Söndag.

Snabbt inlägg här, snart kommer det lite gäster hit för födelsedagsfirande, och förövrigt så älskar jag mitt nyaaaa läppglans.
PUSS


AVANT GARDE.

Skolan är faktiskt i full gång nu och den tredje september har vi en visning och temat är Avant Garde. Crazy och snyggt. Vi jobbar tillsammans med en frisör och en florist samt modellerna. Och just nu håller jag på att skissa på mina sminkningar som ska göras. Kommer bli as coolt med håret och blommorna som floristerna gör.

20100824

Graaaattis till mig själv som fyller år idag:))
Dagen spenderades med mor min i Eskilstuna för liiite shopping. Två tröjor från monki, ett par boots/kängor, some makeup och ringar. Tänkte visa lite, dock endast det från Makeup store och skorna haha.
Men min dag har varit super bra, och den fortsätter med det då vi ska keeeeka lite kräftor om ett tag. (Mums Madde)


Behövde en ny necessär, tre fack and i love it.


Behövde verkliiigen ett nytt penselfack, så denna är stor och praktisk.

Läppglans, nyinkommet på MUS, heter BAR. Skit snyggt.

Ny läppensel.



20100823

Har haft en väldigt bra dag i dag. Skolan började vilket kändes hyhffsat skönt, har sakat alla och jag känner att det kommer bli att grymt år. Lunch sedan med klasskompisarna, sedan mötte jag upp mina älskade vänner. Och Sabat som jag hade saknat sjuuuuukt!
Grekland, ouf det var hääärligt, och jag har aldrig haft en sådan rolig/galen/skön vecka. Hotellet kan varmt rekommenderas och staden. Den är väldigt turistig. Bilder finns på facebook.

Nej men nu när skolan är i gång så kommer bloggen bli mycket mera aktiv. PROMISE.
Nu ska jag glo på fångarna på fortet sen slå på en film. Min födelsedag imorrn förfan, och jag är ledig haha andra dan..Asigt skönt. Och jag ska spendera dagen med Mami eftersom att hon fortfarande har semester, ÅSOM!

TVÅÅÅÅ.

På min sida där står det TVÅ! Alltså vet inte om ni minns men jag la ju in den där för ca 280 dagar sen. Det har ju gått så sjukt fort!!!!
På Dilans, Josefines och Marias räkning är det tre men min går från själv lördag natt..
Nej det är helt sjukt vad kul vi ska ha.
Imorrn ska jag göra naglar också, måste titta lite mer på google earth eller något så jag hittar dit. Ska också hämta kamera hos Sandra imorrn, denna resa MÅSTE memoreras. Och jag slutade jobbet igår, känns as skönt. Fem och en halv vecka...Bjöd på fika också, Frödinges kladdkaka med SPRUTGRÄDDE, som vi hade världens konversation om, ifall det hette sprutgrädde eller inte, men vad fan skulle det annars heta? Grädde på burk? Nja..
Men ska ta reda på lite disk nu, är ju trotts alls ensamma hemma och Madde jobbar
Pussssss

Under a streetlight.

Jag är dock fortfarande ledsen över att Joshua ställde in konserten i Stockholm, men snart släpper han sitt nya album och då blir jag GLAD!

"My new record "the rock and the tide" just got it's US release date. Oct 12. I'm now officially excited"
Joshuas twitter, awesome!

Slutspurten.

Jag sluter jobbet imorrn, det har gått jävla fort egentligen men det ska bli aaaaasigt skönt. Ska bjuda på fika också..Alla ha bakat men jag köpte hahah, är fan dålig på att baka/laga mat så för deras egna bästa haha:)
Vill bara säga att jag älskar the view:))))))))

I väntan..

I väntan på att jag ska fixa mig så lekte jag lite med youcam. Har precis duschat och jag och Becca ska ner på stan, både ska handla lite inför resorna, hon åker till Cypern inatt och vi åker OM EN VECKA!





Hahahahah jag orkar inte...Att jag ens lägger ut but i dont giiiveeee aaa fuuuck

A little bit older...



Den under ska vara äldre hahaha bored

JOSHUA RADIN.


Vill höra hans nya heeeela album NU NU NU!
Songs under a streetlight <3

More happy.

Är glad idag med, inhandlade älsklingsskor idag och jag har letat efter sådana här till hösten, men alla har varit så dyra men så hitta jag PERFEKTA idag på Ryns, som också hade kommit in idag för endast 500 riksdaler!! Kände hur turen var på min sida. Har dessutom växlar moooooney idag till Grekis YAY!


Så sjukt snygga på.

Happy.

Alltså jag är så glad! Jag åker snart till Grekland med mina bästa vänner!!! Elva dagar kvar. Dock är jag sad att Joshua har ställt in konserten i Stockholm, men endå glad för han har gjort klart sin video till Its a brand new day and i fuuuucking love it!

Titttaaa och njuuuut! Hoppas verkligen han bokar in konsert i Stockholm SNARAAAST!
Imorrn ska jag växla pengar till resan också...iiiiiiiih! Naglar har jag bokat också den 13, på fredag där innan vi åker. Alltså jag är så GLAD! Massa inspiration till projektarbete har jag också.
Men ni får haaare bra
Pussss

RSS 2.0