klassresa

05.30 samling på stationen, 06.02 går tåget mot Götet, inte så mycket sova på tåget men vad göra, vad göra? Efter en jääävligt lång promenad för att hitta hotellet så var vi iaf framme, bytte om lämnade in bagaget och gick mot universeum, det var riktigt häfitgt faktiskt:DD
Inte så mkt att säga direkt, efter två gick vi in på lisse och var där till halv tio ungefär, och måste ju berätta vi är i skrattkammaren, och sen när man ska ta sig ut är det som en labyrint med glasväggar, så man har ju ingen aning om var utvägen är, så jag hittar inte ut, får panik börjar springa och BOM!! Aaaaaaaaaaaj in i glasväggen, Sabat skrattar så hon kissar, jag ligger på golvet, Maria filmer, och Häll garvar..klantigt värre men Sabat "skratt" 2 kom med på video hahah, iallafall bula och ush och fy!
Men ja ROLIG dag, och framme på hotellet sen så däcka vi vid kanske halv ett och sov som stockar alla fyra, upp äta god hotellfrukost fixa oss bege oss mot stan, ÄLSKA göteborgs soppingstad! Orkar verkligen inte beskriva massa i detalj, med vädret på topp och härligt sällskap gjorde det till en GRYM klassresa, kunde inte bli bättre:))))
Shoppa lite också, två armband Sisters och en tröja Monki
Nu är jag trött som satan, ska bara lägga in lite bilder också, förvänta er inget, mobilbilder...hahah

Hihihi


Det finns inga stördare människor hahahah

Neeeeeeeeemo juu

Okej man ser inte så bra men eeeeu HAJ! Och den simmade över oss, så jäkla coolt men fyfan..



Tog inga bilder i Lisse, men nu SÄNGEN<33333333

Kommentarer
Postat av: sara

rille glider

2009-05-31 @ 13:28:25
Postat av: jessica molin

klart han gör:D

2009-06-01 @ 08:52:56
URL: http://jessicaamolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0