Avatar.

Kom nyss från bion, sad och bra. Sad- Dilans mobil var snodd, bra-FILMEN! Helt sjukt grym film. Sevärd, fast den var lång men så himla bra.
Nyårsafton dååååe, fan vad kuuuul:D Och ännu roligare är att jag ska sminka både Thea, Josefin och Sabatenkrabaten. Rikigt roligt att dom uppskattar och litar på en. Jag är bara glad att få öva även fast det är lov. Har ju införtskaffat mig en ny svart skugga från MUS eftersom den andra var i biiiitar. Så den blir att inviga imorrn eftersom både Thea och Josefin vill ha svarta sotningar.
Min nyårsmake ser jag redan fram emot att göra hehehmuhehehehhe.
Puss godnatt.

Hejhopp.


OKEJ nu har bli jag bestämt mig helt, även om jag vill ha min sammetskjol och paljettväst så får det bli klänningen. Hahah, efter många om och men.
Färgade min utväxt idag och klippte mig hos Becca på klippstugan. KLIIIIIIIIIADE som satan så jag satt där och hade panik.
Syns kanske inte så bra på bilden men ja ni får nöja er med webcam bild.
Än en gång så längtar jag till nyår. Kommer bli awsome.


HAPPYFACE.

Har fått praktik på makeup store i Eskilstunaaaaaaaaaaaa!!!!! Jag är mycket glad:)

091228

Okej, bloggen är sjukt tråkigt nu när det är lov. Har inget roligt att visa. Idag tex har jag gjort....INGENTING, hihih eller har haft marathon i Wallander, eller kollade på två i går natt(?)haha och två idag, hade visst missat en hel del. Skytten är just nu min favorit, och titta här sitter jag och diskuterar Wallander med mig själv, herre...
Nej men hade faktiskt kunnat visa er min nyårsmake idag men har inte orkat, har dock provat min nyårs outfit, meeeen ska ta mig en sväng på stan för en titt, såhär är det alltid ju närmre dagen man kommer desto mer osäkrare blir man på sin outfit, så typiskt mig! Vill ha min paljett väst nu så ska se och fundera lite eheheh.
 
Åh gud vad jag saknar..
Önsta
9c
Underbara lärarna
Sammanhållningen
Cafeterian
Klassresan
Galan
MASSA MER!

New week.

Längtar till nyår.
Godnatt :)


Okej.

Tack Madde för designen...Den är cool, jag e gangsta jag vet huhehe eeee aaaa får se ut såhär ett tag.
Piiiiiiiiice

OBS!

Bloggen är under arbete...Headern är utsatt för lite olika prövningar

Tradition?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja, gör man ju varje år.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Minns inte ens vad jag hade.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja, någon bekant sådär.
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej.
5. Vilka länder besökte du?: Oj, har väl bara vart i
12. Vad spenderade du mest pengar pSverige i år haha?
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?:penga..skoja haha nej men påfyllning i sminklådan?(a)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: När jag kom in på praktiska, om jág minns rätt var det tolfte juli eller augusti, när vi bokade Greeek. Och när jag sluta sommarjobbet, skoja haha men det finns massa datum.
8. Vad var din största framgång 2009?: Mera självsäker, eller det är vad jag tycker.
9. Största misstaget?:Ööööh vette fan, tränat för lite?hahah nej men vet fan inte, sen när tränar man för mkt? eller jag iaf...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? låg fan i influensan uuuuh
11. Bästa köpet?: Greklandresan som ska åkas på nästa år.
12. spenderade du mest pengar på?: skor helt klart..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Som alltid mina underbara vänner, skolan och en massa saker. det mesta faktiskt år 2009.
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: ooh alla möjliga partylåtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: jag var nog mycket gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: tränat hahahah
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: slösat pengar på onödiga saker.
18. Hur tillbringar du julen?: har firat tre jular i år. först hos min farbror och fru, sedan hos dadi med familj och den sidan sen med mamma och anders och hela den sidan, anders då:)
19. Blev du kär i år?: ohja i många snyggingar, kan allt nämna en...carlforskakillen :') hihihi, nej nu fick jag han på hjärnan!!!
20. Favoritprogram på TV?: one tree hill (?) förväntade ni er något annat?muhehe
21. Bästa boken du läste i år?: är väl twiligt-serien, synd baraatt jaghar läst fyran i snart ett halvår hahahh kommer ingenstans.
22. Största musikaliska upptäckten?: fall out boy? om det var i år minns jag dock inte, men har för mig det.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: aaaaa det underbara 1000 kr presentkortet från mina bästaste vänner.
25. Något du önskade dig men inte fick?: en poni, skoja nej men hmmmm vet fan inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Ha, började skolan precis den dagen, hade upprop lite pappersuntelningar och sedan åkte jag till min syster där också pappa med familj kom och firade mig.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: det finns det alltid
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: like a want it to be
29. Vad fick dig att må bra?: det mesta.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: åååh graow, det var många men väljeeeer väl han i ps i love you eftersom jag nyss kollat på den ochblir helt till mig av honom.
31. Vem saknade du?:  jag saknade ÖNSTA!
32. De bästa nya människorna du träffade? är väl klassen då:) och folk på min stooooooora skola *host haha


Nytt.

Jag och Dilan tog oss ner till stan idag, tänkte att vi skulle vara smarta och åka dit till tio så vi skulle slippa kaoset, så vi började på gina och det var verkligen K A O S! Hahaha vi kom dit tio och kom ut därifrån strax innan TOLV! Var sjukt hur långa köerna var. Men fick med mig lite fynd iallafall.
Sen så fynda jag lite till sminklådan också hehe:) Nej men förbruka mitt presentkort iallafall.

Vanligt transparant puder, då mitt är slut, REDAN! har knappt haft det i två år och tro mig det borde hålla längre haha. Men har iallafall inte snålat på det.

Ny svart skugga då jag tappa min i golvet :'(...Den bara smulade och smulade och jag kunde inte ta i den utan att bli helt svart på händer och armarna haha.
Inviger denna på nyårsafton då jag ska göra en sotning på Thea:)

Till nyår.

091225

Juldagen då. Julafton var jätte mysig. Åt julfrukost på morgonen, öppna paket, titta på kalle och begav oss sedan till Maud och Eddie, Anders moster. Alltid lika trevligt och roligt där.
Vi spela ett jätte roligt musik spel. Har bilder därifrån på andra kameran. Kommer nog senare när jag har lagt in dom.
Idag? Trött som fan, vi kom hem tre? halv tre någonting så kasnke blir att vara hemma ikväll, vet inte vad man ska göra annars riktigt.



Såhär såg jag ut igår, halvt svartsotning, hade lagt en brun skugga på locket och röda läppar.
Hade också lite lockit från flätor med en blomma i håret.
Hoppas ni alla fick en bra julafton.

Hahah.

Fick mig ett gott skratt, sötnosar men det här är till dig Dilan. Hahahahaha:)

http://elfyourself.jibjab.com/view/TuMuNpJvqKQEYNbv

Och här HAHAHAHA

http://elfyourself.jibjab.com/view/IeUXZxJe53gfsPi5

JULAFTON.

MEN GOD JUL FOLKET!


Julafton at Dadis.

Har nyss kommit en från en jätte mysig kväll hos pappa, Linda och tjejerna. Sandra m.familj och farmor&Pekka var där också. Jätte fin julbuffe hade dom dukat upp och en massa paket under granen. Barnen fick massssor, är så härligt att se man minns själv hur lycklig man var när man var lite och julafton var den bästa dagen som fanns!:D
Men bortskämda vart vi alla, jag fick en jätte mysigt stickad tröja/tunika med leggings av farmor och sambo. Hon ska också bjuda med mig och Becca på krssning. Sen så fick jag presentkort på bio och Makeup store så nu ska jag nog köpa mig ett nytt puder fast jag egentligen vill köpa en massa skuggor men pudret behövs och det är inte billigt så det blir det. Och så ska jag Becca och Sandra gå på genrept i globen för melodifestivalen med dadi och Linda. Och prenumeration på tidningen Glamour så nu ska det insiperas och klistras in massa i min pärm.
Tror det var allt, väldigt bra och behövliga saker.


Var i Eskilstuna idag också, pratade med hon på Makeup store och nu håller jag tummarna bara. Hon skulle prata med personalchefen men hon verkade intresserad. Inhandlade lite saker där också med mitt presentkort på hm. En skjorta och en paljettväst.
Ha en trevlig kväll.

091221

Ush..Bloggen ligger inte bra till nu när vi har ledigt. Bloggade ju mest om skoldagen och det vi gjorde och det vi fick lära oss.
Men iallafall mina "julaftonar" började redan igår hemma hos min farbror och han fru. Jätte mysigt verkligen. Ush, man känner sig bortskämd men jätte mysigt var det med god mat.
Och idga har vi firat lite julafton här hemma med Anders sönder och Sandra m.familj. Blev såhär iår, lite julaftonar hit och dit men det är bara roligt.

Tomtenatta idag men har ingen ork att ta mig till stan. Vi ska ändå till Eskilstuna imorrn. Ska dels in på Makeup store för att prata med dom om praktiken. Håller mina tummar:)

Lördag.

Stockholm idag...Ja jag kan ju dock säga att det inte var som jag hade tänkt mig. Bortkastade pengar för att "besöka" min praktikplats som tydligen inte alls var som det ska. Min lärare hade fixat den, sa att jag bara kunde åka dit och presentera mig, så gjorde jag det men dom visste inte ett dugg(?) och ville att Sophia skulle ringa igen och jag vet inte vad, så sjukt arg vart jag. Slösade mkt pengar på tåg och mat för inget...Jo tack arg är jag just nu.


fuck you very very much

Vill bara säga att jag är en räka.
Och att jag älskar Madelen Näslund, hon är så underbar och finns alltid för mig! Ingen är bättre än henne, big love!


Och vi ska inte tala om hennes skönhet!

Dagens make.

Julavslutning idag...Vi måste nog ha den tråkigaste, vi hade först (älsklings) svenska sedan matte, dock gjorde vi lite lekar på matten! Men sen fick vi "jultallrik" och sedan då eftersom inte våran mentor var i skolan såm fick vi inge julmys:( och julmys och julmys hahaah vette fan med det alltså!

Bronz lockskugga med grå/mörk globskugga och eyeliner.
Får ursäkta det oplockade ögonbrynet hahah men maken ser lite sämre ut nu eftersom jag fota efter skolan..Skulle egentligen gjort innan nu märker jag.

VÄPG-KUPPEN

Idag i skolan hade vi en tävling, fantasi makeup med tema SAGA och en skönhetsmake up. Nu i efterhand så ångrar jag som som fan att jag inte var med..Men men nu vet jag det till nästa gång iallafall. Jag var modell både gångerna, när det var saga så var jag sminkad som Tingeling.
Imorrn hgar treorna tävling i naglar också. Läs mer om detta på våran blogg 
På lördag åker jag och Louise till Stockholm för att besöla våra praktikplatser. Blir förhoppningsvis på MUS på drottninggatan så ska dit och presentera mig:))

Blir ett medelpass idag kl 2015. Camilla som har tagit körkort kommer och hämtar mig och Mads, kommer nog dö...Eller skratta har inte riktigt bestämt mig än hmm





Det är målat med creativecolour. Nästa gång ska jag vara med iallafall märkte jag nu haha:)

When the world turns.

You're the sunshines.
We are one.

Beejbii.

Jag tänker på dig min älskling<3

Linda Mehrens.


Hej mamma, pappa och alla ni som vill vara min jultome i år:)
Hahah nejdååå men fyfan vad jag vill ha hennes penslar. Är så sjukt jävla sugen...


Makeup prov.

Idag när jag kom till skolan var det snabba puckar, Sophia hade redan delat in oss i par och jag kom med Maya, roligt faktiskt för jag har aldrig sminkat henne. Men vi hade iallafall prov idag, och det gick hyffsat bra, vart nöjd  med resultatet och skuggorna. Fick ett starkt vg, så nu ska jag fan bevisa att jag kan få högre:)
Dessutom som det ser ut nu så ska jag nog praktisera på Makeup store på Drottninggatan i Stockholm, ska dit och presentera mig på lördag. Ska bli aaaaawsome.

Ingen bra bild alls eftersom det enda jag hade var mobilkamera, men vi har lagt Bare minerals bas och så la jag en skimmer lila skugga från bare minerals som lock skugga sedan en lite mörkare brun som mjukglob från "färg" och som ett svart "C" ute längs kanten.
Sen också tunn drop, tunn överskugga, fransmarkering och franssvärta.

Godmorgon ljuvliga söndag.

Gårdagen var bra, mycket bra! Vi började hos Ida, hon bjöd på mat och vi bjöd på sällskapet, hade trevligt som fan. Men sen åkte vi till Haga, (bra att jag hade nära hemma:DD) och där var det roligt.

Idag sak vi städa, det är full rulle, mamma har trättstugan, jag Becca och Madde ska städa och ja. Orkar man med ett träningspass ikväll tro? Njaaaaaaae....Vette fan! Imorrn ska vi ha praktiskt prov i hantverkskursen A, ska bli spännande. Tror vi ska köra med Bare minerals-bas.
Nej men jag kanske ska dra mig upp ur sängen nu? Eller nej!
Förresten hade jag SJUKASTE drömmarna i natt, alltså det var inte bara en heller...Fyfan säger jag bara.


Makeup.

Nu åker jag till Ida, där der serveras mat. Tänkte bara visa kvällen make.



Strazz stenarna, lila skugga samt i globen fast med lite skimmer sedan china red på läpparna! Ha en bra kväll.

Lördag.

Det gillas, gillar lördagar, fredagar med för den delen men lite mer lördagar för då har man fått sova, man känner sig lite extra utvilad från fredagen och ikväll ska några tjejer hem till ida för hon bjuder på mat sen ska vi göra massa skoooojsiga saker, blir dunder och brak, ska bli skit roligt, fira lite lucia och för den delen:D
Undrar bara vad man ska ha på sig...

Fyfan sitter här och lyssnar på Simple plan, dom kommer aldrig bli dåliga, och jag vill fortfarande se dom liiiive! När dom kommer till sverige (om dom ens kommer) då jävlar! Då ska jag vara där, längst fram.

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you this means nothing,
Nothing at all

I used to think that I was strong
Until the day it all went wrong
I think I need a miracle to make it through

PPPPARTY.

Alltså vafan får inte in låtanr som jag menar här i bloggen, men lyssa i spotify på albumet: One love
Det är David Gad guettas album fyyyfan vad bra!!


Fredag.

Skönt som fan med fredag, ska sitta hemma med min mami och titta Idol finalen. Vila upp mig för imorrn för då bjuder Ida på middag och det ska bli skoj som faaan! En vecka kvar i skolan nu. Det känns verkligen, orkade inte göra ett dugg idag på lektionerna.

Imorse var iallafall jag mamma och Becca och kollade på Melwin och Bellas dagis när dom lussade, såååå söta!

En trött tjej...

Dagens make, dock syns den inte så mycket nu eftersom jag tog den efter skolan också och det går bort lite under dagen. Men iallafall brun lockskugga, grå-glitter skugga i globen och geleyeliner.

Nytt.


Rött läppstift från Makeup store, Chine red.


en silverskugga som inte syns så bra på bild, men den är PERFEEEEKT till nyårsafton!
Och så köpte jag strass-stenar från deras nya babydoll-kollektion skitsnygga och ett lim till det!
Jag ska visa bättre bilder på allt senare.


Skola.

Sitter just nu i skolan, har historia och jag försov mig i morse:o JAG?! hahaha jag har aldrig gjort det fan...Vaknade halv nio när bussen skulle gå herre!
På gympan idag ska vi till feel good, tror vi ska köra bodypump.
Hur blir helgen då? Jag ska fixa Maddes hår imorrn, och sminka Becca till 80-tal på lördag, ska bli kul:D

Graaaaattis Louise på födelsedagen:*

Onsdag.

Idag gick det bra i skolan..Riktigt bra! Har fått kläm på svinrygg och det känns skönt. Inte riktigt fått in lops än men det kommer, det kommer! Tjatat på Sophia om att hon ska ringa till MUS i Sthlm, men tror dom är lite intresserade faktiskt. Louise ska till Sthlm och presentera sig på en annan MUS den 19:ond och då följer jag nog med henne och gör detsamma fast på den som jag isf ska vara på. Jag hoppas verkligen, skulle vara så kul!

Hmmm, vad ska man önska sig i julklapp? Jag önskar mig inte någon direkt har skrivit till pappa att jag vill ha ett presentkort på MUS endast hahah! Men jag vill faktiskt det:)
Jag har kort på svinryggen men orkar inte lägga in, och egentligen är inte så snygg frisyr.
Juust ja, efter jullovet kommer vi ha i fyra veckor tror jag det var, hudvård med Eva-Marie. Kommer blir skit roligt! Och tyvärr så går vår hårstyling bort ett tag...Men det tar vi upp senare.
Pusss ha en bra kväll.

Just deeee.

Glömde säga att jag kaaanske ska praktisera på Makeup store i sthlm på Drottningsgatan. Men det är inte säkert än min makeup lärare var tvungen att ringa och titta:) Men jag hopppas!
Godnatt.

Oooouch.

     

                                              

Pärm.



Heheheh var ju tvungen att gör något med den iaf. Och jacob fick vara med på ett hörn...Kunde inte hålla mig

 


Söndag.

Ligger här i min säng och renskriver anteckningar, ikväll ska ni få se min pärm för jag kommer nog bli klar med den, dock kommer jag sätta på mer och mer saker allt efteråt haha!
Igår så gjorde jag en svart sotning, fick väldigt många bra komentarer för den och jag var själv jävligt nöjd! Dock veckar den sig och håller på allt eftersom även fast jag har mkt primer och mättar skuggan på...Vet inte riktigt varför.


Hos Sara.

Sitter hos Sara just nu, har sminkat henne och hon har fixat mitt hår, det var sssniiiiggt.
Senare blir det att åka iväg till gryta för ÖÖÖNSTAA REUNION! Som vi har längtat.
Ha en bra kväll piiiiiice

Uptown girrrrrl!

Har vart firande med ballonger, smällar, spicy och massa presenter till moder min som har fyllt 40. Hon har bla fått utlandsresan då men inte av oss hehe, nagelförlägning-presentkort på skolan, modell för en dag på photografen av jobbar-kompisar, en vinare av mickes föräldrar, en orkidee (mammas absoluta favorit blomma) av micke, ring, halsband som det står mamma på och så imorrn blire väl mkt mera då hon ska ha 40-års fest! Håller mig borta....

Jag har pimpat min pärm lite som jag ska samla massa makeup/hår bilder och anteckningar. Vill ni se den? I know you want...Ska visa senare:D
Jag och Madde har Westlife på högsta volym, man vart liksom kär på nytt nu när man fick se dom på Idol.

Pissed.

Är egentligen för arg för att blogga om min daaaaag! Vi skulle göra en svinrygg i skolan på hårstylingen, jag stod med den FRÅN halv tio TILL ett ca.....Jag fick fan inte till det och jag gav mig inte heller!
Så det blir en sån här tråkig och dålig uppdatering idag..Ska glo på paradise om en kvar.
Heeerrååååå

091201

Förlåt att jag inte har skrivit idag, har vart ledig och vart på stan med Louise och lite så. Har nyss duschat för har vart och pumpat skivstång, la på fem kilo på båda sidorna idag, jääääääklar vad jag fick kramp i armarna!
Nu ska jag fortsätta renskriva lite och pimpa min pärm så jag trivs som fisken i vattet att gå runt och bära på den(k)
Godnatt!

Innan träningen, kaaaallt som satan ute idag juuuue!

RSS 2.0