag har ju berättat i inlägget under tror jag det var. Men det var fem stycken som skulle sminkas, och roligt var det. 
Tänkte slänga upp lite bilder som togs under dagen. Kameran hamnade hos alla andra så här kommer some piccccs.


Detta blev mitt arbetsbord då..



Syns det att de är tvillingar?:D




Denna bild på Majsis (som jag träffade för Becca skulle klippa henne och Mimmi) får avluta:)

Låååånghelg.

Som ni ser under så funkade det att mobilblogga peeerfekt!
Och nu har jag fan LÅNGhelg haha, fyfasen vad skönt. Imorrn ska jag sminka Madde, hennes kompis och tre till, till ett fotoarbete som dom håller på med. Temat är kontrast och dom ska ha en osminkad bild och en med smik typ fast make. Så jag lånade hem lite baser från skolan, så vi får se hur det går:)

Höll som sagt en till kurs idag, Merit (min handledare) tyckte det gick jätte bra och det tyckte jag också, höll tiden precis vilket kändes skit bra, samt fick henne att bli medlem! Det går braaaaaa!
Kommer sakna Makeup store under sommaren men kommer tillbaka nästa termin:)

Ungeeeefär såhär såg dagens make ut idag. Det är inte samma som idag men liknande, var lite mera sotat och markerat runt ögonen..

Här, om jag minns rätt är lördagens makeup haha..Har varit ganska så lat och inte orkat flytta över massa bilder och så.
Men jag måste bli mer aktivare med kameran, ta med till skolan lite och så.

@praktiken, och har precis haft en kurs, w...

20100511579 (MMS)

@praktiken, och har precis haft en kurs, wuuuhu det blir så mkt roligare and i looooove it:d nu ska jag käka lite lunch, pusss


Testar att mobil blogga...

Testar att mobil blogga...


Praktik/jobb.

Igår så ringde min handledare på praktiken och sa att det var kriiiiis imorrn för Zabina var sjuk, så hon frågade om jag kunde komma in och jobba från tio-två med TRE kurser, så nervös som fan var jag när jag åkte till praktiken men det gick aaaaaawesome!!!:D En kurs elva, sen tolv och en ett så tre jävla på rad haha men det gick bra. Och kul som attans var det. Och inte tackar man nej till lite extra caaash hihi.
Skapligt trött och hungrig är jag.
Tog också dagens makeup-bilder men som fortfarande ligger i telefonen och ni får se imorrn eller så haha:)

Helg..

..Imorrn, faaaan vad skönt och vet ni något som är ännu skönare??? Att jag endast går måndag, tisdag i skolan nästa vecka, onsdag-studiedag sedan kristihimmelfärd och klämdag tror jag, S TO THE WEET.
Imorrn ska jag äääääntligen fixa håret, utväxten och massa, uh trött as hell iallafall på utväxten som är en aning lång haha:)
Så såhär glad är jag nu..

Min "flint" vill aldrig lägga sig:( haha nääääää jag är inte sad men tog en annan bild som jag tänkte lägga upp men den försvann hmm..?
Nu ska jag iallafall läsa min Glamour-tidning som kom idag yay.


Trött var ordet.

Är så jäkla trött idag, men tänkte att jag skulle berätta att jag får vg i hantverksteknik A i hårstyling så tackar och bockar för det.
Har fotat dagens make också men orkar verkligen inte lägga in bilderna haha, så nu ska jycken rastas.
Puss

Dagens makeup.

Blev väldigt vardags idag men en brun makeup i globen.
Engelska nationella idag, och jag tyckte faktiskt det var väldigt svårt, gillar fasen inte det där haha.
Men vi fick sluta efter så det var soft.

Vi sminkade till en räddningsövning i går i skolan, själv tyckte jag det var lite kaos faktiskt för det kändes som vi fick göra saker som vi inte ens hade lärt oss och sedan få skit för att det blev fel och ja...
Whateeeva, imorrn tror jag att vår hårstylingslärare skulle bjussa på lite fika, får väl ta med lite goda frukter då eftersom "godisförbudet" samt kakor o bullar och massa fortfarande håller på iiiih.


Ett jävla brännmärke.

Brände mig rejält på plattången alltså..


Peggy Sage.

Denna sida är en sida som jag ofta går in på och suktar lite efter deras saker och har alltid väntat på att deras webshop ska öppna för alla, för innan har det endast varit för proffesionella arbetare, men nu har den öppnat för alla, och fan vad happy jag blev när jag såg det. Så nu niiii!!! :D
Men ta en titt:)

Valborg.

Valborgsfirande blev det igår då, grillning o stuff @Hälls med tjejerna, ritkigt kul hade vi mesta dels av kvällen måste jag ändå säga.
Provade även min nya palett igår, men hets sminkade mig som fasen så det blev ett dåligt resultat och jag fotade inte haha. Men sminkade även Josefine och det blev ett bra resultat därimot.

Vissa färger av paletten var skimmriga men det gör inte mig så mycket. Många var ju endå matta.

Hon passade miiiket bra i dom här färgerna, snygging!

Yaaaay, jävligt bra är den!!


Övning.

På måndag ska vi få vara med och hjälpa till med en övning, en "vattenövning" med Västerås fria gymnasium så i torsdags övade vi lite blåmärken och så igen, även också lite annat som detta:


Och så var det tre i klassen som fick sminka tre frisörtvåor till deras projektarbete, blev skitsnygga resultat och jag hade också velat sminka, men vi lottade som var mest rättvisast och tjejerna var skit duktiga:)

RSS 2.0