För beroende av allt

En sak som jag läste om i tidningen för någon dag sen var hur beronde man kan vara av en massa saker utan att veta om det. Som tex när det blir strömavbrott så inser man inte hur beroende man är av el och ström!
Man har flera lampor som lyser, tv-apparater som står på, datorer, radio, spisen, telefoner och en massa andra saker som är viktigt för vardagen
Men egentligen hur viktigt är allt det där för en människa? Hur mycket av det som går på ström och el kan man avstå ifrån?
Det är nästan samma sak med pengar, man inser inte hur beroende man är av det, hur mycket man behöver det.
Det man inte förstår eller ser, det inser man inte förns något av det händer, att så mycket eller så lite pengar man får i månaden är egentligen så himla lite av det man behöver för att klara sig!
I Sverige så är iallafall pengar något man alltitd kommer att behöva, och man inser inte dess värde förns en vara som man vill ha är jätte dyr och man inte har råd att köpa det.
Mat är något som man alltid behöver pengar till, fast egentligen varför kan inte mat vara billigare? Eller helst gratis..En människa ska väl kunna leva utan att behöva betala för det, man betalar ju för att få leva känns det som.

Iallafall, detta är något jag inte förstår mig på..Hur pengar kan vara så betydelse fullt för en människa.
Hur beroende man är av nästan allt egentligen! Pengar är lycka för många, men också ett sätt att klara sig på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0